Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РОДОПИ 2006 - 29,30.04..01.05.2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Съгласен съм че е тъпо но това е положението. Познавам подобни проблеми, всеки си мисли че другият трябва да се съобрази с него, защото..... едикакво си, т.е. всеки си има някаква логика - логична и вярна за него си....

Коментар

Да,но излиза ,че се тръгва по път към задълбочаване на проблема, а не към решаването му. Намерисва ми на интрига, без да искам да укорявам който и да е....Това не са хубави работи
      Живей за всеки дъх!

Коментар

СИКО :
        -Сигурна информация,
        -Коректна организация

фотокп - познавате сайта на 4х4 шумен- съществува повече от 5 години

Кирил Панайотов - с никого не си меря...

- Кеф ми е да бъда сред дивата природа.
        -Да откривам невъзможните възможности на общуването с природата
        -Радвам се на всяко начало утро, ден, среща.............
        Сега ми е кеффффффффф да си припомня неща които съм правил, и ХОРАТА с които сам ги правил преди 5 години

Промяна в мисленето на обществото няма /........................................................../ за тези 5 години,
        "4х4 ШУМЕН" вече има 5 издания, "ВАРНА ТРОФИ" 2 издания
        Мисля че мога да кажа съвсем спокойно "движим се и без път в OFF ROADА"
        Без да съм зависим от когото и да е било КОЛЕГИ,
        Изчаках Достатъчно ВРЕМЕ - ДО 19.01 2006
        ДА ВИДЯ ПЛАНОВЕТЕ НА ХОРАТА ЗАПЛЕНЕНИ ОТ “OFF ROADА"

И ЗА СЕБЕ СИ РЕЧИХ ЧЕ ВРЕМЕТО 29,30.04,01.05.2006 НЕ Е ЗАЕТО ОТ НИКОГО И ЗАТОВА ВИ ПОКАНИХ ЗА ТАЗИ ДАТА!

Да си спомним как беше всичко това преди 5 години

ВСЕКИ Е "ДОБРЕ ДОШЪЛ" С ИДЕИ МИСЛЯ ЧЕ СЕ СФОРМИРА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ДА ОБСЪДИ ВСЯКА ЕДНА ВАША ИДЕЯ

ПОЗДРАВИ
        КИРИЛ
        siko

Коментар

К.Панайотов :
          Изчаках Достатъчно ВРЕМЕ - ДО 19.01 2006
          ДА ВИДЯ ПЛАНОВЕТЕ НА ХОРАТА ЗАПЛЕНЕНИ ОТ “OFF ROADА"

И ЗА СЕБЕ СИ РЕЧИХ ЧЕ ВРЕМЕТО 29,30.04,01.05.2006 НЕ Е ЗАЕТО ОТ НИКОГО И ЗАТОВА ВИ ПОКАНИХ ЗА ТАЗИ ДАТА!
          Е как така се случва, след като www.trophy-club.dir.bg е начело в линковете на 4x4 shumen, а http://www.4x4shumen.ro-ni.net/ е в линковете на trophy-club ?! Стигом до извода, че мнозина от тези ,които са се радвали на Родопите и "Балкан трофи"преди 5 години сега няма да бъдат там, макар , че някои от тях биха желали...Изхождам може би от себе си?! Иначе кой не се радва на всяко ново начало и връзката с природата...особено магията и мистиката на РОдопите[/quote]
          Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
            Първоначално публикуван от roumen5
            Все пак е тъпичко... Не може ли вместо да избираш между две да отидеш и на двете , ако се разминат поне с две седмици? Прилича ми на катастрофа между две коли в безлюдна пустиня
            Организаторите са си сърдити и не си говорят
            ПРИВЕТ
            ДО 19 01.2006
            в календарня план на ТРОФИ КЛУБ
            нямаче заявка за състезание за датите 29,30-04 и 01.05.2006
            по тази причина аз обявих тези дати
            -нямам претенции да бъде кръг от шампионата,
            това е връщане към едно старо но добро начало на "OFF ROADА"
            в БЪЛГАРИЯ

не следя ежедневно ФОРУМА
            но мисля че датите за състезанието в ТРОЯН в сайта на ТРОФУ CLUB
            и в сайта на ТРОЯН ПЛАЖА се появиха след 02.02.2006 година
            което е може би поредния гръцки удар на .......................
            siko

Коментар

Привет!
              Не съм сигурен, че това обяснява нещата. В къщи , на стената има един календар на БФАС, в който датите на шампионатите са написани още от 2005-та.СЪщият този календар го има и в сайта на uab.org и на много други места, така, че ако някой желае да се съобрази с него ще му отнеме минутка....
              Живей за всеки дъх!

Коментар

Идеята за "Троян Трофи" е още от миналата година , когато "Балкан Стар " изявиха желание за спонсориране на off-road мероприятия. Доктора закъсня да го качи , но аз уведомих К.Панайотов веднага след като той пусна мейл с идеята си на Доктора. "Балкан Трофи" е добра идея , но не е ли по-добре да си бъде на Великден , както е било ?!?

Коментар

СЪщият този календар го има и в сайта на uab.org и на много други места, така, че ако някой желае да се съобрази с него ще му отнеме минутка....
                  Я дай някой линк за тази състезания,че нещо не мога да ги открия

Коментар

Виж на
                    www.trophy-club.dir.bg
                    Там има календара на клуба. Погледни и във форума на тема "Откриване на сезона... Там пише за Троян
                    Живей за всеки дъх!

Коментар

Не бива да става такова дублиране, Колеги!
                      Ендурото е поканено и на двете места. И Доктора и Киро са ни приятели и не искаме да обидим никого.
                      А сега, ние какво да направим ?!
                      За да не обидим никого, може да стигнем до решение да не участваме и на двете места поради конфузното съвпадение
                      Ще обсъдим всичко с представителите на клубовете по ендуро и ще решим така участието си. Мисля, че е редно.

Коментар

Е аз откога говоря за това...? Но Тошко казва , че щели да се споразумеят май?! ...ако не съм разбрал нещо погрешно
                        Живей за всеки дъх!

Коментар

Е аз откога говоря за това...? Но Тошко казва , че щели да се споразумеят май?! ...ако не съм разбрал нещо погрешно
                          Дано да се разберат! Силно го желая.

Коментар

Ако не, губят най-вече самите те.
                            Живей за всеки дъх!

Коментар

Кирил явно не си е купил календарче ! Доктора качи календара на състезанията на 13.01.06 ,Кирил изпрати мейл с намеренията си на Доктора на 20.01.06(който ми го препрати за да ме информира) и аз изпратих писмо на Кирил в същия ден което публикувам тук :

"Кириле , за много години ! Изпращам ти програма за женското състезание в Троян , ако имаш възможност и желание да я закачиш на сайта си ! Във връзка с идеята ти за "Балкан Трофи" искам да ти кажа , че е много добра , но ще съвпаднат датите , тъй като тогава "Балкан Стар" (МЕРЦЕДЕС) искат да направят 3 дневно състезание в Троян като едното ще е само с G класи и ще раздават големи награди свързани с предстоящата премиера на Mercedes Benx GL klass (новата Г класа) . Помисли за друга дата ако искаш , а аз нямам нищо против да се включа и в организацията на "Балкан Трофи "

Коментар

Ако има вече ангажименти с такъв силен спонсор може би е по-добре Троян Трофи да се проведе на тези дати.Не бива да се изпускат спонсорите и без това са толкова малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X