От: Верига състезания "Bulgaria Trophy Challenge 2014"- информация
Не ме разбра , казах че нямаме достатъчно пари за подготовката и транспорта до там , а не че не мога да участвам с моята машина още сега . Нали се сещаш каква е разликата в моето заплащане и това на участниците там ... аз съвсем сам си финансирам подготовката и участието във всички състезания , затова няма как да участвам на такова трофи колкото и да ми се иска ...
Първоначално публикуван от Валентин Исаев
Преглед на мнение

Само дето Вие организаторите до сега не сте направили нищо за Нас състезателите да се чувстваме добре. Знаете само Кръв и Зрелища. Гладиаторските времена отдавна ги няма та да пускте Питбул срещу Гризли в едни не много ясни правила за ваш кеф и шоу за публиката /семкаджиите/. Ще кажеш ама кой те кара на сила да участваш?. Ами там е работата че никой и заради това МРЪНКАМЕ ,ако не стане така че да постигнем консенсус просто не играем по вашите правила и вие ставате от онези организатори с по едно две състезания като в Приморско,Карлово и др. Всеки може да направи добро трасе но не всеки може да организира добро състезание. 

. Даже за единия ден по повод изписаното тук мисля да пусна промоция на състезателите, позволено отлконение от 50 на 150 метра. Организатора трябва има ангажимент да прекара колите така, че да не се мисли за дупки в правилниците, а да се кара.
Коментар