Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HARD Enduro 2017 В.Търново

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HARD Enduro 2017 В.Търново

Жорка щом казваш че сте се разбрали или сме се разбрали ок така да е ��
    На мене идеята не ми е на кое място съм и колко са ми точките съвсем друга беше
    Но явно е по лесно да се сметне че се вълнувам от точките и класирането за да задоволя егото си
    Така да е
    Щом само аз виждам нередности явно в мен е проблема
    Нов сезон с нови надежди но се оказаха говежди
    ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
      Жорка щом казваш че сте се разбрали или сме се разбрали ок така да е ��
      На мене идеята не ми е на кое място съм и колко са ми точките съвсем друга беше
      Но явно е по лесно да се сметне че се вълнувам от точките и класирането за да задоволя егото си
      Така да е
      Щом само аз виждам нередности явно в мен е проблема
      Нов сезон с нови надежди но се оказаха говежди
      ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД
      Я продължавайки напред АТВистите вземете организирайте едно състезание с 5 класа за ендуро и един за АТВ.Ей тъй да покажете как се прави.До тук ти като техен представител ни показа как се мрънка.

Коментар

Всички тракове:

Тракове В.Търново 2017

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
          Я продължавайки напред АТВистите вземете организирайте едно състезание с 5 класа за ендуро и един за АТВ.Ей тъй да покажете как се прави.До тук ти като техен представител ни показа как се мрънка.
          Така ако на тебе темата АТВисти мотористи ти е интересна на мене не отдавна съм ги изживял и надживял АТВисти мотористи джипари всички сме по горите с общо хоби на кой каквото му харесва и допада
          не съм представител на никого изказвам лично мнение от дългогодишно участие и наблюдение в всички класове
          мрънкане за тебе градивна критика за мене
          въпрос на гледна точка
          а ти продължавай да делиш мотористи и атвисти за тебе едните са по от другите или как точно да ти разбирам коментара

Коментар

може ли някак да се пусне адекватен списък с час на стартиране и час на финал ?

Коментар

може ли някак да се пусне адекватен списък с час на стартиране и час на финал ?
              Може ли аз да пусна един "адекватен" списък където има старт и финал?
              Прикачени файлове

Коментар

Здравейте
                Не че сме отишли за класиране и точки а да се забавляваме но все пак това с класирането е дразнещо и К.Колев е мн прав
                Нямам наказание имах четлив номер и накрая нищо не само колегата Колев е недоволен ние по принцип за това не участваме на съзтезания не че е лесно да организираш но щом карат и организаторите за какво са им ГПС на тях при положение че трака е поле и трябва да гониш скорост
                И ако е удобно малко инфо как е сметнато времето на номер 525

Коментар

Нередности има не малко и ако не се казват няма как да се отстранят

Коментар

Така ако на тебе темата АТВисти мотористи ти е интересна на мене не отдавна съм ги изживял и надживял АТВисти мотористи джипари всички сме по горите с общо хоби на кой каквото му харесва и допада
                    не съм представител на никого изказвам лично мнение от дългогодишно участие и наблюдение в всички класове
                    мрънкане за тебе градивна критика за мене
                    въпрос на гледна точка
                    а ти продължавай да делиш мотористи и атвисти за тебе едните са по от другите или как точно да ти разбирам коментара
                    Не деля никого.Просто намеквам,че да се направи едно състезание е адски много труд и загубено работно време.Дори да има някакви грешки е добре да не им се обръща кой знае какво внимание.Все пак сме се събрали да покараме и де се видим с прияели от цялата страна.

Коментар

Много нередности с класирането не че ми пука ама все пак е съзтезание

Изпратено от моят SM-G928F с помощта на Tapatalk

Коментар

Всичко си беше много готино.Трасетата бяха перфектни.Не ме изкефи само че си преебах радиатора ама аз съм си виновен.
                        Организацията си беше готина,хареса ми.Поздрави на Болярите!
                        Обаче що нямате малко милост към сеньорите(бабичките) да не ги пускате по трасето на експерта,или поне да правят по малко километри.
                        Нали сме с превилегии заради белите коси,или без коси!Или искате някой като мен да умре в някое дере !
                        Ако пък световните шампиони като Пачароза искат трудност да се преместят в Про.
                        Аз смятам че клас Сеньор трябва да бъде с най мин трудност.
                        Ама няма проблем всичко си е перфектно.

П.П.И по повод АТВ-истите.Еми да Боян е прав,аз не помня досега да са организирали състезание.
                        Еми Колев,ти си човека бе брат !Действай има сумата ти и балкан в Габрово.

Коментар

Хубаво състезание, хубав трак за експерт, но май доста народ го бяха карали предварително. Да благодарим на помагащите в тегавите места, че бая мотори изтеглиха. Основната ми забележка е за нощуването на моторите в петък вечер. Не може за 200+ състезатели да няма осигурен охраняем паркинг.... онова заграденото с лентички на 100м. от скарата и бирата, насред полето не мисля, че отговаря на изискванията. В петък на смрачаване никой не се беше престрашил да си остави там мотора да спи, което и нас ни отказа. Положението беше - всеки да се оправя кой както може.

Коментар

Защо смятате че, Търновското състезание се е случило без поткрепата и помоща на Атвистите?

Коментар

Защо смятате че, Кържали и Габрово се случват без помоща на Атевисти, и по точно в лицицито на Краси Колев?

Коментар

Браво момчета за състезанието!! Браво за организацията! Поканете ни и догодина пак. Какви са тези писания и защо са не разбирам. Вместо да качите някои снимки и да доизживем радостите от прекрасния уикенд вие се дърлите. И да е имало за някои нещо , я хайде , къде не е имало? Да си гледаме кефа нали за това сме дошли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X