Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BULGARIA TROPHY 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BULGARIA TROPHY 2014

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Може и да се получи "Зоната на здрача" , ама поне организаторите да предупредят за това ...
    Жика, я прочети пак пост 59...
    Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
    0879076007 Жельо

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
      Сега идвам от горе ... май се очертава зоната на здрача ... Тези дъждове всичко объркаха ... описване, проверка на трасета. Още малко и ще започнем да съкращаваме трасета ...

Вече имаме ветеран в Адвенчъра - Вушев
      Айдеее...Българската Ладога .
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от jpetrov Преглед на мнение
        Жика, я прочети пак пост 59...
        Още тогава го прочетох , весело ще е ...
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Наско, само да си посмял да съкратиш трасето. Превали малко и айде да съкращаваме. Всеки сам си преценява какво да си носи- може да си носиме и по една свещ от църквата, от тия големите- хем да си светиме, хем и да се молиме
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
            Наско, само да си посмял да съкратиш трасето. Превали малко и айде да съкращаваме. Всеки сам си преценява какво да си носи- може да си носиме и по една свещ от църквата, от тия големите- хем да си светиме, хем и да се молиме
            Правилно Влади никакво съкращаване на трасе - всики да си носи каквото иска ... като знам как някой се състезават само с ключа за гуми щото всичко друго тежало или няма място къде да го сложи ... в Сърбия като се прибирахме в събота вечерта при силен снеговалеж с повреди и почти без гориво, никой не ни съкрати трасето ...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              Танасе , като гледам как хубаво вали май ще трябва да мобилизираш Пловдивската спасителна група да ни спасява като бедстваме ... Доста интересно се очертава да бъде ...
              В момента строим бензиностанция,магазин за офр.оборудване и СПА център за навигатори по средата на трасето, чакаме само акт 16.
              TOYOTA LJ70 3D Common Rail
              TOYOTA BJ40 3.5D
              Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                В момента строим бензиностанция,магазин за офр.оборудване и СПА център за навигатори по средата на трасето, чакаме само акт 16.
                За автомивката що не казваш?
                Мечки по монокини...

Или издадох тайната

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                  И аз това му казах на Наско като се чухме одеве,но имало проблем с наклоните,много се пързаляло,машините ще са неуправляеми.В крайна сметка организатора решава,каквото го поднесат,такова ще го караме,дано не се налага да палим свещи.
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Шре се наказваме иако

Коментар

• От: BULGARIA TROPHY 2014

Момци, аз съм силно притеснен за вашето здраве!
                      Като ви гледам ентусиазма - още повече се притеснявам!

Белов ли каза "Ладога"?
                      Това ми напомня да подчертая: Отказваме се от всякакъв ангажимент да ви вадим колите от гората! Правете си сметката! Сега голям го вадете, ама да не стане - кАжи к'во станА.

Белов, кажи за кремкарамела де
                      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Георго баджалов е кръвна група 0 +

Коментар

Това е адвенчъра:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:adventure.jpg
Прегледи:1
Размер:44.0 КБ
ID:5590988
                          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                            Момци, аз съм силно притеснен за вашето здраве!
                            Като ви гледам ентусиазма - още повече се притеснявам!

Белов ли каза "Ладога"?
                            Това ми напомня да подчертая: Отказваме се от всякакъв ангажимент да ви вадим колите от гората! Правете си сметката! Сега голям го вадете, ама да не стане - кАжи к'во станА.
                            Що бе Роско , тъкмо ще си имате няколко донора в гората като си строшите джипките ... Иначе искам като ме "спасява" Пловдивската МСС да е с каса бира и топли кебапчета , иначе ще подам оплакване
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Вие съвсем се развихрихте. Вярно, трасето ще е по дълго и по тежко в сравнение с миналата година но няма да е за извънземни. Тези дни ще се прецени окончателният вариант. Сега тръгвам към планината, да видя какво е положението, че вчера освен дъжда имаше и мъгла. Иначе и една година да вали, в Родопите Ладога няма да стане, но изкачванията и спусканията стават хлъзгави ...
                              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от badjala Преглед на мнение
                                Георго баджалов е кръвна група 0 +
                                Баджал, ти направи витарата, като хората, че дебелия пак ще я счупи. Не ми пиши коя кр.група си. Някой хора на коли и на жени, не случиха в този живот!!!
                                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X