ако не можеш да се оправиш звънни 0885 950957
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БАЛКАН ТРОФИ 2006 - пълно инфо!!!
Свий
X
-
Ами вече съм готов с една малка част от снимките ако някой желае може да ги види: https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...trophy%202006/
Имам и от траяла днес но те ще са готови най-рано утре вечер!!!о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Ето малко снимки от днес
http://htftp.offroad-bulgaria.com/Pl...lkan%20trophy/
Има и филмче,но за него ще си помисля.
Коментар
-
Какво ще му мислиш бре.Слагай да се радваме и да гледаме какво сме пропуснали!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Наистина бих искал да науча нещо повече от "първа" ръка за това състезание , ще бъде интересно за уважаемата аудитория да разбере как протече състезанието , имаше ли ощетени , всички ли са доволни и т.н.Ако се не лъжа г-н Върбанов бе участник в състезанието и на драго сърце ще чуем неговия коментар !подпис : Драги ми смехурко;))
Коментар
-
Организацията беше перфектна. Няма ощетени или недоволни, което предполага липсата на обсъждане на ралито. Трасето беше добре подбрано бързите участаци се редуваха с по-трудни, първия ден имаше и тежък екстрем. Втория ден започваше с кратък, но много труден етап и продължаваше с дълъг преход по билата на Родопите, които бяха изцяло в мъгла и по много тежки пътища. Третия ден - траял. Мое лично мнение е, че това беше най-доброто състезание от две години насам като цяло.
Коментар
-
На мен състезанието като цяло ми хареса. За първи път виждам такава организация- доста мащабна, подсигурена с бая кинти. Също така досега не съм виждал толкова спонсори накуп (поне не и на състезанията на , които съм присъствал аз). И наградите си ги биваше.
Но въпреки перфектната организация и многото съдии, охрани и т.н. пак стана някакъв гаф. Става въпрос за повалените дървета на трасето на последния екстрем. Доколкото разбрах по думите на Сашо Ковачев, било опит за саботаж от трети лица, и той реши да отмени последния етап, понеже част от състезателите се заблудили и вместо по роудбука продължили през някакви нарочно поставени ленти.
Някои от състезателите не бяха доволни и се изказаха по време на брифинга направен специално за случая, но г-н Ковачев беше категоричен. Ама то , каквото и решение да беше взел все щеше да има някой недоволен.
Лошо впечатление ми направи държанието на един състезател (в Хоби класа) от Варненския клуб , на който му се счупи предното в гьола на затвореното трасе, и докато двамата немци ( които бяха и съорганизатори, и спонсори) се чудеха къде да закачат кука на тунингованата Витара (и наистина нямаше къде- ни ухо , ни нищо), колегата вместо да слезне (или навигатора) и да помогне, или да си опъне собствената лебедка, през цялото време псуваше немците и си стоеше на сухо. А те хората евала , направиха се, че не разбират българските псувни и усмихнати и окаляни го извадиха от там.
Друго, което ми направи впечетление е , че асвалтовия път около моста на Добралък не беше отцепен, а участъка беше на завой и джиповете летяха. Видя ми се опасно , но може би организаторите са предвидили това и са предупредили участниците да внимават.
Иначе съдиите бяха много строги и организирани.
Поздравления за добрата организация. И добре , че не се наложи да се вдига хеликоптера.
Коментар
-
Съботаж или не,факт е,че имаше екипажи,които все пак намериха правилния път без да се лутат в гората 40мин. и финишираха от правилната посока.
Просто Сашо реши да не влиза в конфликт с водачите на G - класи."Проблем имаме само когато нямаме решение" !
„Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“
Коментар
-
Ако мога само да вметна, че това са точно два джипа и то защото им е казано от другите, че има проблем с трасето иначе и те са се забили като другите. За всички останали дървото беше махнато и се знаеше че има някакав проблем. Да не звучи грубо, но то нямаше да промени съществено класирането, според мен.
Коментар
-
Асвалтовият път не е в състезателното трасе,а е свързващ етап с дадено максимално време.Състезателите са длъжни да спазват закона за движение по пътищата.Първоначално публикуван от Цанко
Друго, което ми направи впечетление е , че асвалтовия път около моста на Добралък не беше отцепен, а участъка беше на завой и джиповете летяха. Видя ми се опасно , но може би организаторите са предвидили това и са предупредили участниците да внимават.
Иначе съдиите бяха много строги и организирани.
Коментар
-
Аз наистина бях предупредена от Кирил,но там вече нямаше и дървета.Първоначално публикуван от IvanMarinovАко мога само да вметна, че това са точно два джипа и то защото им е казано от другите, че има проблем с трасето иначе и те са се забили като другите. За всички останали дървото беше махнато и се знаеше че има някакав проблем. Да не звучи грубо, но то нямаше да промени съществено класирането, според мен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Имам бая снимки, но в момента ги обработвам и ще ги кача по късно
Коментар