Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изменения и допълнения в Правилника и Календар 2015

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изменения и допълнения в Правилника и Календар 2015

Първоначално публикуван от riall Преглед на мнение
    Паче,за разходи не ми се говори,мисля че не искаме чак толкова много,поне едно класиране
    Е затова хората ви направиха не ЕДНО а ПЕТ за два дни и нито едно реално и пак сте недоволни.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
      Тази година половината състезатели от клас "Експерт" преминаха в клас "Хоби" и съответно в първото състезание окупираха първите места. Поради тези обстоятелства предлагам да се направи нов клас за тях, примерно " ИЗПАДНАЛИ ЕКСПЕРТИ" . За да има все пак някаква равнопоставеност.
      И аз не намирам за нормално състезатели от клас Експерт ,спечелили купи,тази година да карат в Хоби.

Коментар

Аз пък намирам за нормално всеки да кара, където му е кеф - няма нищо задължително или поощрително. Ама нека разните организатори и трасе - мейкъри да си направят изводите за трудностите на трасетата и съответствието им с класовете, за които са предназначени, както и с всички останали специфики на родния т.нар. шампионат.

Коментар

Класирането при мотори и АТВ се бавеше и беше изключително трудно да се прави поради няколко причини - след масовия старт се счупи декодера и транспондерите не можеха да се използват през двата дни на навигация.
          Това доведе до мерене с клетка, но там се появи проблема с карнетите. След финала на SS не всички състезатели предаваха карнети на финала в бивака или нямаха такива, което водеше до допълнително вадене на времена от протоколи и т.н.
          За последния ден ползвахме декодера на автокроса, но тогава се появи проблема с точките, защото аз не знаех, че точките за втория ден също с големия брой !
          Бях изпратил регламента за проверка, бяха публикувани точките в него, но явно НИКОЙ не го е чел, за да каже, че веригата е приела друго точкуване и трябваше да преправяме в последния момент точките. И се чудя как се ходи на състезание без да се чете регламента...!?!?!?
          Не се оправдавам за грешките, обяснявам защо е такава ситуацията и поемам изцяло вината за грешките в организацията, независимо кой ги е правил, защото в края на краищата всичко започва от моята идея и желание да направя нещо различно и по-добро.
          Тежко ми е заради огромния труд, който хвърлихме и най-вече момчетата от Крос Клуб Кърджали и не можа да бъде оценен труда им по достойнство.
          И за да се компенсират състезателите за заплатената такса,
          за изданието в Самоков всички състезатели в МОТО и ATV категорията ще участват без такса участие.

Времеизмерването за МОТО и АTV ще бъде отделно от другите състезания, а момчетата от местния клуб в Самоков ще си движат сами организацията без външна намеса в трасета, екстреми, стартове и т.н.
          Успешен сезон за всички и отново се извинявам и страшно съжалявам за случилото се, като изцяло вината е в мен !!!
          Класирането е в прикачения файл :

MOTO ATV.xls
          Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 04-03-15, 15:33.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
            .......
            Времеизмерването за МОТО и АTV ще бъде отделно от другите състезания, а момчетата от местния клуб в Самоков ще си движат сами организацията без външна намеса в трасета, екстреми, стартове и т.н.
            ......
            Точно на това се надяваме и да няма общи стартове.
            Диян Димитров

Коментар

Аз пък се надявам да нямаме нищо общо с джипове, мипове и прочие возила и техните "организатори".

Коментар

То като гледам експерта все още нямат класиране от ден 3.

Коментар

за изданието в Самоков всички състезатели в МОТО и ATV категорията ще участват без такса участие.
                  Таксата не е проблем,уважение няма.

Коментар

...

...
                    Айде и аз да се обадя като на тупаня малката пръчка - гусин Христов, проблема не е в заплатената такса, та да предлагаш компенсация ЗАРАДИ нея - компенсацията трябва да е заради продукта, който получихме. Щото ако си платя 50 кинта за шоколад, а получа лайно, дали следващото безплатно лайно ще ми компенсира липсата на шоколад ?!?

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                      Айде и аз да се обадя като на тупаня малката пръчка - гусин Христов, проблема не е в заплатената такса, та да предлагаш компенсация ЗАРАДИ нея - компенсацията трябва да е заради продукта, който получихме. Щото ако си платя 50 кинта за шоколад, а получа лайно, дали следващото безплатно лайно ще ми компенсира липсата на шоколад ?!?
                      Значи не консумираш безплатни шоколади (лайна), а само евтини такива (шоколади) - от 30 лева !
                      Компенсацията си я тълкувай както искаш и както ти харесва - заради продукта според теб, заради таксата според други.

Коментар

Не съм адвокат на г-н Христов, но заради Мариела ще се обадя и аз.....там като какъв, ще оставя Змея да ме определи.

Човека изпълни всичките си предишни обещания - факт.
                        Пое вина на някого си и се извини, рядко срещано явление напоследък.
                        Това е третото такова състезания, ако е "лайно", ние ще го ручаме за пореден път?
                        Фъра ни правеше Буркана по това време спря, що ли??? Там джипки нямаше и не ми се вадят цитати.

За мен срещата с всички Вас, и най-вече с Мариела е най-важното, другото съм оставил за Мишо и Пачароза.
                        Хайде да спрем до тук, каквото било, било!!!

Коментар

Класирането беше объркано още от първия ден ,и от там насетне всичко ръгна надолу ,крайното класиране при атеветата няма нищо общо с списъците които бяха извадили там, а как се стигна до крайния резултат пълна мистерия. Само Хорейшио може да разбере

Коментар

Аз пък ще се обадя заради кетъринга: Кое ви не хареса? Трасетата бяха лесни и кратки, имаше проблеми със стартовете и навигацията или по контролите не предлагаха вода и бира?! С тези класирания е глобален проблем, но това не е от вчера нито от миналата година. Мен също тотално ме дразни при все, че се не боря за нищо. Може и потрошения декодер да е виновника, но да му мисли Пачароза, той ще е следващия разпънат. С разликата между 30 и 50лв за 3 дни, не мисля че някой е обеднял!?
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

Човека изпълни всичките си предишни обещания - факт.
                              Не всичките има още 4 награди от Самоков но те сигурно ще останат за догодина.

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                                Аз пък ще се обадя заради кетъринга: Кое ви не хареса? Трасетата бяха лесни и кратки, имаше проблеми със стартовете и навигацията или по контролите не предлагаха вода и бира?! С тези класирания е глобален проблем, но това не е от вчера нито от миналата година. Мен също тотално ме дразни при все, че се не боря за нищо. Може и потрошения декодер да е виновника, но да му мисли Пачароза, той ще е следващия разпънат. С разликата между 30 и 50лв за 3 дни, не мисля че някой е обеднял!?
                                При мен е лесно класирането защото финишират 2-3 човека не мога да ги объркам .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X