Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"БУЛМИКС ОФФ-РОУД СОФИЯ 2007"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "БУЛМИКС ОФФ-РОУД СОФИЯ 2007"

Ха !!!
    И мои има, ама хич ми не пука !
    Нека да си ги ползват хората, щом това е за доброто на off road-а.
    Ние не изкарваме пари от тая работа, така че споко !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      Ние не изкарваме пари от тая работа, така че споко !
      Ама тия, дето ги използват, изкарват. Така че нека малко да си размърдат задниците, а не да правят помен с чужда пита.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Жоро Звезданов е супер наш човек и държи ресора "оф-роуд" в Авто Труд и когато бързат за печат и организаторите още нямат готовност с пресматериалите, го препращаме за инфо към форума, където всичко излиза по възможно най-бързия начин. Явно не е имал възможност да дойде да снима в неделя и затова си е избрал от тук, а не е написал името на автора, предполагам, просто защото във вестник е малко по-сложно да напишеш НИК Не се сърдете, че на него много разчитаме за отразяването на оф-роуда. А аз ще му кажа, че дължи една почерпка на Ivich
        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          Ама тия, дето ги използват, изкарват. Така че нека малко да си размърдат задниците, а не да правят помен с чужда пита.
          Да де така е, но пък и без това малко се говори за този спорт в България , така че
          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Не бих казал, че този, който е ползвал снимки в случая е изкарал нещо. Сигурно по-лесно му е било да не напише и да не покаже нищо, но все пак се е размърдал и е направил нещо по въпроса. Дори е похвално, че е посетил форума. Не пренебрегвам правата и затова пък на него ще му кажа да пише поне от къде е източника ...
            Живей за всеки дъх!

Коментар

-------------

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                Не бих казал, че този, който е ползвал снимки в случая е изкарал нещо. Сигурно по-лесно му е било да не напише и да не покаже нищо, но все пак се е размърдал и е направил нещо по въпроса. Дори е похвално, че е посетил форума. Не пренебрегвам правата и затова пък на него ще му кажа да пише поне от къде е източника ...

Изкарал е. Това, че си е направил публикацията, а оттам и изданието, по-привлекателни.

А иначе определено беше интересно да се види отношението на представители на медиите към въпроса за авторските права ...
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 09-11-07, 22:05.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Пичове от 4Х4 форума,
                  не искам да ви обидя, но ми се струва, че издребнявате прекалено за някои незначителни неща ! Честно да ви кажа, в ендурото много по-философски приемаме всичко и не сме толкова дребнави !
                  Оставете за малко на асфалта собственото "аз", когато става въпрос за любимия ни (уж) спорт, който наистина се нуждае от популяризация.
                  Преценявайте обективно и по човешки, кога наистина правата ви са накърнени, преди да пишете сериозно за тия неща.

Аз лично заявявам, че всеки може да ползва мои снимки, стига това да е за доброто на off road-a, защото не си изкарвам стотинките от това
                  -------------

Коментар

Пичове от 4Х4 форума,
                    не искам да ви обидя, но ми се струва, че издребнявате прекалено за някои незначителни неща ! Честно да ви кажа, в ендурото много по-философски приемаме всичко и не сме толкова дребнави !
                    Оставете за малко на асфалта собственото "аз", когато става въпрос за любимия ни (уж) спорт, който наистина се нуждае от популяризация.
                    Преценявайте обективно и по човешки, кога наистина правата ви са накърнени, преди да пишете сериозно за тия неща.

Аз лично заявявам, че всеки може да ползва мои снимки, стига това да е за доброто на off road-a, защото не си изкарвам стотинките от това
                    +1.
                    RB Patrol Team

Коментар

Пичове от 4Х4 форума, ...
                      Не съм съгласен само с употребата на множествено число.
                      За другото си абсолютно прав.

Коментар

Пичове от 4Х4 форума,

Като говорим за популяризация на офроуда, то на мен определено ми се струва, че хората от този форум, които публикуват информация (в т.ч. и ти) правят много повече от един или друг вестник, поради което доброволният им и безвъзмезден труд заслужава подобаващо уважение. В същност, точно за това става дума, за уважение към хората и труда им, а не за стотинки.

Ако някой смята това за "издребняване" - негова си работа.

Във всеки случай моите впечатления са, че медиите са склонни да реагират доста "дребнаво", когато някой друг използва техни материали без съгласието им. И са прави.

Е, и този форум по същество е Интернет медия, която на всичкото отгоре май има и по-сериозен "тираж" от някои печатни издания ...

А пък и "доброто на офроуда" (каквото и да означава това) май не би трябвало да отменя доброто възпитание?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма смисъл да задълбаваме темата, по-добре да бъдат отразени услията ни ! Обикновенно аз изпращам мои и на Жоро снимки за пресата, но този път натоварването ми беше в повечко и не успях да изпратя на всички. Вестник "Автотруд" ни поддържа от самото начало, даже и имаше състезание за тяхната награда - "София-Самоков 2002" г. през март месец.Главния редактор Стефан Илиев и репортера Жоро Грозданов са ни фенове и най-вероятно е нямал време за реакция за да иска снимки.
                          Както и да е, утре в 16 часа ще има репортаж по НОВА в "Спортен Свят". Този път ще бъдем в началото и няма да има нужда да изгледаме всичко за "Цар Футбол"

Коментар

ПАВКО
                            0888802068

Коментар

Ето и репортажа по НОВА за който не е успял да го види Кадрите са много добре подбрани, браво на Румен Добре, че нямаше кадри от купона... http://htftp.offroad-bulgaria.com/to...007/BULMIX.wmv

Коментар

А ето и състезанието през погледа на Катя Дончева !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X