От: Верига състезания "Bulgaria Trophy Challenge 2014"- информация

Това звучи леко заядливо ... Чавдар ти казва , че можеш да караш със серийния си автомобил в кое да е трофи състезание без да се напъваш непременно да си в най тежкия клас . Същото важи и за България - преценяваш че си за клас Софт и караш там , или отиваш в по горния и си мериш карданите със скраповете ама не мрънкаш че нямаш никакъв шанс срещу тях щото екстрема дето ти го биеш два часа те го минава за две минути ... 
А за калъфките на седалките си прав че не ти пречат ... мисля обаче , че за спортни седалки кълфки няма ...

Първоначално публикуван от 4nikix4

Преглед на мнение

А за калъфките на седалките си прав че не ти пречат ... мисля обаче , че за спортни седалки кълфки няма ...
 Но, ако се случи да я подкарам на състезание от този тип, със сигурност няма да мрънкам защо има състезатели, които са по-проходими, тъй като са разпипали колите си. Както не съм и мрънкал в рали-рейда заради това, че има по-направени машини. Всеки прави така, както може и както иска, и си избира къде и как да кара според възможностите и вкуса си. На който не му харесва - да люпи семки отстрани и да го играе "компетентна публика"! 
Коментар