Eто малко материал:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бистрица трофи 2006 - 14, 15.10.2006 - V-ти кръг
Свий
X
-
Ми според мен, това трасе счупи много повече джипове, отколкото щеше да счупи един Траял. В състезателния клас, имаше толкова много счупени джипове, че чак ми стана лошо! А както се виждаше, тези джипове, изобщо не бяха подготвени за такова трасе ( с малки изключения).Първоначално публикуван от ДиДжейДавелЗнаете ли много са ми интересни всички който коментират дадени състезания и прояви.Говорите как втория ден на бистрица бил еди какъв си.То по тоя начин може да се говори за всичко.Публиката иска сейр.Да гледа чупене на джипове.....RB Patrol Team
Коментар
-
Не е нормално единият ден да се кара в тежък терен, а другият да се юрка в затворен кръг с висока скорост.
Крайно време е да има разделяне на състезанията на тежки с много кал и препятствия с дадено някакво ограничително време и с броене на бутнати колчета и такива (състезания) които са за време и субарата... та да са водещи в класирането.
Тук се получава момента, че организирането на подобно състезание изисква доста повече усилие за организатора. Изисква доста повече съдий следящи буквално всяко колче.
Време е да се оттърсиме от този досегашен стереотип на правене на състезания и да се започне с разделяне на Субараджийте и
Off-road жийте.LZ1VMH
Коментар
-
Взе ми думата от устатаПървоначално публикуван от V93Виж сега, приятел. Тук всеки си казва ЛИЧНОТО мнение. Какво му харесва и какво не. Това не ангажира никого с нищо.Първоначално публикуван от ДиДжейДавелНе сме ние хората който да казваме така ли е или не.Сега сигорно много хора ще ме уплюват ама това е моето лично мнение.
Ако обаче на някой не му харесва това, че се изказват лични мнения, които не съвпадат с неговото, то той е напълно свободен да не ги чете. Но НЕ е свободен да казва на хората да си затварят устата и да не приказват това или онова.
Т.е. в изказването на личното ти мнение няма нищо лошо до момента, в който не започнеш да се опитваш да правиш забележки на другите защо са изказали своето.
no signature no problems
Коментар
-
Окачването може да се подготви и за такова трасе но все пак трябва да се знае предварително. Следващия път може да ги изненадат и с асвалт. Щом идеята е да се търси изненадата.
Общо взето събраха се караха забавляваха се и си излъчиха победители.
Не виждам голяма разлика от походите или разходките. Колко му е да се излъчи победител.
Коментар
-
Точно така де! Всеки има правото да прави, каквото му харесва. Т.е., на когото му харесва - може да си върти обиколки по писта с наточена джипка. Аз пък мога да не ходя да гледам състезания от такъв род.Първоначално публикуван от Явор(dorzi)Може пък и да му е харесало!На мен обаче-не.
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар