Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BALKAN OFFROAD RALLYE 2007 - ПЪРВИ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ОФРОУД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: BALKAN OFFROAD RALLYE 2007 - ПЪРВИ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ОФРОУД

До някъде съм съгласен с теб. Аз също съм фен на екстремното, а не на скоростното каране. Ако обаче забелязваш името на състезанието, в него не пише Трофи, а Рали .. Ковачев сам казва, че такова състезание до сега не е правено и е за първи път. Като се види резултата (впечатлението) на състезатели-публика , ще се прецени дали да се прави отново или не.. но най-вероятно ще е за последно.

Коментар

толкова ли не намерихте някое блато или кариера.щеше да е савсем друго тогава.жалко ,че нищо не видяхме.дано някои да е снимал нещо интересно,че поне да имаме впечатления от РАЛИТО.

Коментар

Първоначално публикуван от g3rmin Преглед на мнение
        Прав си, какво общо има публиката тук? Защо трябваше да ти теглим 100мб-овите клипове за да те гледаме как си къпеш паркетника... Спама си е спам, било то от потребители или от модератори, или за някой е позволено..? Моля някой да премести тия клипове и простотии в други теми за да не се набутват и останалите. Добре че не съм от хората с ограничен трафик, доста щеше да те сърби дупето.. !
        По вежливо с тона който употребяваш.Защо не отиде ти, да си изкъпеш там каквото имаш.Поне от второто видео ,разбрахме ,че дългата база не е за предпочитане ./Така каза звукооператорът/
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          По вежливо с тона който употребяваш.Защо не отиде ти, да си изкъпеш там каквото имаш.Поне от второто видео ,разбрахме ,че дългата база не е за предпочитане ./Така каза звукооператорът/
          До колкото ми е известно си има специален подфорум за целта където да се пускат подобни клипове и снимки. Нужно ли е хората да се набутват с несвързани с темата неща? 100мб са много трафик за хора с по 1гб на месец, решили да ги прежалят и да изтеглят клипчето за да видят и те нещо от състезанието. Моля, самомодерирайте се от време на време, ако обичате, ако искате и останалите да спазват правилата.

Коментар

Първоначално публикуван от g3rmin Преглед на мнение
            100мб са много трафик за хора с по 1гб на месец, решили да ги прежалят и да изтеглят клипчето за да видят и те нещо от състезанието.

Колега, от текста е пределно ясно, че видеото е от развлеченията на скучаещи зрители.
            Иначе забележката ти за офтопика беше уместна, но нещо взе яко да пресоляваш манджата ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kibik Преглед на мнение
              толкова ли не намерихте някое блато или кариера.щеше да е савсем друго тогава.жалко ,че нищо не видяхме.дано някои да е снимал нещо интересно,че поне да имаме впечатления от РАЛИТО.

Кариера има и то прекрасна за тази цел. Намира се над село Марково, на не повече от 10 км от Пловдив.

Преди 4-5 години бяха организирали точно етап за зрителите на тази кариера и се получи страхотно шоу. Въпреки че само няколко автомобила успяха да преминат трасето - оказа се че под пролетната тревичка има хлъзгава мека глина като грес. Аз останах доволен и от тогава съм фен на тези спортове

Господа организатори,
              защо не включите отново (за догодина) етапа за зрители на кариерата над село Марково? Става страхотно шоу и може да се гледа безопасно от високо.Разберете че без публика сте за никъде. Какъв е смисъла на този спорт без да има на кого да се докажете? Наистина е много оригинално да не се знае трасето на състезанието, но все пак организирайте зрелище и за публиката. Какво ще кажат спонсорите след като няма кой да гледа рекламните им надписи по джиповете?!
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Здравейте, донякъде съм съгласен с вас, ама места за публиката има. Днес на Клисура, където е сервизния парк, оня ден имаше близо до Павел баня, много яко място преди финала със завои и локви и си струваше гледането. Само 2 км, по-надолу по асфалтовия път пък беше и един от междинните стартове, който започваше точно в една река. И имаше доста публика. В сайта на ралито са дадени всички точки за гледане, а който дойде в бивака може да получи и приблизителен час на преминаване. Никой не е застрахован от разминавания - както на първия етап на Бяла Черква, когато се очакваше състезателите да минават на точката между 13 и 14 часа, те вече се бяха източили и ние самите (включителни Сашо) бяхме изненадани от бързото минаване.
                А когато не ви хареса дадена точка, наистина имате крака и можете да повървите около трасето. Тези точки повтарям за н-ти път са такива, в които може да се гарантира безопасност за публиката, всичко друго е на собствен риск.

Коментар

Кога е приблизителния час на преминаване през Клисура
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

От София

имайки предвид, че Долфи беше на Клисура в 10.30 (там имат сервизен парк за час и половина), бъдете сигурни, че сте ги изпуснали Семко спука картер и си тръгва. Дони също се счупи преди старта днес.

Коментар

• Re: BALKAN OFFROAD RALLYE 2007 - ПЪРВИ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ОФРОУД

Много благодаря за инфото то се оказа че аз пък няма да мога да ида до където и да е било от точките нямам транспорт.
                      П.С. Нека си говорим на ти за в бъдеще
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

• Re: BALKAN OFFROAD RALLYE 2007 - ПЪРВИ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ОФРОУД

Ако някои има проблем с качването на снимки или видео от състезанието да ми пише ЛС аз ще ги кача.
                        Иначе забележки приемаме всякакви.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Ако някои има проблем с качването на снимки или видео от състезанието да ми пише ЛС аз ще ги кача.
                          Иначе забележки приемаме всякакви.
                          Имам малко снимки от първия ден на OFFROAD RALLYE 2007,но това ми е първия коментар и не знам дали ще успея да кача нещо.Имам и няколко видеоклипа от преминаването на моста на р.Чая.
                          Сега ще пробвам дали ще се справя.
                          Прикачени файлове
                          LZ4RG

Коментар

ПРЕСБЮЛЕТИН 5

Красимир Илиев не отстъпва от лидерството си

Красимир Илиев – Долфи с Mercedes G и днес демонстрира шампионски дух и не отстъпи челната си позиция в Balkan Offroad Rallye. Следващият го във временното класиране Десислав Славчев (Mercedes G) успя да завърши трети на днешния четвърти етап от състезанието. Втори финишира един от най-рутинираните ни и изявени пилоти от предишните години Пламен Йоцов (Toyota), който сериозно се завръща в голямата битка.
                            Във временното класиране на трето място се задържа Мирослав Николов, който води с три точки немеца Йорк Неезе. 29 екипажа стартираха днес (от 37 в началото) и за съжаление още няколко отпаднаха след трудния етап, сред които и шампионът за 2005 г. Семко Семков (Mercedes G). Почти няма кола, която да не се ремонтира след борбата с тежкото трасе. До финала на състезанието остават още два етапа и победител ще стане този, който съумее да съхрани до край машината си и психическата устойчивост на членовете на екипажа. Голямо изпитание е и трудоемкият режим, на който са подложени екипите на асистенцията.
                            Днес състезателите караха втория си маратонски етап в ралито, с обща дължина 256 км. Маршрутът преминаваше покрай с. Старосел, Стрелча и Клисура. Утре им предстои да изминат 183 км в посока Карлово, където сутринта общината им е организирала тържествено посрещане при пазара на града.

Коментар

Защооо няма филмчееее за теееб и за меееен !

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait Преглед на мнение
                                Защооо няма филмчееее за теееб и за меееен !
                                Ето от тук http://rapidshare.com/files/29309958/balkanrally207.zip.html можете да свалите и изгледате няколко видео клипа от първия ден на BALKAN - OFFROAD - RALLY 2007 които успях да заснема.

Когато отворите страницата на рапидшеър щракнете на FREE за да изтеглите файла. Някой път иска да се въведе и код за проверка, но не винаги, зависи от сървъра. Файла е архив и в него съм вкарал няколко клипа, трябва да се разархивира разбира се.
                                LZ4RG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X