Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви и снимки от Варна Трофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

състезанието беше уникално, много и много яки екстреми, а между тях много бързи отсечки, на навигаторите им се такова ... онаковата, освен изключително трудната навигация и точки на места през 40м, комбинирани с азимути, имаше няколко много сериозни водни препядствия, в които им се налагаше да слезнат от колата. имаше едно много забавно излизане на плажа, след което намразих морето и много много дървета пораснали не кадето трябва

благодаря на организаторите за уникалното състезание
    drive alive

Коментар

СЪДИИ / СЪТРУДНИЦИ
      Съдии и сътрудници заемат места на старта и финала, по трасето и на контролните точки (СР). Съдиите съдействат на организацията при анализа на резултатите и изготвянето на класиране, а също и при въпроси касаещи регламента и при технически проблеми. На сътрудниците по трасето е забранено да дават информация относно маршрута на трасето или вида на специалните секции, както и да отговарят на въпроси относно регламента и класирането.
      siko

Коментар

Състезанието наистина беше страхотно,най вече трасето с многото екстрими.Всичко останало беше горе-долу.Не мисля че е имало неправилни и неточни съдйски решения(може би някой дребни грешки),а пък да е имало решения под масата-изключено.Всички победители си заслужиха победата.
        Специални благодарности на всички организатори за положените усилия това състезани да бъде такова.

Коментар

Непреминаване през контролна точка (СР) от трасето означава 2 (два) часа наказание за всяка контролна точка (СР). Неспазването на описаните в пътната книга особености, например: забрани за изпреварване, ограничения на скоростта, напускане на определения маршрут и други се наказват с 2 (два) часа.
          siko

Коментар

Не успях да присъствам на състезанието в Варна , но от богатия снимков материал мога да изкажа скромно мнение че такова трасе освен в руските сайтове не съм виждал........ Искам да апелирам към "ужилените" участници към снисхождение и ако може да ни предпазят от лекомислените си коментари за 200лв, и 5-тима свидетели........нали наистина не смятат че някой ще ги вземе на сериозно !Чест и почитания .
            подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

На видеото видях, че Савата счупи нещо под колата на първото препятствие! Що е то?

Коментар

Трасето беше само за мъже , без значение са повредите и претенциите ,важното е , че всички си начесаха off-road сърбежа за месец напред )) А за 200 -та лева , пише го в правилника - имаш контестация , плащаш 200 лева . След уважаването на контестацията ( пусната от три отбора с общо 4 автомобила) парите бяха върнати.
                Може би това състезание изправи екипажите и пред въпроса за моралните норми и поведение...?!?

Коментар

ако питаш за затвореното трасе, това което беше под колата ми е един пън, който всячески се опитвах да избегна, но тъй като стартирахме осми там малко се беше поизровило и страничния наклон ме хлъзна точно отгоре му , наречете го пилотска грешка, това ми коства и няколко места надолу в класирането

иначе с гордост мога да кажа, че мойта кола е можеби най - здравата финиширала състезанието, скъсахме един маловжаен болт и изкривих предната броня. нали е Jeep какво да му се счупи

... краси не се ядосвай, всички видяхме че си страхотен пилот и мястото в класирането няма никакво значение
                  drive alive

Коментар

Дявол Коледа

Сава моите поздравления за сефтето на джипа беше по най-добрия начин на най-доброто място според мен.Разкажи по подробно как се държа Джипа кво стана с новия двигател и задното окачване.А сега за състезанието или поне това което видях от снимките и филмчето Краси се представи супер на траяла а ит раяла въпреки че ми се видя кратък майче е бил доста техничен така че Краси няма значение кой бие и кои пада важното е че си се представил достоино и ние феновете го знаем честито на победителите убеден съм че си заслужават победата и моите поздравления на организаторите трасето поне така като гледам е било просто супер както се казва с кеф да си строшиш колата по него
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

колата се представи чудесно, никакви проблеми не ми създаде, задното окачване е все още полузавършено, истинските амортисьори още са в гаража, на колата са едни, които работят нормално само първите 15 мин. бързо каране, но по това трасе нямаше каде да се кара много дълго с голяма скорост двигателя още го няма затова съм си с оригиналния, който работи перфектно и всичките му около 200 к.с. са в перфектно състояние

за ком - емине ще имам задни коиловери и въздушни бъмп стопове и вероятно нови предни спирачки, предстои много работа и започваме от утре
                      drive alive

Коментар

Да , трасето беше разкошно Минахме през уникални с красотата си места Ние се изкефихме на мах

Коментар

Re: absurda vav varna

Първоначално публикуван от KOLEV
                          кога ще има нормален шампионът?????????????????
                          кога състезанията ще са на трасето а не под масата?????????????
                          Краси,поздравявам ви с Денка за отличното представяне във Варна,но местата на почетната стълбичка не се печелят по начина по който ти искаше да го направиш Веднъж вече го стори за сметката на друг състезател,знаеш за какво говоря и точно Тенев и аз няма да позволим това да се случи за втори път ,ЗАЩОТО ИМЕННО ТОВА ОПОРОЧАВА СПОРТА НИ,а не съобразяването със съдийските мнения и уместните контестации.Има един термин наречен Fair Play,който е задължителен за всички
                          Ето и част от правилника,която по всяка вероятност ти е убягнала:
                          СЪДИИ / СЪТРУДНИЦИ
                          Съдии и сътрудници заемат места на старта и финала, по трасето и на контролните точки (СР). Съдиите съдействат на организацията при анализа на резултатите и изготвянето на класиране, а също и при въпроси касаещи регламента и при технически проблеми.
                          "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                          „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

русев не ми говори как се печелят места на стълбицата
                            надявах се да последвате примера на сашо ковачев за състезанието
                            какво сам сторил за сметка на друг е само в твоето въображение ??????
                            а сега говорим за варна ако не си разбрал не за минали работи и ако ще говориш говори за всички състезания или само в нас има грешка ааааааа???
                            за fair play могат да говорят състезателите нещо против
                            а за правилника защо цп-то ни е ударило печат ако не сме минали където трябва аааа
                            и кой ти каза че не сме минали от там цп-то ли
                            ето за това ме е ят защото ако цп-то не ни беше ударило печат щях да мина от където каже
                            за твое сведение има видео на което се вижда как от където идваме ние идват и други колеги нещо да кажеш сега
                            знаеш много добре че решението е ваша грешка защото взехте мнения на колеги които изобщо не са били там по това време??????????
                            и на края ще ти кажа само едно
                            дано на някое състезание имаш цп-то и после да ти кажат че не важи давидим тогава как ще се почувсваш
                            нима мислиш че ако ни бяха казали нямаше да минем ли че това са някакви си 4км.на фона на зелото състезание
                            и накрая забравих да благодаря за чудесното трасе без значение кой го е правил беше уникално може би 1-то по сериозно но малко бавно откакто караме с денка
                            нямам намерение да споря с тебе защото истината е една и ти я знаеш много добре

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV
                              dano na nqkoe sastezanie ima6 cp-to i posle da ti kajat 4e ne vaji davidim togava kak 6te se po4uvsva6
                              Краси,нека не спорим тук и двамата знаем истината,но факта е,че само единият от двама ни я казва.
                              СЪДИИ / СЪТРУДНИЦИ
                              Съдии и сътрудници заемат места на старта и финала, по трасето и на контролните точки (СР). Съдиите съдействат на организацията при анализа на резултатите и изготвянето на класиране, а също и при въпроси касаещи регламента и при технически проблеми. На сътрудниците по трасето е забранено да дават информация относно маршрута на трасето или вида на специалните секции, както и да отговарят на въпроси относно регламента и класирането.
                              А относно цитата,който съм ползвал попитай някой от участвалите в Балкан Трофи за развоя на състезанието и за Соломоновите решения на организатора.
                              "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                              „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

ти от къде знаеш истината като те нямаше там за какво говорим а
                                истината я знаят ние,янчо,и цп-то което ни удари печата това е
                                нека другите си направят извода
                                а на балкан трофи присъствах от началото до края и знам за какво говориш
                                бях и вечерта когато се дебатираше и не вземам страна защото не съм минал по трасето за разлика от варна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X