Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАБРОВО ТРОФИ 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ГАБРОВО ТРОФИ - ИНФО !

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Мите,чувам,че на моменти и ти си "губил връзка с централния"...
    Амииии ... по едно време "изпращях" и на Баба Яга и се вида нанагорно , ама май не само на нея ... Извинявай Асене .

Коментар

Радвам се, че оценяте работата и труда на нашия колега Янчо Терзиев, защото той хвърли много сили за това състезание !
      Седмици не слезе от Стара Планина, прогонваше пътеките, чертаеше роудбука в дъжд и студ. Така той се превърна в трасекоординатор на БОС, което е много тежка и неблагодарна работа. Съчувствам му като мой колега и го разбирам!
      Най-неприятното е, че дълго време трябва да прекараш далеч от къщи !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
        Амииии ... по едно време "изпращях" и на Баба Яга и се вида нанагорно , ама май не само на нея ... Извинявай Асене .
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ето и официалните резултати от днешния ден и крайното класиране!

НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ ОФРОУД - IV кръг
          ГАБРОВО ТРОФИ'2007
          ========================== 07-09.09.2007 ==============================
          ЕТАП III - ЯБЪЛКА К=1
          Общо Р А З Л И К А
          Кл No Е К И П А Ж АВТОМОБИЛ / ОТБОР Време Предх 1-ви Точки
          == == ============================================ ======= ====== ====== =====
          1 1 КРАСИМИР ИЛИЕВ МЕРЦЕДЕС G 320 8:10.1 0.0 0.0 25
          ИВАН МАРИНОВ БУЛМИКС МОТОЕКСПЕРТ
          2 4 СЕМКО СЕМКОВ МЕРЦЕДЕС G 320 8:13.3 3.2 3.2 22
          ЦВЕТАН МИКОВ ВИКТОРИ
          3 3 ИВАЙЛО ВЪРБАНОВ ТОЙОТА 8:22.9 9.6 12.8 20
          ГЕОРГИ АНТОВ ТРОЯН ПЛАЗА
          4 13 АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ МЕРЦЕДЕС G 320 8:36.1 13.2 26.0 18
          АЛЕКС. ИВАНОВ АЛЕКС МОТОРС Вн
          5 2 ДЕСИСЛАВ СЛАВЧЕВ ЩАЕР Пух 8:54.3 18.2 44.2 16
          МАРГАРИТА СТАЙНОВА ДЕСО ТУНИНГ
          6 12 ДОНЧО ЦАНЕВ ДЖИП ВРАНГЛЕР 9:12.8 18.5 1:02.7 15
          ИВА ЦАНЕВА КАЗАНЛЪК
          7 5 ГЕОРГИ АНДРЕЕВ МЕРЦЕДЕС G 230 9:25.2 12.4 1:15.1 14
          ХРИСТО БОРИСОВ САЛАМАНДЪР ГРУП
          8 18 РУСИ РУСЕВ ЛАНД РОВЕР 9:28.9 3.7 1:18.8 13
          ВЛАДИМИР МИЛЕВ ГЛАДИАТОР ПЛОВДИВ
          9 20 САВА ТРЕНДАФИЛОВ МИЦУБИШИ Паджеро 10:34.5 1:05.6 2:24.4 12
          БОРИСЛАВ БОРИСОВ ИРТ
          10 14 МЛАДЕН ПАВЛОВ НИСАН ПАТРОЛ 10:46.6 12.1 2:36.5 11
          НИКОЛА ЖЕЛЯЗКОВ ПРИСТА ОИЛ
          11 6 НИКОЛАЙ КОЛЕВ НИСАН ПАТРОЛ 11:27.4 40.8 3:17.3 10
          ДИМИТЪР КОЛЕВ ОФРОУД КЛУБ ВАРНА
          12 15 ПЛАМЕН ТЕНЕВ МЕРЦЕДЕС G 11:52.3 24.9 3:42.2 9
          ПЛАМЕН РУСЕВ ОФРОУД КЛУБ ВАРНА
          13 26 ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ДЖИП ВРАНГЛЕР 11:56.7 4.4 3:46.6 8
          ЙОРДАН НЕДЕВ ИЛИЕВ РАЛИ ТИМ
          14 7 МИРОСЛАВ НИКОЛОВ МЕРЦЕДЕС G 320 11:56.9 0.2 3:46.8 7
          ПЕТЪР КРЪШКОВ ОФРОУД КЛУБ КЛИСУРА
          15 11 ВЕСЕЛИН ПЕТКОВ НИСАН ПАТРОЛ 12:29.7 32.8 4:19.6 6
          БОРИС ПЕТКОВ ДЕЛФИН ОФРОУД КЛУБ Вн
          16 8 ДИМИТЪР ЗДРАВКОВ ТОЙОТА 12:56.0 26.3 4:45.9 5
          АСЕН ВАСИЛЕВ БУЛМИКС МОТОЕКСПЕРТ
          17 21 МЕТОДИ КИРЕВ ГАЗ 63 16:53.8 3:57.8 8:43.7 4
          КРУМ ЧЕРПОКОВ ПЛОВДИВ
          18 25 ТЕНЬО ПАПАНОВ СУЗУКИ Самурай 41:13.0 24:19.2 33:02.9 3
          ЙОРДАН ЙОРДАНОВ КАЗАНЛЪК
          Габрово - Узана, 09.09.2007 / 13:50:07
          Page No- 1
          ===============================================================================
          25 г. обработка на данните "СпортИнфо - М.Минков"

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ ОТ "ГАБРОВО ТРОФИ 2007" 06-09.09.2007

Кл No Е К И П А Ж АВТОМОБИЛ / ОТБОР Точки Ден 1 Точки Ден 2 Точки Ден 3 Oбщо Точки
          == == ================== =================================== ========= ========= =========
          1 12 ДОНЧО ЦАНЕВ ДЖИП ВРАНГЛЕР 44 66 15 125
          ИВА ЦАНЕВА КАЗАНЛЪК
          2 3 ИВАЙЛО ВЪРБАНОВ ТОЙОТА 26 75 20 121
          ГЕОРГИ АНТОВ ТРОЯН ПЛАЗА
          3 4 СЕМКО СЕМКОВ МЕРЦЕДЕС G 320 50 45 22 117
          ЦВЕТАН МИКОВ ВИКТОРИ
          4 5 ГЕОРГИ АНДРЕЕВ МЕРЦЕДЕС G 230 40 60 14 114
          ХРИСТО БОРИСОВ САЛАМАНДЪР ГРУП
          5 1 КРАСИМИР ИЛИЕВ МЕРЦЕДЕС G 320 32 54 25 111
          ИВАН МАРИНОВ БУЛМИКС МОТОЕКСПЕРТ
          6 13 АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ МЕРЦЕДЕС G 320 28 48 18 94
          АЛЕКС. ИВАНОВ АЛЕКС МОТОРС Вн
          7 2 ДЕСИСЛАВ СЛАВЧЕВ ЩАЕР Пух 36 39 16 91
          МАРГАРИТА СТАЙНОВА ДЕСО ТУНИНГ
          8 18 РУСИ РУСЕВ ЛАНД РОВЕР 22 36 13 71
          ВЛАДИМИР МИЛЕВ ГЛАДИАТОР ПЛОВДИВ
          9 8 ДИМИТЪР ЗДРАВКОВ ТОЙОТА 30 30 5 65
          АСЕН ВАСИЛЕВ БУЛМИКС МОТОЕКСПЕРТ
          10 25 ТЕНЬО ПАПАНОВ СУЗУКИ Самурай 4 42 3 49
          ЙОРДАН ЙОРДАНОВ КАЗАНЛЪК
          11 6 НИКОЛАЙ КОЛЕВ НИСАН ПАТРОЛ 6 33 10 49
          ДИМИТЪР КОЛЕВ ОФРОУД КЛУБ ВАРНА
          12 15 ПЛАМЕН ТЕНЕВ МЕРЦЕДЕС G 16 21 9 46
          ПЛАМЕН РУСЕВ ОФРОУД КЛУБ ВАРНА
          13 21 МЕТОДИ КИРЕВ ГАЗ 63 8 24 4 36
          КРУМ ЧЕРПОКОВ ПЛОВДИВ
          14 11 ВЕСЕЛИН ПЕТКОВ НИСАН ПАТРОЛ 12 18 6 36
          БОРИС ПЕТКОВ ДЕЛФИН ОФРОУД КЛУБ Вн
          15 10 ПЕТЪР РАДЕВ МЕРЦЕДЕС G 300 D 0 27 0 27
          СТОЯН НАНКИН РАДЕВ И СИН 4х4 КАРЛОВ
          16 9 КРАСИМИР НАЙДЕНОВ ТОЙОТА ЛАНД КРОЙЗЕР 20 6 0 26
          ИСТИЛИЯН МАРИНКОВ МОБИЛДРАЙВ
          17 17 АНДОН МИЛАНОВ МЕРЦЕДЕС G 320 24 0 0 24
          НИКОЛАЙ МАРИНОВ БУЛМИКС МОТОЕКСПЕРТ
          18 20 САВА ТРЕНДАФИЛОВ МИЦУБИШИ Паджеро 10 12 12 34
          БОРИСЛАВ БОРИСОВ ИРТ
          19 14 МЛАДЕН ПАВЛОВ НИСАН ПАТРОЛ 18 0 11 29
          НИКОЛА ЖЕЛЯЗКОВ ПРИСТА ОИЛ
          20 26 ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ДЖИП ВРАНГЛЕР 0 15 8 23
          ЙОРДАН НЕДЕВ ИЛИЕВ РАЛИ ТИМ
          21 16 НИКОЛАЙ ИВАНОВ СУЗУКИ 14 0 0 14
          ДАНКО РУСЕВ ОФРОУД КЛУБ ВАРНА
          22 19 АЛЕКС. АРХОНДИЕВ ДЖИП ВРАНГЛЕР 0 9 0 9
          АЛЕКС. СТОИЛОВ БРУТАЛ РЕЙСИНГ ТИМ
          23 7 МИРОСЛАВ НИКОЛОВ МЕРЦЕДЕС G 320 0 0 7 7
          ПЕТЪР КРЪШКОВ ОФРОУД КЛУБ КЛИСУРА
          24 23 ЯВОР ИМАМОВ ЛАДА Нива 0 3 0 3
          АНДРЕЙ ИМАМОВ КАРНОБАТ
          25 24 ВАНЬО ИВАНОВ СУЗУКИ Витара 2 0 0 2
          ВЕНЕЛИН ГРАДЕВ ОФРОУД КЛУБ ВАРНА
          26 22 ВЛАДИМИР СИВРИЙСКИЛАДА Нива 0 0 0 0
          НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ ОФРОУД
          Временно класиране - След ДЕН 2
          Габрово, 08.09.2007 / 21:35:46
          ==========================================================================================
          25 г. Обрабока на данните "СпортИнфо - М.Минков"
          ГАБРОВО ТРОФИ'2
          07.09 - 09.09.2007

Искам и аз да благодаря на състезателите за отговорното отношение, повишеното самосъзнание, дисциплина и взаимопомощ. Адмирации към "новобранците" дръзнали да се тестват в най-тежкото състезание, адмирации и за екипажа с ГАЗ 63, издържали и трите дни и борили се мъжки до края !Адмирации към екипажите оказали помощ на другите в тежки моменти, към Николай Колев, пропуснал състезателите на екстрема и към всички, които се бориха мъжки с дъжда, студа, калта и "изненадите" на Янчо Според него, е можело още, но айде за догодина...

Коментар

Перфектно състезание,въпреки че успях да гледам само затворения кръг.Браво на всички участници и организатори.
            А Митака и Асенчо бяха на ниво.
            FORD MAVERIK 2.7TD
            Тел.0898662817
            LZ1IID

Коментар

Искам и аз да изкажа благодарностите си към всички организатори за страхотно свършената от тях работа. Трасето беше много разнообразно и ни достави голямо удоволствие и конска доза адреналин

П.С.: Фулда, няма за какво да ми се извиняваш ( виж да почерпиш винаги ще намерим за какво ). Лошото е, че развали лафа и простотията, на която го бяхме подкарали Пък и нали знаеш - мързелив човек съм и не ми се правеше кола точно тогава
              RB Patrol Team

Коментар

Пък и нали знаеш - мързелив човек съм и не ми се правеше кола точно тогава
                Ей,мързел!!!Има Чибуратор за правене...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Само да спомена - това черното петънце съм аз. С Фулдата единодушно решихме да пробваме, дали ставам за състезания с мотор с кош След като се качих, толкова много ми хареса да си вися като паяк, че трябваше да ме бият през пръстите, та да ме свалят

П.С. - Гледката надолу хич не беше приятна. Така на око, евентуалните премятания през таван, ще са повече от колкото я мога да броя
                  Прикачени файлове
                  RB Patrol Team

Коментар

Аз искам да благодаря на всички за много добре подготвеното трасе и за добрата организация! Също така искам да благодаря на Явор за това че ни помогна да се измъкнем от кофтито ситуация през втория ден. И също така и на всички които отразиха събитието.
                    http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

ако имате видео даите да видим и ние,които не можахме да гледаме на живо!

Коментар

Първоначално публикуван от kibik Преглед на мнение
                        ако имате видео даите да видим и ние,които не можахме да гледаме на живо!
                        и аз чакам
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

И аз да благодаря на всички организатори, състезатели, приятели и оператори за невероятното състезание, и приятната атмосфера през цялото време. И искам персонално да благодаря на Чавдар (V93) за возенето през двата дни, защото иначе имаше голяма вероятност да си снимам чепиците.
                          Ще се постарая в близките дни да кача снимките и видеото.

Честито на Доката първото първо място. Абе още не мога да повярвам, как с тоя "Опел" с тунинг за "две по 5 лева" стана тая работа .

Коментар

Видеото ми е готово, но се оказва, че май сме напълнили ФТП сървъра и няма място ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Съжалявам, че не се включих наврме със снимки, но нещо ми се беше скапала връзката с FTP-то !
                              Стана хубаво типично трофи състезание, което малко поразочарова превържениците на ралитата, но всеки организатор си има предпочитания и това е хубаво, за да има разнообразие и да могат всички състезатели да се изявят в предпочитания от тях стил. Дончо е карал много пътеки от тоя тип, макар и за него повечето от тези да бяха нови, но привикването към терена си каза думата и той не напразно победи.
                              Аз конкретно искам да "отлича" всички състезатели за здравото дупе, защото авантюрата, в която се включиха 26-те екипажа си беше яко изпитание на мъжеството !
                              В областта има безброй подобни пътеки и улеи, така че, както бях казал по-рано тук: "Тази година спускане, догодина изкачване !"
                              От последния ден си знаех, че ще пуснете много снимки от трасето, така че аз съм наблегнал повече на портрети и отразяване на личности. Ето и моите снимки:

Е, няма как без малко кал.

Яката каска в спайдър джип !

Старт-фанала. Верчето-главен регулуровчик !

Ивайло и Георги - поразкова им се и на тях лачената джипка, ама второто място изисква жертви !

Пак те. Яко вървеше тойотата !

Георги Андреев и Христо Борисов. Само на три точки от третото място !

Долфи показа, че няма хънта-мънта, когато е на затворено трасе ! Първо място на Ябълка.

Няма как да не се отрази подобаващо и участиетона младите пичове от Смолян. Не напразно на тях бе присъдена наградата за "Майсторско управление на струг" ! Заслужиха си я.

Джип тунинг ... абе, хубаво го е тунинговал отзад Ивайло някъде !

Е, как без Митко Фулдата ? Нали обеща да почерпи ?! Макар все ми се струва, че онези благодарности към операторите по-горе бяха зместител на почерпката ...

Ето ги и победителите. И този ден Дончо и Ива се стараха и дадоха добро класиране, макар да им беше достатъчно и по-малко. Харесвам ги тия вранлери ! Внушително стоят ... на снимка !

Стига толкова джипове, де ! Сега малко портрети.
                              Детенце с кученце. Хубава снимка !

Две деца с кученце. Още по-хубав кадър !

Познавате го всички - Емо Доцов от Аркаин студио. Без него и неговия екип няма Ринг ТВ, няма Евроспорт !

Затова Десо не спечели ! Асистенцията му през цялото състезание си разменяше SMS-и.

Андро се засегнал заради луканката предишния ден, а сега се е превъплатил в женкар. Да го питаш какво прави ухилен до състезателката на Crazy job - Денка ?!

Още една състезателка на Crazy job - Дидка Лагадова. Ей това е да си фотогеничен. Винаги излизаш добре и без да се стараеш. Също като ...

... човекът бира !

Туй бяло куче в тая кал ...

Нещата загрубяват, докато ...

... някои карат ATV-та.

Ванката си почиваше на биричка и жени, докато София УЖ беше на работа.

Ива: "Добре, че снощи в хотела ми обясни трасето!"

Дончо и той е много щастлив и има за какво !

Човек като се възгордее какви ли не мисли му идват в главата !

Вторите се отправят към почетния циментов бордюр. Защо никой не уважи прекрасната стълбица на победителя, не знам ? А беше така добре изографисана още от ендурото !

Ето ги победителите. Заслужиха си го симпатичните Дончо и Ива. Браво на тях, че успяха да победят в най-шибаното състезание за годината !

Боже, пак Фулдата !

... и вторите ще станат първи ... Особено с новата добавка, която получиха.

Искам и аз в Булсатком !
                              Днес подадох молба за напускане от моята фирма, разписах си я и от утре съм където трябва на работа.

И за да не ме обвинят в пристрастие към телевизиите с тези снимки на репортерката и на Доцов ...
                              Момиче от народа.

Заминавайки си към града имах нужда от спокен пейзаж и тишна, та минах по трасето и щракнах тази стара къща в балкана, на която вече и трябва доста тунинг, но и така е красива.
                              Пък и не ща да ме обвиняват като Андро за женкар ! Не съм такъв човек !

След малко слазох от джипката да свърша "една работа", погледнах пак към къщичката и си помислих, че от друга страна пък каква оргия може да се спретне тук на тая тишина.
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 10-09-07, 13:04.
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

До: ГАБРОВО ТРОФИ 2007

Вече мога да пиша и на кирилица. Още веднъж се извинявам за оня нескопосан пост на латиница, но в планината и от телефон стават такива неща.
                                Състезанието беше невероятно интересно и много добре организирано. Специални благодарности на Вера, затова че и двата дни обясни много ясно на зрителите къде могат и къде не могат да гледат. И за това че местата за гледане бяха май най-интересните.
                                Поздравления за състезателите за смелостта с която преминаха през пътеките.
                                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X