Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BG X-Enduro Championship Кърнаре 25-26 април 2015г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: BG X-Enduro Championship Кърнаре 25-26 април 2015г

Браво на Пачароза !
    За всеки един организатор и състезател е радостно ,когато има голямо присъствие ......а Елин Пелин се готви активно,трака на Експерт е готов и е просто бижу ......но повече в темата !
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

Коментар

Да се включа и с едно видео от навигацията.

Диян Димитров

Коментар

Рязко ви завидях за веселото трасе! За ММ-ското ендуро смятам да се включа във вашия клас, за да представлявам своеобразно естествено препятствие Или поне докато не ми свърши тока
        DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
          Да се включа и с едно видео от навигацията.

...
          Много добро включване! Благодаря за споделянето. Видеото много ме изкефи, започнах да карам пиейки сутрешното си кайве. Този сипей със страничен наклон /от осмата минута на видеото нататък/ ми е много познат. С АТВ беше много трудно минаването. Но пък си мислех, че с мотор е лесно...

И да довърша с впечатленията от състезанието: Много се зарадвах, че се заформи солидно присъствие на нежния пол. Надявам се да им е харесало и на всяко следващо състезание да са повече и повече.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Намерих още едно видео от хоби трака, благодаря на колегата!

Коментар

Тук и тук можете да намерите страхотните фотографии на г-ца Яна Станчева и Антон Анестиев, на които много благодаря за присъствието и перфектното (както винаги) отразяване на събитието!
              DCRT®

Коментар

Ето тук има много клипове,на части са до 5.
                https://youtu.be/ySs69JLsOfI

https://youtu.be/GAjyuGt3mLU

https://youtu.be/qIvpJLiX518
                Последно редактирано от hristo jivota; 01-05-15, 09:50.

Коментар

Извинявам се че се намесвам но това ли прочутата NO HELP zone на която без помощ от публиката минаха само 3-ма Експерти,ако е това значи догодина Пачароза трябва да прави трасето на клас Експерт долу в ливадите които се виждат за да е по лесно на състезателите.

Коментар

Качиха я поне 6-7 човека по моя сметка, и още толкова със съвсем малко помощ, явно си хванал останалите. Едно е на разходка и съвсем друго на състезание явно напрежението си каза думата.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Качиха я поне 6-7 човека по моя сметка, и още толкова със съвсем малко помощ, явно си хванал останалите. Едно е на разходка и съвсем друго на състезание явно напрежението си каза думата.
                      Стоян да ти каже дали са 6-7,неговия човек с ТМ 300 и негов приятел са ги теглили,днес също бяха там да гледат,тъй рекоха момчетата минаха само 3-ма без помощ.
                      А относно напрежението сигурно е така,явно тази Кърнарска пътека която качваха преди това ги е смазала,защото друго изкачване нямаха.

Коментар

Теодор, Искрен, Пл. Кунев, Тримата Къртачи, Светльо, Мишо, Жорко може и да пропускам някой, БЯХ там, също и помагах на следващите колко мога ама после си бих къмшика че баялдисах. Няма какво да ми казва някой след като съм го видял с очите си. Всички са карали Кърнаската преди това на газ колко може а това умаря за разлика кога не гониш време, имат спускане не е кой знае какво но завършва как си трябва със Хилклимбинга. Опитай се първо да стигнеш дотам за 15-20 минути от старта и след това да има 20 човека отзаде да ти дават зор на NO HELP-а. Различно е.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          Теодор, Искрен, Пл. Кунев, Тримата Къртачи, Светльо, Мишо, Жорко може и да пропускам някой, БЯХ там, също и помагах на следващите колко мога ама после си бих къмшика че баялдисах. Няма какво да ми казва някой след като съм го видял с очите си. Всички са карали Кърнаската преди това на газ колко може а това умаря за разлика кога не гониш време, имат спускане не е кой знае какво но завършва как си трябва със Хилклимбинга. Опитай се първо да стигнеш дотам за 15-20 минути от старта и след това да има 20 човека отзаде да ти дават зор на NO HELP-а. Различно е.
                          Да бе да седнал си ти на Живко глупости да говориш.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                            Да бе да седнал си ти на Живко глупости да говориш.
                            Да не забравиш да запишеш колко човека ще я качат таз пътека в клас Разходка,вече е доста актуална,затова смелчаци няма да липсват.

Коментар

Поздравления.Получи се интересно съсътезание с много уастници и публика.Искам да изкажа мнението си за хоби трака.Трака беше със средна трудност,спънат но сравнително приятен за каране и навигиране(с изключение на километрите сред трънаците).Единственият проблем според мен се получи на пътечката преди No Help зоната,стана страхотна тапа може би 30-40 мотора изчакваха 30-40 минути .Ако този участък беше по в края на трака едвали щеше да се получи така.Все пак ако се излючи това и малката разлика между стартиращите всичко е ОК.Поздравления за ентусиазма и амбицията.Получи се забавно преживяване.

Коментар

Ето и видеото от мен и Bobcat. Голяма лудница беше. Жалко, че не останах двата дни. Поздравления на организаторите и участниците

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X