Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви и снимки от Варна Трофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Съжелявам,че обръщаме форума в дебат но искам да ти поясня някой правила:
    1. Състезателният карнет няма нищо общо с протокола на съдиите
    2. СР-то ти слага печат,тъй като си на съответната точка,но в протокола си докладва,4е не си пристигнал от правилната посока
    Явно все още не си разбрал,че ни си наказан за неприминаване на въпросното дере,а за движение по път неуказан в пътната книга.
    "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
    „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

явно правилата не са за всички еднакви
      АКО ИМА КОЛЕГА КОИТО ДА Е КАРАЛ ИЗЦЯЛО ПО ПЪТНА КНИГА БЕЗ ДА Е ТЪРСИЛ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ щЕ Е НЯКВО чУДО
      ТА НАЛИ ТОВА Е ОРЕНТИРАНЕ
      ЗНАчИ СТАВА ВЪПРОС ЗА НЯКАКВИ СИ 200 МЕТРА
      АБЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ
      ДАЙ МИ ЛОГИчНО ОБЯСНЕНИЕ А НЕ НЯКВИ ПРОСТОТИИ
      ТИ САМИЯ СЕ ОБЪРКА ВЕчЕ
      ПЪРВО НЕСАМ МИНАЛ ДЕРЕТО
      СЕГА САМ МИНАЛ ОТДЯСНО НА ЦП-ТО ЕДВА ЛИ НЕ
      КОЙ Е КАРАЛ ПО КНИГА БЕЗ ДА СЕ ОТКЛОНИ ИМА ЛИ ТОКАВ
      ИЛИ ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯ НАВИГАТОР THE BEST

Коментар

Краси е вправото си да иска конкретен отговор за наказаниети си, при положение, че има всички контроли. На всички им стана интересно след дебата. Аз също имам забележки към съдиите по трасето, специално за старта на втория етап където едновременно влязохме 6 коли, което ми костваше пъвото място. Не беше проблем да се пуснат един по един и да се даде ново сартово време на тези които им се налагаше да чакат. Коментирам случая за да може в бъдеще да се избягват подобни неадекватни действия на съдиите по трасето. Трябва да им се даде право да спират времето на екипажи които не могат да преминат поради образувана тапа. Все пак става пред очите им и е необходимо само да го отразят в протокола и карнета или роад бука на състезателите. Дребни неща, но важни.
        IvoVarbanov.bg

Коментар

мен пък ме интересува защо наказват само краси при положение че докато ние бяхме във въпросния екстрем отгоре по пътя чухме да минават две коли. ако там е имало секретен пост, който е видял краси да заобикаля то той не е ли видял и някой друг

и изобщо, като ще се заяждаме с организаторите, защо имаше екстреми без контроли при положение, че бяха на такива места, кадето има очевиден начин да се заобиколят

ако не е имало достатъчно съдии то по - добре беше просто тези екстреми да ги няма зада не се разправяме сега
          drive alive

Коментар

Какво става с клсирането в клас "Хоби" никаде не виждам списаци и времена от етапите.Да не би да са тайна!!!!!! След като трасето вече е едно и също за всички,трябва и класиране да има в този клас.

Коментар

КОЛЕГИ,
              стана добър дебат- конструктивно изявяване на проблема.
              Може би го знам, всички се досещаме, но никои не иска да има доблест, защото търсим вината в другите.
              всички сме ОЛИМПИИЦИ но не сме дали олимпииска клетва, защото знаем безмислието и.
              противопоставянето състезатели / съдии не е от последното наше състезание:
              -състезателите правят всичко възможно да съкратят трасето, да им бъде по-лесно по траялите и ..............................
              -съдиите са ограничени от регламента
              -трасето е динамично и се променя след и за всеки автомобил
              МИСЛЯ СИ, ЧЕ В ДЕБАТА МЕЖДУ СЪДИИ И СЪСТЕЗАТЕЛИ НЕ СЕ РЕШАВА СПОРА ЗА КЛАСИРАНЕТО
              -защо, които си спазва стриктно РЕГЛАМЕНТА няма проблеми със съдии, с взаимоотношения с колеги и........

"караш по дъното на дерето"
              siko

Коментар

нестава дума за това, че се чуствам ощетен, карах, направих си кефа, това е най - важното. но нали всички трябва да се развиваме, ние да ставаме по - добри състезатели, вие по - добри организатори, направете си изводите от тази критика, зада може другия път да сте едно ниво по - нагоре
                drive alive

Коментар

на следващото състезание, където ще участвам в организацията, ще има друг вид фиксиране на преминаване на СР- над 100 контроли
                  и информация за преминати контроли до 5 мин. на финала .Дигитална графика на времето на контролите.
                  siko

Коментар

Първоначално публикуван от Христо
                    Какво става с клсирането в клас "Хоби" никаде не виждам списаци и времена от етапите.Да не би да са тайна!!!!!! След като трасето вече е едно и също за всички,трябва и класиране да има в този клас.
                    И на мене ми е любопитно ...

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/
                      А на мен ми е любопитно дали няма да се извиниш на колегите ,които набеди , че са карали по трасето .

Коментар

лично поемам отговорност за мястото на което бях- и ме видяхте.

кои и от къде е минавал по асфалта , населени срещу СР без да спре и др. не съм го видял и нямам отношение за това
                        siko

Коментар

класиране

Първоначално публикуван от Митко/fulda/
                          Първоначално публикуван от Христо
                          времеизмерването, класирането и администратирането се извърши от лицензирани представители на БФАС
                          siko

Коментар

Нека и аз да напиша няколко реда.
                            Състезанието беше отлично подготвено.Наблюдава се една добра тенденция през този сезон-повече спонсори,точни пътни книги,трасета с висока трудност.Имаме много участници в клас Хоби.
                            Искам да благодаря на Сашо,Кирил и Пламен за добрите състезания.
                            Разбира се,когато има спор,винаги остават един или няколко състезатели недоволни.
                            Не съм съгласна,че някой би се продал за 200 лв,след като хвърляме много повече на едно състезание.
                            Факт е,че дори и лицензирани времеизмервачи не са запознати със спецификата на нашите състезания.Те правят това,което са им казали,а крайните решения се взимат от съдийска комисия,в която влиза и организатора.

Коментар

Наистина Янчо е прав ! Дължа да помоля за извинение публично за неверните ми предположения

Коментар

Първоначално публикуван от siko
                                на следващото състезание, където ще участвам в организацията, ще има друг вид фиксиране на преминаване на СР- над 100 контроли
                                и информация за преминати контроли до 5 мин. на финала .Дигитална графика на времето на контролите.
                                това звучи добре, дано успеете да го реализирате
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X