Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изменения и допълнения в Правилника и Календар 2015
Свий
X
-
От: Изменения и допълнения в Правилника и Календар 2015
@гусин Христов, аре пък ти не ми обяснявай аз какъв шоколад ям - еФтин или скъп - въобще не си вдянал, че хич не става въпрос за цената му, а за това, че вместо шоколад ми се пробутва лайно. Между другото, ако чак толкоз те дразни думичката "лайно", замести си я по избор с някаква по - благозвучна за теб - използвах я илюстративно, а не за да охарактеризирам това, което сътвори или да те обидя. Казано с думи прости - когато купувам нещо, очаквам то да отговаря на описанието и предназначението си. Аз, както всички знаят, много държа на класирането в челните места и на състезания ходя, за да си попълвам колекцията с награди и макар да не ми пука за останалите участници, все пак ми докривява, когато половината от тях сгънат палатките още на първия ден, а останалата половина бучат през цялото време заради постоянните неуредици.
@Чинел, и аз ходя на състезания, за да се видим с приятелите, да се повеселим и да се прибера в Русе зареден и с ведро настроение - е, от ултра - прехваленото мега - мащабно Кърджали не ми се получи. Може би провинциалния ми манталитет ме кара да се чувствам некомфортно под светлината на прожекторите и в компанията на цвета на световния офроуд.
@Миро, трасетата бяха великолепни.
Коментар
-
По правилника на веригата, сбора от времената от двата дни с навигация получава точки - Генчев има осмо време - 13 точки + 25 точки от затвореното трасе = 38 точки. В официалната тема има вече качено класиране.Първоначално публикуван от Hristo Kolev Преглед на мнениеИскам да знам как Иван Генчев стигна до 3 тото място , спор няма за затвореното трасе момчето кара
Коментар
-
Е добре той първия ден е 11 , втория 10 , а общо от двата дни 8 как става това, и в общото класиране от навигацията сте му дали 14 точки ,а не 13, това е в Вашето официално класиране .Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеПо правилника на веригата, сбора от времената от двата дни с навигация получава точки - Генчев има осмо време - 13 точки + 25 точки от затвореното трасе = 38 точки. В официалната тема има вече качено класиране.
И друго ,как Методи Павлов финишира 10 мин след нас първия ден и става първи ,като всички го изпреварваме след като той се блъсна челно в дърво ,пак нямам обяснение, може би Вие ще ни обясните ?
Коментар
-
Събират се времената за етапа, не позициите, които е заемал - 2:42:59 + 3:48:17 =6:31:16 = 8-мо време от сборовете на всички времена = 13 точки и толкова сме му дали.Първоначално публикуван от Hristo Kolev Преглед на мнениеЕ добре той първия ден е 11 , втория 10 , а общо от двата дни 8 как става това, и в общото класиране от навигацията сте му дали 14 точки ,а не 13, това е в Вашето официално класиране .И друго ,как Методи Павлов финишира 10 мин след нас първия ден и става първи ,като всички го изпреварваме след като той се блъсна челно в дърво ,пак нямам обяснение, може би Вие ще ни обясните ?
Днес след обяд Явор ще качи траковете от първия ден и там ще видиш, че времето му от трака отговаря на това в класирането.
Коментар
-
Ейй Вие можете да продадете и лед на ескимоситеПървоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеСъбират се времената за етапа, не позициите, които е заемал - 2:42:59 + 3:48:17 =6:31:16 = 8-мо време от сборовете на всички времена = 13 точки и толкова сме му дали.
Днес след обяд Явор ще качи траковете от първия ден и там ще видиш, че времето му от трака отговаря на това в класирането.
Коментар
-
Грешки в точките няма, сега проверяваме GPS траковете. Ако има грешка във времената, ще се променят и точките !Първоначално публикуван от Hristo Kolev Преглед на мнениеЕйй Вие можете да продадете и лед на ескимосите
Това, че не спираш да пишеш ехидни коментари и да оригиналничиш (не толкова успешно) не помага да стане по-бързо.
Ние ще си поправим грешките ако има такива, а ти преди да пишеш, вземи си прочети правилника и регламента !
Коментар
-
Днес проверяхме времената по траковете, тъй като след счупването на декодера се появиха съмнения за времената в ДЕН 1.
Коригирано е класирането, според времената от траковете и е добавен Иван Бараков, на който всичко му е редовно и не мога да разбера липсата му...
Не съм нанесъл още точките, но се променя само класирането в ден 1, а окончателното класиране остава същото...
Коментар
-
еее разгеле ,и за какво трябваше да стига до тук,браво по добре късно ,отколкото никога.Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеДнес проверяхме времената по траковете, тъй като след счупването на декодера се появиха съмнения за времената в ДЕН 1.
Коригирано е класирането, според времената от траковете и е добавен Иван Бараков, на който всичко му е редовно и не мога да разбера липсата му...
Не съм нанесъл още точките, но се променя само класирането в ден 1, а окончателното класиране остава същото...
Коментар
-
Защо за втори ден аз и Иван Бараков не се класираме?
Не се боря за класиране, но просто не ми е ясно.1 222 METODI PAVLOV ATV 4h17:12
2 105 KRASIMIR KOLEV ATV 4h28:51 11:39
3 131 IVAN BARAKOV ATV 4h57:06 39:54
4 333 HRISTO KOLEV ATV 4h59:32 42:20
5 98 MERIN MERDZEV ATV 5h11:12 54:00
6 199 STOYAN STOYANOV ATV 1h00:00 5h27:35 1h10:23
7 353 EMIL KOMAROVSKI ATV 5h29:31 1h12:19
8 358 SVETOSLAV GENCHEV ATV 5h38:31 1h21:19
9 4001 IVAN GENCHEV ATV 5h43:46 1h26:34
10 757 PETAR HUBANOV ATV 6h29:18 2h12:06
11 444 HRISTO PALAZOV ATV 1h00:00 6h47:17 2h30:05
12 31 MOMCHIL VELIKOV ATV 6h57:35 2h40:23
13 201 SIMEON STOYANOV ATV 2h00:00 7h44:41 3h27:29
14 569 RENETA HRISTOVA ATV 2h00:00 13h07:03 8h49:51
15 252 NIAZI AHMEDOV ATV 8h00:00 14h52:18 10h35:06
16 4791 HRISTO PANCHALIEV ATV 5h00:00 14h52:59 10h35:47
Did not Qualify - DAY 2 (2)
131 IVAN BARAKOV ATV
358 SVETOSLAV GENCHEV ATVЧовешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Само не разбирам защо спорите тук като има три теми за Кърджали.
Заглавието ясно е написано.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Има те в класирането и се класираш, техническа грешка е повторението на имената ви от долу...Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЗащо за втори ден аз и Иван Бараков не се класираме?
Не се боря за класиране, но просто не ми е ясно.
Защото спора е за точките от ден 3 и какви точки се начисляват, големите или малките. Според Гълъби и Жоро във Веригата е прието големия брой точки...Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеСамо не разбирам защо спорите тук като има три теми за Кърджали.
Заглавието ясно е написано.
От там идва спора в тая тема...Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 06-03-15, 07:22.
Коментар
-
Никъде не пише за изменения на точките в календара , от 2011г. е веригата и точките са от 1 до 25 за навигация и от 1 до 25 за кроса.Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеЗащото спора е за точките от ден 3 и какви точки се начисляват, големите или малките. Според Гълъби и Жоро във Веригата е прието големия брой точки...
От там идва спора в тая тема...МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Точно за това иде реч !Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеНикъде не пише за изменения на точките в календара , от 2011г. е веригата и точките са от 1 до 25 за навигация и от 1 до 25 за кроса.
Коментар
-
Не разбрах какво стана с тази клас.
- Отборно (3-ма състезатели от клас съставят един отбор)
Не трябваше ли да се знаят отборите преди първото състезание и да им се гледа класирането до края на сезона.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар