Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложения към БОС за провеждането на шампионата през 2007г.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    Re: Предложения към БОС за провеждането на шампионата през 2007г.

    категоризацията е необходима според мен защото това ще обуслави съществуването на отделни класове и според мен най - важния критерий е степента на доработка, това значи хоби клас в който влизат стандартни коли с някакъв лифт, заводски двигатели мостове ... без самоделки. Моето мнение е също че небива да се мешат неопитни и опитни състезатели, както и подготвени и неподготвени коли, защото това е една много сериозна заявка за инциденти.
    drive alive

    Коментар


    • #32
      Re: Предложения към БОС за провеждането на шампионата през 2007г.

      как ще се реши коя кола е за хоби и коя не е?защо мислите,че някой който не е карал с Вас не знае как се кара 4x4 .Дайте вьзможност на всички желаещи да участват.

      Коментар


      • #33
        Re: Предложения към БОС за провеждането на шампионата през 2007г.

        мисля че пилотите трябва да се делят според опита им, защото състезанията по офроуд се провеждат по правила, които не са малко и не са прости, добре е човек първо да свикне с цялата организация на спорта и после да започне наистина да се състезава. никои не е роден научен и според мен няма нищо срамно в това да си кажеш, че си начинаещ, неразбираш, но искаш да се състезаваш.

        специалисти, които са родени научени и ги могат работите сме видяли много, но за по едно състезание, сблъсъка с реалността е ужасен !!!
        drive alive

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X