Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BULGARIA TROPHY 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: BULGARIA TROPHY 2014

Искам да се извиня на Ушко и Асен , че в публикацията ми по горе ги посочих че са нарушили правилника . След като говорих с Асен преди малко разбрах че са се ремонтирали извън трасето и няма нарушение . Извинявайте момчета , не знаех и не бях прав . Поздрави .
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Както обикновено, Бакалов води класацията за ферплей!!!
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Бакалов, точно щях да пускам тракове ... Класирането на трофито от вчера е в официалната тема, днес ще пусна и адвенчъра.
        Преди да се обявят официалните класирания, всичко се проверява отново.
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
          Искам да се извиня на Ушко и Асен , че в публикацията ми по горе ги посочих че са нарушили правилника . След като говорих с Асен преди малко разбрах че са се ремонтирали извън трасето и няма нарушение . Извинявайте момчета , не знаех и не бях прав . Поздрави .
          Бакалов не бързай с извиненията. Вече няма значение, но знам, че са ходили в автосервиз в съседно село(може би и в Пловдив)! В правилника въпросът е формулиран твърде витиевато, тъй че не е ясно дали е нарушение или не
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Отново повтарям че нямам нищо лично към Ушко и Асен , когато ги застигнах те бяха в трасето и затова съм останал с впечатлението че са се ремонтирали в трасето . Оказа се че са отишли на ход някъде извън него и там са извършили ремонта и са се върнали и продължили да карат . Извинявам се още веднъж на момчетата , не исках да прозвучи като заяждане и лична нападка , просто искам да се спазва правилника
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
              Бакалов, точно щях да пускам тракове ... Класирането на трофито от вчера е в официалната тема, днес ще пусна и адвенчъра.
              Преди да се обявят официалните класирания, всичко се проверява отново.
              Направи ми впечатление, че за SSS от неделя тези, който не са влизали в него и тези, които не са успели да го завършат са наказани по един и същи начин. Разликата е доста голяма и това не ми се струва справедливо. Така излиза, че все едно не съм го карал.

Относно състезанието това е еталон за трофи в България.

Коментар

Съгласно актуалния правилник на състезанието (обявен в началото), състезателен автомобил може да се ремонтира колкото иска извън трасето, могат да му се носят части и т.н. стига да не се навлиза в трасето и пречи на състезанието. Загубеното време е за негова сметка.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                  Направи ми впечатление, че за SSS от неделя тези, който не са влизали в него и тези, които не са успели да го завършат са наказани по един и същи начин. Разликата е доста голяма и това не ми се струва справедливо. Така излиза, че все едно не съм го карал.

Относно състезанието това е еталон за трофи в България.
                  Факт, така е ... проблема дойде от ситуацията, че няколко от последните адвенчъри се разпиляха по трасето което трябваше да преминат за 20-40 минути. Даже затварящята кола не можа да ги открие ... Забавихме се с графика и спряхме времето на входа на SSS. Трасето трябваше да се кара без прекъсване и да се даде наказание за незавършване целия етап. От друга страна SSS - а бе нищо в сравнение с това, което сте преживяли предходните дни, не бе разделен на зони - или е преминат или не ...

Коментар

Най силният момент в състезанието според мен бе феърплея. Състезателите се движеха на групички и си помагаха, бореха се мъжки. Това оправдава идеята да се направи състезание в което екипажите да се борят до край и когато завършат, да са горди, че са го направили.
                    Поклон пред всички участници!
                    Гответе се за 2015

Коментар

Ден първи, все още всеки, за себе си

Eвгени Филчев
                      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Искам да благодаря още веднъж на всички замесени в организацията на това състезание. Перфектни роадбуци, перфектни трасета! Съжалявам единствено и само за това, че каръка беше наш спътник непрекъснато. Но въпреки това не се отказвахме и се борихме до последно. Смятам, че показвахме доста добро темпо и преминаване на препятствията и ако каръщините ни бяха само една идея по-малко, времената далеч нямаше да са ни такива . Поздравявам и тук победителите!

По въпроса с нашия казус - аз преди всяко състезание сядам и внимателно чета правилника и съм запознат с това къде и какво може да се извършва. Затова и моля мрънкащите хора да ми отговорите на въпросите - Кой ни видя да сменяме съединител? Къде бяхме? Кой ни донесе и дали ни донесе съедините? Кой го сменя и дали го сменя ? Но искам да всичко да е с факти, а не чули недочули! И само да ви подскажа - нарочно не спрях GPS-те, за да се види в кой сервиз в Пловдив сме ходили ( Жоро Василев - разсмя ме адски много с твоите знания !!! ). И един приятелски съвет отново към всички мрънкащи - наблягайте на карането по време на състезанието, а не на плюенето и мрънкането във форума след това!!!
                        RB Patrol Team

Коментар

Малкото снимки от малкото места които успях да гледам по време на състезанието:
                          Прикачени файлове

Коментар

Честито на победителите

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                              Танчеееееееееееееееееее,къде си,чакам видео,че тръгвам на път!!!
                              В "Зоната на здрача", Вальо - ПОЧТИ без интернет и с таблет.... Тези дни, като изляза от "зонзтз" и се добера до компютъра, ще дойдат и видеото, и снимките...споко!!!
                              0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                                Искам да благодаря още веднъж на всички замесени в организацията на това състезание. Перфектни роадбуци, перфектни трасета! Съжалявам единствено и само за това, че каръка беше наш спътник непрекъснато. Но въпреки това не се отказвахме и се борихме до последно. Смятам, че показвахме доста добро темпо и преминаване на препятствията и ако каръщините ни бяха само една идея по-малко, времената далеч нямаше да са ни такива . Поздравявам и тук победителите!

По въпроса с нашия казус - аз преди всяко състезание сядам и внимателно чета правилника и съм запознат с това къде и какво може да се извършва. Затова и моля мрънкащите хора да ми отговорите на въпросите - Кой ни видя да сменяме съединител? Къде бяхме? Кой ни донесе и дали ни донесе съедините? Кой го сменя и дали го сменя ? Но искам да всичко да е с факти, а не чули недочули! И само да ви подскажа - нарочно не спрях GPS-те, за да се види в кой сервиз в Пловдив сме ходили ( Жоро Василев - разсмя ме адски много с твоите знания !!! ). И един приятелски съвет отново към всички мрънкащи - наблягайте на карането по време на състезанието, а не на плюенето и мрънкането във форума след това!!!
                                Асене, един приятелски съвет и от мен- дай да не влизаме в този спор
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X