...и аз ще допълня че навигацията беше много добре направена и съобразена. Затвореното беше също много добро, стил GNCC. ГОЛЯМО БРАВО на организаторите.
Поздрави.
Благодаря за позитивните коментари ,това много ме радва ,но ако има и негативни такива ,за мен е изключително важно да ги чуя !
Поздравления още веднъж на победителите и на участвувалите в надпреварата MG Enduro X ,а също така и на публиката, която ни подкрепи и уважи събитието !
Искам тук също да благодаря на Буховската група за съдействието,да поздравя и благодаря на всички момчета от клуб MG Racing , които помагаха за организирането и провеждането на това състезание !
А това са : Андрей, Ангел (Ачо), Станислав ,Вени, Тодор, Миро ,Бисер, Ники (Мантас), Иван ,Младен .
БЛАГОДАРЯ ВИ !
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
За мен също състезанито премина перфектно. Организацията беше спретната, подредена, зрителите не взеха чак такова голямо участие в състезанието. Разбрах, че и трасетата са се харесали на състезателите, което вече е пълен шлем за организаторите, но тъй като Митака иска и негативни мнения ... GNCC трасето за втория ден беше малко поразтеглено и зрителите на моменти скучаеха, а интригата се позагуби.
Браво на всички помагачи, толкова дълго трасе беше изцяло покрито със съдии и контроли, но ако бе рязната частта в близката горичка, щеше да е по-гуд !
Снимки, както навярно сте видели има много, но тук заради тромавия ъплоудер едва ли ще пусна. Гледайте оттатък !
.........но тъй като Митака иска и негативни мнения ... GNCC трасето за втория ден беше малко поразтеглено и зрителите на моменти скучаеха, а интригата се позагуби.
Браво на всички помагачи, толкова дълго трасе беше изцяло покрито със съдии и контроли, но ако бе рязната частта в близката горичка, щеше да е по-гуд.....................
По принцип ,Жоро си прав,но близката горичка беше единствения участък в който състезателите можеха да вземат леко "въздух" и изпуснат малко адреналина......а за мен това е доста важно ......все пак те са в "казана"
Сравненията с GNCC сериите не е съвсем коректно,първо защото там се кара не по-малко от 2-3 часа в различните класове и второ защото в тези серии обиколката е средно около 15 км ,докато тука беше точно 3 км и с продължителност 20-30 мин
И това мнение не го приемам за негативно
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
...ама изобщо не е негативно. Даже си мислех че ако беше още по дълго щеше да е още по-добре. А за да не скучаят зрителите, трябваше масов старт и така щеше да има повече интрига и повече състезатели по трасето.
Поздрави пак, верно ударихте големия шлем според мен.
Коментар