Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"АДВЕНЧЪР БЪЛГАРИЯ 2007"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "АДВЕНЧЪР БЪЛГАРИЯ 2007"

Имаш предвид Габрово ли ?
    Пък и като гледам кой е правил трасето ... Явно няма да скучаят навигаторите
    Асенееее ГОТВИ СЕ !

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
      Имаш предвид Габрово ли ?
      Пък и като гледам кой е правил трасето ... Явно няма да скучаят навигаторите
      Асенееее ГОТВИ СЕ !
      Е к'во толкоз да се сготвям . Освен ако немаш на ум, да давам по едно рамо на баирите

П.С. А щом Янчо Терзиев има пръст в трасето ... веселбата ще е на лице .
      RB Patrol Team

Коментар

Бреййй горката ми Нивичка.

Коментар

Веселба отново ще има. Днес разбрах в какво се състои тя.
          Гарантирам чудесно прекарване

ПП: Чудя се последната дума в кой смисъл да я употребя ?!
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
            Е к'во толкоз да се сготвям . Освен ако немаш на ум, да давам по едно рамо на баирите

П.С. А щом Янчо Терзиев има пръст в трасето ... веселбата ще е на лице .
            Ех Асене, изтървах те аз тебе!!! Бях убеден, че ще бъдеш много добър!!! А ще ставаш още по-добър!!! Митко трябва много да те пази!!!

Коментар

Ей вие да не видите един талантлив навигатор. Редно е все пак да се опитаме да го задържим в нашия отбор и да го развиваме като навигатор, а после чакаме трансферни предложения. Иначе си имаме програма за млади таланти.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                Ей вие да не видите един талантлив навигатор. Редно е все пак да се опитаме да го задържим в нашия отбор и да го развиваме като навигатор, а после чакаме трансферни предложения. Иначе си имаме програма за млади таланти.
                Верно е, много талантлив!!!
                Ванка, ще му звънна на Крум, да го питам, откъде го е купил, това канапе! Щом издържа на тази тежест, явно е бая здраво!!!

Коментар

Крум Савов ми се обади да ми благодари за колоритното присъствие на шампионите и "тежестта", която са дали на предаването

Коментар

Ами този Крум Савов като е такъв "пич", да вземе да отдели поне 10 минути от скъпоценното си време в неделното предаване и за нашият спорт.
                    Всеки път когато се появи някои наш човек в предаването, имам чувството, че е неканен гост. Може би гостоприемството на Крумчо е толкова, но определено има различно отношение към гостите.
                    Лично мое мнение е, че ако трябва да стоиш партер, по добре да не се появяваш, пък било то и в такова предаване. Малко от гостите са му събеседници.

Коментар

Нали Тодор Христов му открадна 5 мин отгоре .Това не е малко

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
                        Ами този Крум Савов като е такъв "пич", да вземе да отдели поне 10 минути от скъпоценното си време в неделното предаване и за нашият спорт.
                        Всеки път когато се появи някои наш човек в предаването, имам чувството, че е неканен гост. Може би гостоприемството на Крумчо е толкова, но определено има различно отношение към гостите.
                        Лично мое мнение е, че ако трябва да стоиш партер, по добре да не се появяваш, пък било то и в такова предаване. Малко от гостите са му събеседници.
                        То от 2 часа предаване, около 85% беше футбол. Трябва да прекръсти предаването от "Спортен свят" на "Футболен свят"! И то поне да беше футбол.........ръгби, "MADE IN BULGARIA"!!! А коментарите от "двубоиите" - абе тоя това, ония онова, съдията.........., това е футбола, подготвяме се за следващият "мач", трябва да спечелим!!!
                        Български цирк!!!
                        Футбол в България няма, за разлика от ОФФ РОУД състезатели!!!
                        С по-добри спонсори, на всяко световно ОФФ РОУД състезание ще слушаме българският химн, по телевизията на края!!!
                        Висях час и половина, като преоценена луканка, пред телевизора, за да гледам 5 мин. ОФФ РОУД! Все пак е някакво начало, по другите телевизии(като изключим Ринг), няма ептем нищо!!
                        Последно редактирано от MDRAZHEV; 24-08-07, 08:55.

Коментар

Колеги, това за футбола си е явление в световен мащаб, няма какво да се сърдим на Крум
                          Аз конкретно искам да дам дължимото уважение на него и на Тодор Христов, че все пак джиповете и ендурото намират трибуна по спортните предавания на Нова Телевизия.
                          Тук искам да похваля и Румен, който също много направи за нашите състезания да се покажат и по БТВ
                          За RTV и екипа на Доцов вече сме говорили много, че ако не бяха те ... щяхме да си разказваме само приказки.
                          Всяко откраднато време от "епохално събитие" като - кой футболист в коя чалга дискотека го видели е успех за нашия труден спорт !!!
                          Обърнете внимание на колко още спортове, в които сме световна величина няма никакво отразяване по медиите !

Не се сърдете, а направо да купуваме джака и да отиваме да почерпим !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                            То от 2 часа предаване, около 85% беше футбол. Трябва да прекръсти предаването от "Спортен свят" на "Футболен свят"! И то поне да беше футбол.........ръгби, "MADE IN BULGARIA"!!! А коментарите от "двубоиите" - абе тоя това, ония онова, съдията.........., това е футбола, подготвяме се за следващият "мач", трябва да спечелим!!!
                            Български цирк!!!
                            Футбол в България няма, за разлика от ОФФ РОУД състезатели!!!
                            С по-добри спонсори...
                            Мишо, обърна ли внимание на рекламите в предаването ?!? "Каменица" и "Загорка" са генерални спонсори на футболния шампионат ! Става дума за няколко милиона годишно, от които примерно един отива в НОВА... Айде сега ми отговори, ние колко плащаме или нашите спонсори за 10 до 13 мин. два пъти в месеца ?!?!? Една кръгла 0 !
                            Седем години се мъчим да вкараме тоя спорт в медиите и Крум Савов има голяма заслуга, защото на ДОБРА ВОЛЯ и лични контакти го прави, защото вижда ентусиазма и уменията ни ! Опитвал съм в спортните предавания на "БТВ" и "КАНАЛ 1"... Искаш ли да ти кажа цената ?!? 6 до 8 хиляди лева за репортаж и 35 000 за 1 час...!?!
                            Осигурете тия пари за цяла година и ще прекръстим предаването "Оффроуд Свят" ...
                            Да сме доволни и благодарим на хора като Крум Савов, Румен Петков, Тони Илиева( БТВ), Краси Миланов(Монитор), Жоро Луканов( 24 часа) Стефан Илиев( Автотруд) , Маги Благоева (АТТ) , Миро от "Ауто Мотор унд Спорт", Катя Дончева от "Хора Пътища и автомобили" и сп. Езда, Иля Селектар от "Аутопрес 2001" и още много наши поддръжници на идеята, които се опитват колкото могат да ни популяризират !!!
                            P.S. Австрийците са се изненадали и споделили на Жора, че нас ни отразяват телевизиите въобще...?!? При тях това не се случва...

Коментар

Тоше, аз съм написал същото де:
                              1. Нямаме истински спосори.
                              2. Благодарско на Крум за отделеното, макар и малко време за нас, както и на всички други журналисти, които го правят!!!
                              Шапка им свалям!!!
                              Нещото, което се моля, скоро да се появят и при нас истински спосори, да се популязира повечко, и когато кажа на някой какъв ми е любимият спорт, той да не ме пита "ОФФ КАКВО........"!!!
                              Лека полека, с общи усилия, вървим напред!!!
                              Жоро е абсолютно прав, че някои други доста по-популярни спортове, от нашия, даже не бяха споменти!!!
                              Така че съм щастлив и на това, просто не ми харесва нашенската действителност!!!
                              Както каза Тоше, който плаща, той поръчва музиката!!!

Коментар

Ето още отзиви в пресата за "Адвенчър България 2007" в списанията "Авто Форум" и "4х4"
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X