От: III-round - Enduro WINBET - Кърнаре, 26,27 и 28 Април 2018 година
Натрупаха се много въпроси някои които касаят и мен и затова искам да отговоря на някои от тях и да изразя личното си мнение за състезанието.Относно стартовия списък за събота за експерт грешката е моя че не съм видял в програмата че са оставени големи интервали между класовете. Но стартовия списък беше публикуван тук в събота 28-04-18, 00:57 часа и беше залепен сутринта на таблото. Никой освен на Светльо на старта вече не му направи впечатление. Явно не го е погледнал въобще което си е негова грешка.Относно DNF на тези състезатели които са останали без бензин на презареждането, аз не можах да измисля начин по който да влезнат в класирането освен като DNF. Ако някой има разумно предложение да го каже. За мен разумното е било състезател който достигне до точката на зареждане, а бензина липсва да звъни на организатора и чака да се появи бензинажията, а времето за престой му се вади по GPS.Драмата с АТВ-та. Мислех че тази класическа измама да возиш GPS на другарчето е отшумяла, но явно не е. Това е достойно за дисквалификация.... Наказанието от 15мин на Христо Колев за лентата е прекалено. Но от друга страна всички претендирате че трябва да се спазват правилата. Явно истината е някъде по средата. Според мен трябва да се правят компромиси и от двете страни.След много добро състезание в Търново, отличното в Севлиево тук някои организаторски грешки и контузии на състезатели хвърлят сянка върху състезанието като цяло, въпреки че бяха хвърлени много усилия и средства.
Натрупаха се много въпроси някои които касаят и мен и затова искам да отговоря на някои от тях и да изразя личното си мнение за състезанието.Относно стартовия списък за събота за експерт грешката е моя че не съм видял в програмата че са оставени големи интервали между класовете. Но стартовия списък беше публикуван тук в събота 28-04-18, 00:57 часа и беше залепен сутринта на таблото. Никой освен на Светльо на старта вече не му направи впечатление. Явно не го е погледнал въобще което си е негова грешка.Относно DNF на тези състезатели които са останали без бензин на презареждането, аз не можах да измисля начин по който да влезнат в класирането освен като DNF. Ако някой има разумно предложение да го каже. За мен разумното е било състезател който достигне до точката на зареждане, а бензина липсва да звъни на организатора и чака да се появи бензинажията, а времето за престой му се вади по GPS.Драмата с АТВ-та. Мислех че тази класическа измама да возиш GPS на другарчето е отшумяла, но явно не е. Това е достойно за дисквалификация.... Наказанието от 15мин на Христо Колев за лентата е прекалено. Но от друга страна всички претендирате че трябва да се спазват правилата. Явно истината е някъде по средата. Според мен трябва да се правят компромиси и от двете страни.След много добро състезание в Търново, отличното в Севлиево тук някои организаторски грешки и контузии на състезатели хвърлят сянка върху състезанието като цяло, въпреки че бяха хвърлени много усилия и средства.
) . По-скоро причината е чисто техническа и организационна: - правене на трака назад във времето (неразлистени шубраки),- неизчистването му от грешките при правенето (тръгнал да чертае трак, видял че мястото не става, върнал се, ама отклонението останало...),- липса на "трасе координатор", който да прогони и изчисти от грешки трака преди самото състезание. /Трудно намираема личност, защото ако се цани за такъв после не би трябвало да кара, а всички свързани с организатора, искат да се бухат в камъните... Догодина обаче (ако изобщо има пак "Кърнаре" ) тази грешка ще бъде поправена! Тук е и единия от истинските гафове от състезанието - че класовете "хоби" и "жени" са минавали през Ж.П. линията! /Свързана с това е и вечната тема - "ваЩе 'ора, дето караха трака предварително....". Предложи ви се ВСЕКИ (!!!) да кара и запознае с трака преди състезанието, та да няма мрънкане - оревахте света. Сега - пак недоволни ... Е няя да стане така тая работа! Ама Бай Стоян си е виновен, щото е "мека Гана" и гледа, все да угоди на всеки... За в бъдеще ще се вземат корекции и в това направление. 2.) Мега - хипер - тъпотията дето се получи с презареждането ... Безспорна тъпня без уговорки! Но кажете какво да направи Пачо? Да убие брат си? Да го бичува вързан до кетъринга или да го разпънем на кръст (па що не - и двамата) на сянка под арката ... Сефте е (поне аз не помня друг такъв случай), дано се не повтаря и да е обица на ухото (включая и другите организатори) - да не се доверяват безрезервно на никого! 3.) Относно трудностите по трасето, "свърши ми водичката", "изпопреби за народа" и прочие.... Пичове (щото жените не са мръннали грам по отношение трудност и явно имат по-добра самооценка на възможностите си!) - в заглавието на състезанието и шампионата се мъдри едно "hard" , па и "extrem"... - никой не е длъжен да ви води за ръчичка, носи водичка, тика мотора и пр...! Нито пък да наглася трасетата според единици дето или са се надценили за големите карачи и са се бухнали в по-горния клас. Или не съумяват да си преценят възможностите и начина за преминаване на препятствията по затвореното (извън "късметлийските" инциденти, от който застраховка няма естественно) ! Единственото задължение, повтарям - ЗАДЪЛЖЕНИЕ на организатора (независимо на какво състезание в моторните спортове) за оказване помощ на състезател през време на състезанието е ако същият е в ситуация застрашаваща живота му (тежко нараняване)! Всичко друго (вадене на мотори и пр., прибиране на техника и хора до бивака и т.н.) се прави след приключване на мероприятието (затваряне на трасето). При това - ако е включено във правилника и поето като ангажимент от страна на организатора./в частност - преминаването "през рекичката" за Експерт и Про се оказа не е било инцидентно и измислено в последния момент (ако и не указано в трака), а предварително подготвено (с рампата). Проблема е че другаря Пачарозов поради особенната си черта - "вее му се перчема на бял кон" и неоткриваемостта му за част от състезанието вкара в леко объркване останалата част от организацията.../ В завършек - Кърнаре си е Кърнаре (състезанието де) и си го знаем всички:- лек към среден хаос,- бухане от камък в камък до припадане, - бермудският триъгълник (или "джунглата на изгубените") преди старт/финала (тая година барем това се пооблекчи),- тясно затворено трасе с препятствия понякога докарващи повръщане,- сране "на въздух" а понякога и с гледка ... 

Ще опитам да бъда обективен и в критиката и в хвалбите също. Всичко си е мое мнение и грам не ме вълнува кой го чете, кой го споделя или не.
Коментар