Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MG Enduro X 2015

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: MG Enduro X 2015

утре къде е ендуро-кроса?
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
      утре къде е ендуро-кроса?
      Над с. Нови Хан ,местност " Студеница " - 10,00 часа !
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Браво момчета, много добре си покарахме, много добра организация. Много добре се получи
        Който оцелее ще закусва!

Коментар

Поздравления за организатори и участници! Страхотни трасета, красиви, но и доста натоварващи. А и времето беше с нас.
          Диян Димитров

Коментар

Поздравления за МG Racing - беше чудесно !

Коментар

От мен едно голямо БРАВО! Беше мого добре организирано и подбрано всичко.Уникално еднуро състезание!Ще чакам с нетърпение следващото.

Коментар

Това MG сигурно означава Много Големи и е верно да знаете, Еваларка.
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

...и аз ще допълня че навигацията беше много добре направена и съобразена. Затвореното беше също много добро, стил GNCC. ГОЛЯМО БРАВО на организаторите.
                  Поздрави.

Коментар

Благодаря за позитивните коментари ,това много ме радва ,но ако има и негативни такива ,за мен е изключително важно да ги чуя !

Поздравления още веднъж на победителите и на участвувалите в надпреварата MG Enduro X ,а също така и на публиката, която ни подкрепи и уважи събитието !

Искам тук също да благодаря на Буховската група за съдействието,да поздравя и благодаря на всички момчета от клуб MG Racing , които помагаха за организирането и провеждането на това състезание !
                    А това са : Андрей, Ангел (Ачо), Станислав ,Вени, Тодор, Миро ,Бисер, Ники (Мантас), Иван ,Младен .
                    БЛАГОДАРЯ ВИ !
                    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                    MG Racing Team

Коментар

Има забравени три навигации
                      От съображения за сигурност няма да публикувам номерата им
                      MG Racing Team

Коментар

За мен също състезанито премина перфектно. Организацията беше спретната, подредена, зрителите не взеха чак такова голямо участие в състезанието. Разбрах, че и трасетата са се харесали на състезателите, което вече е пълен шлем за организаторите, но тъй като Митака иска и негативни мнения ... GNCC трасето за втория ден беше малко поразтеглено и зрителите на моменти скучаеха, а интригата се позагуби.
                        Браво на всички помагачи, толкова дълго трасе беше изцяло покрито със съдии и контроли, но ако бе рязната частта в близката горичка, щеше да е по-гуд !

Снимки, както навярно сте видели има много, но тук заради тромавия ъплоудер едва ли ще пусна. Гледайте оттатък !

https://www.facebook.com/joro.hadjie...2289340&type=1

Два албума от мен и Събин има в страницата на шампионата.
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                          .........но тъй като Митака иска и негативни мнения ... GNCC трасето за втория ден беше малко поразтеглено и зрителите на моменти скучаеха, а интригата се позагуби.
                          Браво на всички помагачи, толкова дълго трасе беше изцяло покрито със съдии и контроли, но ако бе рязната частта в близката горичка, щеше да е по-гуд
                          .....................
                          По принцип ,Жоро си прав,но близката горичка беше единствения участък в който състезателите можеха да вземат леко "въздух" и изпуснат малко адреналина......а за мен това е доста важно ......все пак те са в "казана"

Сравненията с GNCC сериите не е съвсем коректно,първо защото там се кара не по-малко от 2-3 часа в различните класове и второ защото в тези серии обиколката е средно около 15 км ,докато тука беше точно 3 км и с продължителност 20-30 мин

И това мнение не го приемам за негативно
                          MG Racing Team

Коментар

...ама изобщо не е негативно. Даже си мислех че ако беше още по дълго щеше да е още по-добре. А за да не скучаят зрителите, трябваше масов старт и така щеше да има повече интрига и повече състезатели по трасето.
                            Поздрави пак, верно ударихте големия шлем според мен.

Коментар

Благодаря Десо ! Наистина се радвам да го чуя.....момчетата от клуба са също много ентусиазирани от добрите отзиви
                              MG Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X