Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос на нациите 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотокрос на нациите 2007

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    някой не се ли наема да го запише и да го качи после на фтп-тп за всеки случай, че не се знае къде ще ни завари нощта
    Ами Краси, разбрах от Митков, че ще гостуваш насам. Организирам в неделя вечер гледане на мотокроса в едно клубче. То е повече футболно, но управителя ми е приятел и мисля, че няма да има проблем.
    Иво Георгиев
    Gworkshop

Коментар

Очакваме отзиви от Мотокроса на нациите 2007, а междувременно ТУК може да се види някоя и друга снимка, а ТУК малко клипчета
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Отзивите са следните след първият и вторият манш американците ни натупаха както пише по книгите. Не мога да разбера защо сме толкова слаби. Направо трагични.

Прогнозите за последният манш са същите. Освен ако Кармайкъл пак не стартира добре но дори и да старира добре няма кой да го спре.

Жалко наистина, че се излагаме за пореден път, но явно трябва да признаем, че дори световният ни шампионат е горе долу някаква пародия...

Коментар

Ако някой го е записал нека го качи, за да можем всички, които не сме го гледали, да го изгледаме...

Коментар

Отзивите са следните след първият и вторият манш американците ни натупаха както пише по книгите. Не мога да разбера защо сме толкова слаби. Направо трагични.
            имаш предвид-европейците каращи във световното или нашите момчета от България

нашите ..въобще бяха ли там..защото като даваха класирането май не видях нашата страна да е спомената

Коментар

Ами стискаме палци за нашите момчета! Дано се представят подобаващо.

Коментар

Митков за европейските карачи каращи в Европа. Нашите момчета бяха заявени, но не са ходили.

Иначе според мен стана доста силно състезание. Жалко, че това беше едно от последните състезания на Кармайкъл в кариерата му в мотокроса. Както знаете той сега а и от догодина сериозно започва да кара НАСКАР. Евала му...

Поздрави,

Стефан

Коментар

Кога ще ги стигнем американците? Като гледах снощи май няма да е скоро
                  Ето резултатите от снощи:

1. USA (Villopoto, Carmichael, Ferry) 8,
                  2. France (S. Pourcel, Aubin, Renet) 34,
                  3. Belgie (Ramon, Van Horebeek, De Dycker) 35,
                  4. Itаliа 57,
                  5. Great Britain 63,
                  6. Spain 68

1. Манш (MX1+MX2):
                  1. Villopoto (USA/Kawasaki),
                  2. Reed (Austr./Yamaha),
                  3. Carmichael (USA/Suzuki)

2. Манш (MX2+open):
                  1. Villopoto (USA/Kawasaki)
                  2. De Dycker (Belg./Honda),
                  3. Searle (GB/KTM),

3. Mанш (MX1+open):
                  1. Carmichael (USA/Suzuki)
                  2. Ferry (USA/Kawasaki),
                  3. Langston (RSA)

И това е така при условие че Буба Стюард го нямаше и те пуснаха резервата Фери!
                  born to be wild
                  Кольо Ковачев

Коментар

Аз пък не виждам какво толкова се чудите

У дома и стените помагат. Състезанието се проведе на писта на която всеки от американците е правил поне по едно състезание тази година, предвид че имаха кръг от шампионата там. То пък оставаше и да не спечелят.

Що се отнася до моя милост - уви, не успях да се замъкна там. До последният момент се надявах, но от миналия петък се промени йерархията в къщи, и не решавам вече аз кога и къде ще ходя, а голямата шефка (приложена снимка), и ми наложиха вето. За момента не губя надежда, казаха ми че след някое и друго десетилетие пак ще мога да си правя каквото си искам
                    Прикачени файлове
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Гоблин, това е голяма новина ! Честито !!! Я бързо да се похвалиш в темата за хвалби.

То миналия път като беше в Белгия, че пак същите стени май са били ?!
                      Ей, дайте някой да качи запис наистина, че нямаше как да го гледам, за което ме е яд много !
                      ... бях зает тия дни с някакви миски.
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Аз пък не виждам какво толкова се чудите

У дома и стените помагат. Състезанието се проведе на писта на която всеки от американците е правил поне по едно състезание тази година, предвид че имаха кръг от шампионата там. То пък оставаше и да не спечелят.

Що се отнася до моя милост - уви, не успях да се замъкна там. До последният момент се надявах, но от миналия петък се промени йерархията в къщи, и не решавам вече аз кога и къде ще ходя, а голямата шефка (приложена снимка), и ми наложиха вето. За момента не губя надежда, казаха ми че след някое и друго десетилетие пак ще мога да си правя каквото си искам
                        Живо и здраво да ти е Goblin... другото е подробност, а това си е щастие! Има достатъчно състезания, които да видим...

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                          Живо и здраво да ти е Goblin... другото е подробност, а това си е щастие! Има достатъчно състезания, които да видим...
                          +1честито
                          MG RACING

Коментар

Гоблин страхотна новина. Това е втората най-радваща новина за мен, която чувам след масираната победа на Кармайкъл и компания снощи. Да е живо и здраво

Колкото и да спорим кой е по-добрият, ... мисля, че един човек го каза най-добре след състезанието. Ето част от интервюто на Рики Кармайкъл, който обяснява с едно изречение, че няма смисъл да си мерят ... защото се знае на кого е по ... Мисля, че всички можете да си го преведете.

"Cairoli is the world champion, but he isn't racing over here and our guys are beating third place by a minute plus. Cairoli is a great rider, but the pace over here is so different and when you race fast guys you get faster. Everyone is going to be scared to death of him (Villopoto), and they should be, because he has that something special."

Кратко, точно и ясно, казано от един от най-великите състезатели по мотокрос! Чест прави на Рики, за думите му, защото Кайроли е наистина голям талант и е един от малкото, които гледат освен да победят да направят кеф на публиката (помните двата му финални скока в Севлиево тази година). Но за да достигнеш поне част от нивото на Американците дори и на резервата Тим Фери, мястото е само едно - на гости при Гоблин и то доста дълго гостуване

Айде със здраве

Поздрави,

Стефан
                            Прикачени файлове

Коментар

ето един работещ торент поне засега

http://dl.torrentreactor.net/downloa...+-+Budds+Creek
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Таман се ровя из нета за резултатите от тренировките за време от Събота и вижте просто за какви разлики става на въпрос във времената за най-добра обиколка:
                                МХ1
                                1 Carmichael, Ricky - 2:06.688
                                19 Langston, Grant - 2:08.138
                                10 Philippaerts, David - 2:12.165
                                37 Nagl, Maximilian - 2:13.362
                                4 Ramon, Steve - 2:11.545
                                31 Reed, Chad - 2:11.882
                                МХ2
                                2 Villopoto, Ryan - 2:07.836
                                11 Cairoli, Antonio - 2:13.352
                                20 Swanepoel, Gareth - 2:13.531
                                За МХ3 не можах да намеря нищо.

Не е нормално да си световен шампион в МХ1 (Рамон) и в МХ2 (Кайроли) и да ти слагат почти 5 сек. на обиколка. Айде 1-2 секунди защото била домашна писта ама реално погледнато от 25 години, от когато се провежда това състезание, 18 пъти американците са побеждавали, като почти всички състезания са били в Европа.
                                Вярно, че в състезанието не взеха участие Бен Таунли, Тила Ратрай и Кристофър Пурсел, но от тези тримата само Таунли може би щеше да се опъне само на Тим Фери.

Единственото радостно нещо (поне за мен), е че след оттеглянето на Кармайкъл има кой да го замести и то дори има шанс да задмине Кармайкъл по успехи Макар, че 150 победни състезания в САЩ хич не са малко

Поздрави,

Стефан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X