Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BULGARIA TROPHY 2014
Свий
X
-
От: BULGARIA TROPHY 2014
Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеАко постнете и класирането.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнениеАз ще кажа само едно...................... НАЙ - ДОБРОТО ТРОФИ ПРАВЕНО НЯКОГА В БЪЛГАРИЯ . Благодаря на Пловдивската банда за всичко ."Проблем имаме само когато нямаме решение" !
„Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“
Коментар
-
Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнениеA какви са критериите за добро, по-добро и най-добро трофи и на каква база се градират?ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
И... настана мълчание
Гарга, немой така на засрамвай.
В интерес на истината:
Тези, които стигнаха до финала бяха много доволни, но на останалите не им беше смешно. Във всъщност на никой не му беше смешно
След финала на втория ден доста се чудих дали да се мяркам на паркинга.
Поздравявам всички за коректното им участие в състезанието и за ферплея, особено на някои състезатели!
Състезанието го правят състезателите! Благодаря Ви!Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
След 12 часа сън и сега в офиса, ще се опитам набързо да вкарам малко инфо:
С помоща на всички любители на офрода от Пловдив ( и не само от Пловдив), както и всички участници и техните екипи се получи наистина едно "Мъжко" състезание. Както каза Гаргата, само ние си знаем какво е било ... Като че ли предизвикателството сплоти състезателите и доведе до многобройни случаи на феърплей. Радвам, се, че нямаше инциденти, а само поправими щети по автомобилите.
Адвенчър класа също събра участници с различно подготвени автомобили, от различни поколения и с различен опит и предложи крос кънтри трасе с малко трофи елементи.
Довечера ще се качат пълните класирания в официалната тема, сега само "стълбичката"
Трофи:
1. Владимир Раденков / Димитър Паунов
2. Калин Митров / Владимир Велков
3. Ioannis Kyriakidis / Dimitris Galanakis
Адвенчър:
1. Дончо Цанев / Ива Бонева
2. Любомир Димитров / Венелин Градев
3. Vladimir Vujosevic / Aleksandar DjurovicBULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Отлично състезание откъм трасета- дълги, много трудни, но не невъзможни! Изключително точни пътни книги! Като цяло това е моята представа за яко трофи! За съжаление подготовката ни не беше на достатъчно високо ниво, което се надявам да променим занапред. Радвам се, че карахме и трите дни и джипа е здрав. Класирането реално отразява възможностите на нашия екипаж.Разбира се имам забележки относно спазването на правилника, които споделих с организаторите. От тях зависи дали ще се поучат от грешките си.
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Много силно състезание и невероятна атмосфера.Браво на орга тима за осъщественото предизвикателство!
Поздравления за всички участници в мъжката борба и в проявения дух и взаимопомощ! От това, което успях да видя, съм силно впечатлена и обнадеждена...! РЕСПЕКТ!
П.С. Имам доста видео от събота и неделя, но малко ще се забавя с публикуването му, за което моля да ме извините и да бъдете търпеливи...0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...
Коментар
-
Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнениеA какви са критериите за добро, по-добро и най-добро трофи и на каква база се градират?
Отговарям ти не защото те интересува отговора.
Жалко че не дойдоха повече състезатели. Могат само да съжаляват.
Не съм наясно с организаторските пропуски( не се съмнявам , че такива има!), но трасетата бяха 100% за трофи и времето беше 100% за трофи.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Благодарности и поздравления и от нашия екипаж за перфектното състезание. Отлично подбрани трасета, перфектна пътна книга. Трудността на трасето ни изтощи до краен предел, подложи на тежко изпитание както нас, така и машината, която с дребни проблеми успя да издържи. Перфектното навигиране на навигатора ми Митко, коравата машина, трудността на самото състезание, която считам че ни даде предимство и разбира се не малко доза късмет ни помогнаха да спечелим.
Някой по-горе попита какъв е критерия за добро и по-добро Трофи- е отговарям му, това състезание стана критерий за отлично Трофи състезание в България.
Някой ако си мисли, че няма да има критики се е излъгал. Лошо впечатление ми направи обслужването в хотела и по-точно на закуската сутрин. Бях седнал и закусвах(силно казано), когато влязоха едни от гостите от Сърбия, които застанаха пред празната маса, на която трябваше да има закуска. Ситуацията стана много неловка и трябваше да издирвам чичката къде сервира, за да донесе нещо на масата. Айде нас ни остави, но като знам в Сърбия хората как ни посрещнаха ми стана много неудобно. Това е критиката като цяло от мен.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар