Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за акъли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тема за акъли

Аз подкрепям.Маратона Шипка - Емине вече се различава от кръговете, които правим и е по близък до рали.Така,че кръга в Бухово е супер за тази дата
    NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

И аз съм 3-пъти ЗА Бухово.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Имам конкретно предложиние и моля набързо да се обсъди, като участие вземат предимно шефовете на клубове и организаторите на състезания !

Има предложение от Бухово за състезание там. Тъй като календарът през този сезон е твърде препълнен, предлагам, да отпадне Шипка - Емине и на негово място да влезе буховското състезание.
        Знаете, че районът там е от култовите за ендуро и замяната ще си заслужава !
        Можем буквално "да наврем" някъде буховския кръг, но мисля, че няма да се получи добре, затова предлагам тази промяна.
        Чакам бързи отзиви ...
        Аз не съм от шефовете, нито от организаторите, но тъй като миналата година имах възможност да карам във всички състезания от календара по ендуро ще изразя мнението си по въпроса. Не мисля, че календара е препълнен чак толкова много, че да няма място за още едно състезание и не смятам, че това изключително сътезание Шипка- Емине- Шипка трябва да се премахне. Все едно от календара да отпадне Six days Crazy job.
        Винаги има място в календара за още едно състезание- както се вижда на всеки кръг има и достатъчно участници и всеки би се радвал на възможността да кара колкото може повече, тъй като тези които карат очакват всеки сезон с нетърпение.

Коментар

Клуб Севтополис е за Бухово.

Коментар

... и още няколко ЗА Бухово.
            Не че съм карал на прехода, но в Бухово си е истинско ендуро и ако трябва да избираме, това е.

Коментар

Първоначално публикуван от Ramona Преглед на мнение
              Аз не съм от шефовете, нито от организаторите, но тъй като миналата година имах възможност да карам във всички състезания от календара по ендуро ще изразя мнението си по въпроса. Не мисля, че календара е препълнен чак толкова много, че да няма място за още едно състезание и не смятам, че това изключително сътезание Шипка- Емине- Шипка трябва да се премахне. Все едно от календара да отпадне Six days Crazy job.
              Винаги има място в календара за още едно състезание- както се вижда на всеки кръг има и достатъчно участници и всеки би се радвал на възможността да кара колкото може повече, тъй като тези които карат очакват всеки сезон с нетърпение.
              Подкрепям изцяло мнението на Рени !
              Дет се вика : Взе ми думити от устъта
              ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

А нали на Бухово нямаше каручки?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Ramona Преглед на мнение
                  Твърдо ЗА - мнението на Ramona.

Коментар

Да допълня по темата:
                    В крайна сметка кръговете са много, но почти еднакви , повечето в един и същ район !
                    Чесън и скариди е различно , интересно и атрактивно по себе си състезание.
                    Аз подкрепям Шипка-Емине, а и Генчев ме уплаши с коментара си за Бухово !
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
                      Да допълня по темата:
                      В крайна сметка кръговете са много, но почти еднакви , повечето в един и същ район !
                      Чесън и скариди е различно , интересно и атрактивно по себе си състезание.
                      Аз подкрепям Шипка-Емине, а и Генчев ме уплаши с коментара си за Бухово !
                      Аз само питам, защото миналате години Бухово беше без 4-колки.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Имам конкретно предложиние и моля набързо да се обсъди, като участие вземат предимно шефовете на клубове и организаторите на състезания !

Има предложение от Бухово за състезание там. Тъй като календарът през този сезон е твърде препълнен, предлагам, да отпадне Шипка - Емине и на негово място да влезе буховското състезание.
                        Знаете, че районът там е от култовите за ендуро и замяната ще си заслужава !
                        Можем буквално "да наврем" някъде буховския кръг, но мисля, че няма да се получи добре, затова предлагам тази промяна.
                        Чакам бързи отзиви ...
                        Аз като Шеф на Плевенската група съм се консултирал със моите момчета които караме и сме съгласни да има състезание на Бухово .Това състезание Шипка _ Емине на никои не се нрави нема желаещи за него само биеш километри за тоя дето духа . ТВЪРДО БУХОВО иначе ще стачкуваме
                        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Моторите желаещи участие на Шипка-Емине намаляват , четириколките се увеличават . Това се наблюдава година след година . Да се направят и двете състезания пък който където иска да участва . Естествено по различно време . Аз съм за маратона щот другото още не съм по видял.

Коментар

Две различни дисциплини са, а шампионата си е по ИндурО така че и Аз съм за Бухово. Друг е въпроса дали организаторите имат възможност и за двете. А пък Шипка-Емине тези които го карат повечето е от зор че се дават точки иначе ще оредеят рязко моторите.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                              Две различни дисциплини са, а шампионата си е по ИндурО така че и Аз съм за Бухово. Друг е въпроса дали организаторите имат възможност и за двете. А пък Шипка-Емине тези които го карат повечето е от зор че се дават точки иначе ще оредеят рязко моторите.
                              Пацо, истината е че Шипка-Емине не е за всеки !
                              Малко са тези който тръгват обратно, още по-малко които финишират.
                              Миналата година двете най-трудни състезания бяха Габрово и Морето.
                              То на чужда жена, малка сметка и лесно състезание всеки се натиска. Който иска да се друска на полянката, и да не мрънка че му е тежко .
                              Който може, да карааа . Трябва разнообразие, иначе стават много еднотипни състезанията.
                              Колкото по-различни, толкова по голяма е интригата.
                              Съжалявам че закаснях и не можах да присъствам на годишната сбирка на вождовете. Щях да спретна едно състезание " Изгубени в лудогорието"
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ясно. Мотористите са за Бухово, а АТВ-истите за Шипка - Емине.
                                Не е казано, че на Бухово няма да има каляски ! Ще питам и ще ви уведомя.
                                Пък с онази стачка, Ренди направо ме уплаши ! Няма да му давате повече да чете сюнетите на Шекспир !!!
                                Чакам Габрово и Курджали да си кажат тежката дума ...
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X