Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БАЛКАН ТРОФИ 2006 - пълно инфо!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами аз преди малко се прибрах от лагера на състезанието-много е готино!!!!! Аз гледах стартът през рампа!!! Имам снимки и сега се заемам да разучавам кaк да ги кача Организацията беше добра с изключение на малко отложения "старт"!!!
    Първоначално публикуван от izo4x4
    Първият отпаднал за деня е Камен Топалов поради повреда. Все още не е ясно дали ще продължи състезанието утре.
    Ами това в началото на специалният етап ли стана?Не мога да помня имена, но това пилотът дето все се обръша ли е?Със сузукито?
    Може ли да дадеш още инфо за места които може да се видят утре???
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

ицо4х4 е по трасето и всъщност пише София
      камен е същият, дето се обръща, но сега просто е аварирал
      утре може да се гледа в местността Бяла черква и на моста на река Добралък (10÷13ч.)... ако това нещо ти говори

Коментар

Току що се връщам от село Извор където би трябвало да стартира състезанието. След 30-40 мин обикаляне из и около селото нито видях нещо или някой с изключение на една лента "TAUBENROITER" или нещо такова което явно имаше за цел да покаже че по съответния път не трябва да се минава. Бях със детето и съпругата ми сутринта в лагера и там наистина беше интересно въпреки студеното време. Въпреки че откриването беше за 10:00, откриването не се състоя. Явно това е нещо нормално и затова се упътих с детето да търся някой от хората с табелка "организатор". тъй като по никъв начин( нито в нета нито на место) успяхме да намериме няква карта, която да ни упъти реално къде ще премине състезанието. Каква беше изненадата ми след като "организатора", също дигна рамене. Добре че дойде някакъв друг "организатор", който каза че началото ще е от с. Извор 2 часа след откриването/независимо в колко часа ще е откриването/. Браво казвам си таман за 2часа ще се приберем в къщи да се пооблечем, най вече заради детето, защото наистина времето е студенко. След няколко минути, изглежда водещия, предупреди че откриването ще е в 11:30. Перфектно си казах, ще тръгнем по-рано за в къщи за да можем в 13:20 да сме в Извор. В уречения час бяхме на место - обаче местото се оказа доста по-различно от очакванията ми/никога не съм ходил в Извор, макар че е на 20км от ПВ/. С изключение на двата плаката в центъра на селото. не можахме да открием нито посока нито автомобили, нито дори хора които да попитаме. Тръгнахме да обикаляме из селото ама който го познава ще се съгласи че в това село има много пътища като не е ясна за нито един от тях къде води. Може би само местните си знаят и хората които все пак са минавали. На мен ми беше за сефте. И въпреки че перфектно се оправям по всякъкви карти дори и ръчни, и то без компас и ГПС. Еи богу нищо не намерихме и още по-лошу нищо не видяхме. Вероятно аз съм виновен щото изглежда нещо съм изтървал/вероятно картата на маршрута, за мен тя си остана секретна/. И така разочаровани до безкрай решихме че е по-добре да се прибираме отколкото безцелно да обикаляме из гората.
        Краен извод за мен
        1. Организацията на лагера беше на европейско равнище - безупречно
        2. Рекламата - също
        3. Информационно състезанието не е подкрепно с абсолютно нищо. Нищо нямаше да коства да се разпечатат карти за зрителите и да се продават дори и по 1-2лв. Обаче тия работи без карта не стават. Оставам с впечатлението че състезанието се прави единствено и само за състезателите.
        4. Спазването на предварително обявеното разписание засега е ХАОС.
        Дано за другите дни да не е така, макар че се съмнявам! Разписанията са ЗАКОН, който се спазва!
        Дано някой да не се е засегнал, а да вземе в предвид това което пиша и догодина това състезание да е едно тежко но и приятно преживяване не само за състезателите а и за зрителите.
        За мое съжаление отделения ден за това състезание явно пропадна. Следващите дни няма да мога да гледам, поради липса на време. Поздрави и успех на всички състезатели, които со вложили изключително много труд време и пари за да се подготвят!
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

явно сте подходили откъм бивака, защото близо до арката има поставени указателни табели къде се получава информация, разлепена е и програмата, откриването започна в 11 ч заради кмета на Пловдив
          но иначе ще поговоря с водещия да обявява всичко по микрофона, че да знаят хората накъде да се запълтват
          поради спецификата на трасето не може публиката да ходи да кара или да се разхожда по него, за да гледа - затова са обявени обезопасените и лесни за намиране места за тази цел
          най-удобно ще е гледането на затворения кръг в понеделник

Коментар

явно сте подходили откъм бивака, защото близо до арката има поставени указателни табели къде се получава информация, разлепена е и програмата, откриването започна в 11 ч заради кмета на Пловдив
            но иначе ще поговоря с водещия да обявява всичко по микрофона, че да знаят хората накъде да се запълтват
            поради спецификата на трасето не може публиката да ходи да кара или да се разхожда по него, за да гледа - затова са обявени обезопасените и лесни за намиране места за тази цел
            най-удобно ще е гледането на затворения кръг в понеделник
            Абе сигурно и аз имам вина че нещо съм пропуснал, ама табелката "организатор" нали значи, че човека е в час и поне трябва да упъти къде може да се вземе пълно инфо. Като имах предвид карта нали не мислиш че ше се юрна с мойта не поготвена кола по маршрута да се пречкам на състезателите. На картата могат да се дават интересните места за наблюдение и съответно дори подходите за тях. За това казах че тези карти трябва да са платени, защото на всички е ясно че това струва пари. По този начин зрителите въобще няма да пречат на състезателите и едновременно с това ще могат лесно и бързо да се придвижват до интересните места. Прав си араката я минахме като малка гара, щото определено колите и хората бяха по-важни за нас. Ще направя опит да дойда в понеделник. А за кмета има една приказка - петима петко не чакат. Тия все се изживяват че без тях не може, а не могат една елементарна уговорка за точен час да спазят. И за нашия кмет имам мнение, ма не му е тука местото да се обяснявам. И да не забравя ако има възможност, пуснете някоя снимка, поне да знаем какво сме изтървали. Поздрави и пак Ви пожелавам успех!
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

.....започна в 11 ч заради кмета на Пловдив
              Пак българска работа.........заради кмета.И той ли се състезава Или дойде за бирфеста ,та да Ви "уважи"
              B+

Коментар

За съжаление с табелка "организатор са и съдии и механици и всякакъв друг персонал, обслужващ ралито, явно сте попаднали на такъв човек.
                По принцип най-добре е да гледате табелите "програма", разлепени около пресцентъра - там са написани местата и питайте в пресцентъра за промени.

Коментар

Ето и малко снимки:

ХИТЪТ НА ДЕНЯ:

Спокойно, Иво бе изправен и продължи

Коментар

И аз имам снимки но немога да ги кача(те са то откриването). Явно днес все пак е имало екстреми а? Утре малко ме съмнява но може да гледам на мостта, но времето не знам какще е пък ми казаха че до селото пътят е макадамов(ако се пише така) за това незнам. Иначе сега следобед пак бях в лагера за да посрещна колите.По някои имаше ремонти-Гто на булгартабак беше с "нов" шнорхел и едно друго Г сменяше гуми, но не всички се бяха пребрали но на мен неми се висеше защото нямаше никакви хора и се прибрах(беше бая студено). Видях сузукито на Камен-на външен вид му нямашев нищо
                    София браво за представянето на екипажите не рампата Моя съсед не ти помагаше много(мъжът който приветставаше колите)
                    Може ли да ми кажете едно нещо когаи каде ще се представя пред медиите репортажите(имаше ги в изобилие, журналисти да искаш)
                    И още нещо за организацията-вместо на екипажите списачите с имената мжеше да се раздават на публиката и можеше да има повее хора които да дават точна информация а не "Ами питайте организаторите аз съм от другите"
                    Аиде утре пак ще пиша че много се вълнувам това ми е първото състезание но умирам от умора
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

В състезателния клас вчера поведе Десислав Славчев – Маргарита Стайнова със Steyr Puch Mercedes G. На второ място се класира тандемът Красимир Илиев – Борислав Борисов , а трети са Янчо Терзиев и Митьо Ангелов.
                      В клас “хоби” победител стана Никола Рафаилов с Jeep Cherokee. Поради спецификата на регламента на второ място са класирани 8 екипажа.
                      вчера не завършиха Камен и Тодор Христов
                      пълното класиране го има на сайта на състезанието
                      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

каде ще е траяла утре защото ще дойда да го гледам с едни приятели, а пловдив ми е малко неясен
                        drive alive

Коментар

до Метро и сервиза на Сашо - ела към 10
                          [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Ха и траяла ли са отложили с един час? Беше обявен за 9 в програмата няманищо таман ще се постопли времето
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

траялът не е отложен, просто предполагам, че от 9 ще започе програмата и стартът ще дойде на практика от 10 ч
                              а и зрителите, заради които се прави този затворен кръг, няма да се дигнат в почивен ден да стават в 7-8

Коментар

а и зрителите, заради които се прави този затворен кръг, няма да се дигнат в почивен ден да стават в 7-8
                                С мерак всичко става
                                Кажете нещо интерсно от днешният ден!!! Как мина? Имаше ли особени зрелиа???
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X