Ооо, наистина това беше голямо приключение. Направих хубаво филмче тогава. Кариерата и реката бяха достойна емоция за ентусиасти и авантюристи. С удоволствие бих дошъл пак, но с мотора
Е аз го излъчвах по ТВ тогава. КАк да го кача? Трудничко ще ее, защото няма как да го прехвърля от Бцам на ДВД?! Има , но си е играчка. Ще опитам, но не обещавам да е по-рано от седмица, а и тогава нямаше ендуро Дано сега има моторджии и да е още по-!
преобразуването става с кептчър карта (capture card) на компютъра вързваш видеото или камерата към нея и записваш в някакъв формат компресиран да не е много голям, ако го качите това филмче ще е супер интересно за мен предполагам и за всеки в форума който не е присъствал на състезанието
Само ми е чудно защо датите на Родопи 2006 съвпадат с тези на 28.04.05 - 01.05.2005 " Троян Трофи"?! Това случайно ли е? Направете някаква координация бе хора! Нали така феновете на този спорт ще се чудят накаде да поемат и накрая никой няма да има полза... ?
Е,този проблем със съвпадението на датите не е от вчера, така че единствения изход е да се съобразяваме с него.Гледайте и положителния аспект,вместо една проява две наведнъж,така де
Все пак е тъпичко... Не може ли вместо да избираш между две да отидеш и на двете , ако се разминат поне с две седмици? Прилича ми на катастрофа между две коли в безлюдна пустиня
Все пак е тъпичко... Не може ли вместо да избираш между две да отидеш и на двете , ако се разминат поне с две седмици? Прилича ми на катастрофа между две коли в безлюдна пустиня
Коментар