Съгласен съм че е тъпо но това е положението. Познавам подобни проблеми, всеки си мисли че другият трябва да се съобрази с него, защото..... едикакво си, т.е. всеки си има някаква логика - логична и вярна за него си....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РОДОПИ 2006 - 29,30.04..01.05.2006
Свий
X
-
СИКО :
-Сигурна информация,
-Коректна организация
фотокп - познавате сайта на 4х4 шумен- съществува повече от 5 години
Кирил Панайотов - с никого не си меря...
- Кеф ми е да бъда сред дивата природа.
-Да откривам невъзможните възможности на общуването с природата
-Радвам се на всяко начало утро, ден, среща.............
Сега ми е кеффффффффф да си припомня неща които съм правил, и ХОРАТА с които сам ги правил преди 5 години
Промяна в мисленето на обществото няма /........................................................../ за тези 5 години,
"4х4 ШУМЕН" вече има 5 издания, "ВАРНА ТРОФИ" 2 издания
Мисля че мога да кажа съвсем спокойно "движим се и без път в OFF ROADА"
Без да съм зависим от когото и да е било КОЛЕГИ,
Изчаках Достатъчно ВРЕМЕ - ДО 19.01 2006
ДА ВИДЯ ПЛАНОВЕТЕ НА ХОРАТА ЗАПЛЕНЕНИ ОТ “OFF ROADА"
И ЗА СЕБЕ СИ РЕЧИХ ЧЕ ВРЕМЕТО 29,30.04,01.05.2006 НЕ Е ЗАЕТО ОТ НИКОГО И ЗАТОВА ВИ ПОКАНИХ ЗА ТАЗИ ДАТА!
Да си спомним как беше всичко това преди 5 години
ВСЕКИ Е "ДОБРЕ ДОШЪЛ" С ИДЕИ МИСЛЯ ЧЕ СЕ СФОРМИРА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ДА ОБСЪДИ ВСЯКА ЕДНА ВАША ИДЕЯ
ПОЗДРАВИ
КИРИЛsiko
Коментар
-
К.Панайотов :
Е как така се случва, след като www.trophy-club.dir.bg е начело в линковете на 4x4 shumen, а http://www.4x4shumen.ro-ni.net/ е в линковете на trophy-club ?! Стигом до извода, че мнозина от тези ,които са се радвали на Родопите и "Балкан трофи"преди 5 години сега няма да бъдат там, макар , че някои от тях биха желали...Изхождам може би от себе си?! Иначе кой не се радва на всяко ново начало и връзката с природата...особено магията и мистиката на РОдопите[/quote]Изчаках Достатъчно ВРЕМЕ - ДО 19.01 2006
ДА ВИДЯ ПЛАНОВЕТЕ НА ХОРАТА ЗАПЛЕНЕНИ ОТ “OFF ROADА"
И ЗА СЕБЕ СИ РЕЧИХ ЧЕ ВРЕМЕТО 29,30.04,01.05.2006 НЕ Е ЗАЕТО ОТ НИКОГО И ЗАТОВА ВИ ПОКАНИХ ЗА ТАЗИ ДАТА!Живей за всеки дъх!
Коментар
-
ПРИВЕТПървоначално публикуван от sabinОрганизаторите са си сърдити и не си говорятПървоначално публикуван от roumen5Все пак е тъпичко... Не може ли вместо да избираш между две да отидеш и на двете , ако се разминат поне с две седмици? Прилича ми на катастрофа между две коли в безлюдна пустиня
ДО 19 01.2006
в календарня план на ТРОФИ КЛУБ
нямаче заявка за състезание за датите 29,30-04 и 01.05.2006
по тази причина аз обявих тези дати
-нямам претенции да бъде кръг от шампионата,
това е връщане към едно старо но добро начало на "OFF ROADА"
в БЪЛГАРИЯ
не следя ежедневно ФОРУМА
но мисля че датите за състезанието в ТРОЯН в сайта на ТРОФУ CLUB
и в сайта на ТРОЯН ПЛАЖА се появиха след 02.02.2006 година
което е може би поредния гръцки удар на .......................siko
Коментар
-
Привет!
Не съм сигурен, че това обяснява нещата. В къщи , на стената има един календар на БФАС, в който датите на шампионатите са написани още от 2005-та.СЪщият този календар го има и в сайта на uab.org и на много други места, така, че ако някой желае да се съобрази с него ще му отнеме минутка....Живей за всеки дъх!
Коментар
-
Идеята за "Троян Трофи" е още от миналата година , когато "Балкан Стар " изявиха желание за спонсориране на off-road мероприятия. Доктора закъсня да го качи , но аз уведомих К.Панайотов веднага след като той пусна мейл с идеята си на Доктора. "Балкан Трофи" е добра идея , но не е ли по-добре да си бъде на Великден , както е било ?!?
Коментар
-
Виж на
www.trophy-club.dir.bg
Там има календара на клуба. Погледни и във форума на тема "Откриване на сезона... Там пише за ТроянЖивей за всеки дъх!
Коментар
-
Не бива да става такова дублиране, Колеги!
Ендурото е поканено и на двете места. И Доктора и Киро са ни приятели и не искаме да обидим никого.
А сега, ние какво да направим ?!
За да не обидим никого, може да стигнем до решение да не участваме и на двете места поради конфузното съвпадение
Ще обсъдим всичко с представителите на клубовете по ендуро и ще решим така участието си. Мисля, че е редно.
Коментар
-
Кирил явно не си е купил календарче ! Доктора качи календара на състезанията на 13.01.06 ,Кирил изпрати мейл с намеренията си на Доктора на 20.01.06(който ми го препрати за да ме информира) и аз изпратих писмо на Кирил в същия ден което публикувам тук :
"Кириле , за много години ! Изпращам ти програма за женското състезание в Троян , ако имаш възможност и желание да я закачиш на сайта си ! Във връзка с идеята ти за "Балкан Трофи" искам да ти кажа , че е много добра , но ще съвпаднат датите , тъй като тогава "Балкан Стар" (МЕРЦЕДЕС) искат да направят 3 дневно състезание в Троян като едното ще е само с G класи и ще раздават големи награди свързани с предстоящата премиера на Mercedes Benx GL klass (новата Г класа) . Помисли за друга дата ако искаш , а аз нямам нищо против да се включа и в организацията на "Балкан Трофи "
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар