Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАБРОВО ТРОФИ 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ГАБРОВО ТРОФИ 2007

Готино беше състезанието! Поздравления и от мен за терен-майсторите. Може по-нататък да се пробвам и видео да кача. Само да му хвана цаета. Жоре кажи някоя добра дума за мен в Булсаткома, че и аз вече искам там. Нещо трансферче ли там ... какво, пък и процент може да уговорим.
    Живей за всеки дъх!

Коментар

Румене, вече казах добра дума днес, ама в суматохата теб забравих да те спомена.
      Не се отчайвай, ще почерпя, ако ме вземат на работа !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Румене, вече казах добра дума днес, ама в суматохата теб забравих да те спомена.
        Не се отчайвай, ще почерпя, ако ме вземат на работа !

Аз ще почерпя , а ти покани колежките от Ст.Загора. Ако може да направим джойн-венчър някакъв, че да им показваме полянките за оф-роуд и ендуро. Както се казва обмяна на опит.
        Живей за всеки дъх!

Коментар

Господ и най-вече сисадмините се смилиха и видеото се качва в момента. На ФТП-то вече е филмът от втория ден със заглавие "Лебедкова оргия" (заглавието няма никакви претенции за оригиналност, авторските права върху него не са мои, но доста точно отразява нещата )

За най-нетърпеливите - ето го линка:

Лебедкова оргия - 08.09.2007 (423 МВ)

В момента се качват другите 2 филма, като по-големият трябва да е готов след около 1.5 часа от този момент нататък.

Ясеновска пътека - 07.09.2007 (799 МВ) и

Мотополигон Ябълка - 09.09.2007 (430 МВ)

Видеото го пускам в практически необработен вид (ако не броим заглавията и леката закачка в началото на "Лебедкова оргия") и с оригинален саундтрак. Ако има малки деца наоколо - намалете звука, че от време на време току някой спомене някоя майка ...

Видеото ще достигне до вас благодарение на това, че моята видеооператорка Стаси (тя и навигатор, тя и много други неща ...) се катери запъхтяна по стръмния камънак над ясеновската пътека, гази калта и мръзна в гората над Енина и накрая не се уплаши да снима под дъжд от кални буци, изхвърляни от гумите, и да завърши състезанието май по-кална от състезателите.

Ние не сме неутрални!

Коментар

охааа,,,аз не мърдам от тук докато го изгледам , имам си и две бутилчици , супер

и да благодаря на саздателите на продекцията , евала момчета и момичета , браво че ви има
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Всички филми са вече на сървъра. Приятно гледане и дано да ви харесат!
              Ние не сме неутрални!

Коментар

До: ГАБРОВО ТРОФИ - ИНФО !

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Радвам се, че оценяте работата и труда на нашия колега Янчо Терзиев, защото той хвърли много сили за това състезание !
                Седмици не слезе от Стара Планина, прогонваше пътеките, чертаеше роудбука в дъжд и студ.
                Брее,аз съм бил голяма работа.Сега мама ако имаше нет да прочете , че да и покаже и на комшийката/ще взема да им купя един компютър за входа ако обещаете да пишете в този тон/
                Браво момчета,бихте се мъжки с калта и големите камъни.Някои по-успешно други по-малко но всички с много хъс и упоритост.Показвайки това желание ,отразено от нашите колеги и приятели съм сигурен,че ще привлечем нови участници и фенове в този интересен спорт.Радвам се също ,че много от техниката оцеля и няма да натоварва състезателните ви бюджети/което ще спести и разправии с жените/. Много съм доволен , че всичко мина без инциденти и не създадохте проблеми на нас и на вас.

Коментар

в момента пускам да гледам и третото филмче , наистина са супер ,
                  браво на вас , че сте ги заснели и предоставили на такива като мен дето не можаха да отидат
                  Последно редактирано от VE LA; 11-09-07, 10:25.
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

искам и аз да изкажа адмирации към организаторите
                    всичко беше на ниво

евала страхотни сте

имаше надпревара и в бара
                    Дончо и Данчо
                    кои е по изпотен
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Dandi; 11-09-07, 11:53.
                    WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

• До: ГАБРОВО ТРОФИ 2007

трасето беше яко.
                      времето беше много подходящо-яко.
                      тапите и те бяха супер-яки.
                      никой не стреляше по състезателите.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                        За сметка на това някои състезатели "стреляха" по публиката - кой с ауспух, кой с буци кал ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

малко портрети и пейзжи от мен
                          Прикачени файлове

Коментар

Навигатор на Ивайло Върбанов беше Александър Стоянов-ДЪНДИ.
                            Извинявам се за това,че във всички списъци остана името на Георги Антов,но така го регистрирахме вечерта.
                            А на сутринта имаше.........изненада.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                              трасето беше яко.
                              времето беше много подходящо-яко.
                              тапите и те бяха супер-яки.
                              Това успя да направи Габровския кръжок.

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
                                Навигатор на Ивайло Върбанов беше Александър Стоянов-ДЪНДИ.
                                Извинявам се за това,че във всички списъци остана името на Георги Антов,но така го регистрирахме вечерта.
                                А на сутринта имаше.........изненада.
                                А видяхме ние снимките.Тази шапка не можем да я сбъркаме.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X