Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Титаник в Копринка - весело ендуро състезание, 15.11.2014 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Титаник в Копринка - весело ендуро състезание, 15.11.2014 г.

Първоначално публикуван от Делта Преглед на мнение
    Като гледам прогнозите за времето ще е като при потъването на Титаник. Трябва да сложим вино или ракия в раниците да не изпадне някой в хипотермия.
    Няма страшно сега има КТМ-и те вдигат градусите до кипене
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

И един отбор от Самоков.Името ни е достатъчно не сериозно,а пък се връзва и с темата.Осмококерес (октопод на ромски)

Коментар

Един отбор и от Пирдоп. "Айляците".
        Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от garchevv Преглед на мнение
          Един отбор и от Пирдоп. "Айляците".
          Благодаря

Коментар

Пичове, малко подробности за трасето !
            Трасето направо бих казал, че е леко с леки и кратки изключения към финала.
            Ако за около месец нивото на язовира не падне достатъчно, общия старт ще е на голямата поляна зад дъбовата горичка преди язовира. По северният бряг на Копринка няма условия за друго, освен за рали, но това е положението, така или иначе ще се прави обиколка на язовира и нямаме друг избор за трасе. В замяна на това ще се пресичат няколко поточета, реки и рекички, а по-късно на няколко пъти река Тунджа. В началото на Павел баня тракът ще ви прекара през бнзиностанция и моят съвет е да заредите, защото дължината на целия трак е 90 км !

Веднага след Павел баня ще имате ориентиране по азимут. Докато намерите точката "Х" и стигнете до нея, на GPS-ите няма да имате трак ! Тук ще трябва да проявите безпогрешния си усет и oриентация на ендурист и да намерите най-бързият и правилен път към посочения на брифинга от мен обект, който ще имате шанс да видите само веднъж и само от едно място - там където тракът ще свърши. Искам още тук да ви спомена, че при търсенето на точката, нямате право да ползвате и метър на асфалт !
            Следва приятно директно качване на хълм (около 500 м надм.височна) и след него лека навигация по мек, черен път из Сърнена гора. Всичко върви в този дух, до хълмовете над Бузовград, където за моторите съм подготвил няколко по-засукани пътечки с по-сложна навигация. Съветвам ви да се придържате към трака, който е много точен, тъй като съм го чертал със съвсем нов, неогрухан GPS и за сверка съм го минал два пъти ! Длъжен съм да спомена, че в този район, отклонение от трака на повече от 50 метра ще се наказва с разстрел ! Моля, никой да не се безспокои, че споменавам районите, през които ще преминат отборите, тъй като там има хиляди пътечки, а тези, които съм ползвал не са изобщо сред най-популярните и най-лесно намиращите се !

Както вече споменах, много пъти се пресичат реки, но никъде няма капани. Следвайте точно трака и няма да имате проблеми ! Няма ги и блатата от предишни години. Всички тези места съм ги заобиколил умишлено. За финал ще имате едно изпитание, за да покажете, колко сте мъжкари, но него ще запазя в тайна до последния момент
            Към финала, най-после ще минете по един мост над Тунджа, че аман от вода !

Нямаше да пускам едно място, но онази вечер сънувах, че срещам в гората Буз войвода, които е защитавал района на Бузовград от турските нашественици и той ми вика: "Я ги пусни през мен, да е..ба тяхната мама !" На това място преминаването ще контролира неподкупният и всеизвестен с честността си Христо войвода, познавате го !
            ATV-тата почти през цялото време карат по трака на моторите с изключение на финалните километри. На една от пътечките се съмнявам дали ще минат, затова нека си носят от онези симпатични, малки, но остри триончета, ако все пак се наложи нещо по-радикално.

По трасето общо взето ще откривате айсберги, които могат да ви потопят титаника. Ако пропуснете някой айсберг, сами разбирате, че вашият Титаник ще е на дъното на Копринка !
            Моят съвет е да не карате твърде бързо, за да не се очистите в някой коловоз, че ги има в изобилие ! Гаранция, че ще победи най-сплотения, най-съобразителния и най-мислещия отбор !
            Елате да карате, ще бъде много интересно и всичко ще се заснема, а после, както винаги ще обсъждаме ташаците !

Още малко снимки от трасето, макар да нямах много време да снимам и съм пропуснал далеч по-интересни места !

Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Брат...чет ,ти караш ли го този мотор или го носиш,той на всички снимки все чист или го къпиш след пресичането на някоя "РЕКИЧКА" от изброените (19) по горе

Коментар

Първоначално публикуван от Ненката Преглед на мнение
                Брат...чет ,ти караш ли го този мотор или го носиш,той на всички снимки все чист или го къпиш след пресичането на някоя "РЕКИЧКА" от изброените (19) по горе
                Брът'чет, реките са толкова дълбоки, че го мият перфектно !
                Пък и не забравяй, че съм от клуба на носачите !
                -------------

Коментар

Как е, има ли наводнение при Вас?
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0211.jpg
Прегледи:1
Размер:82.4 КБ
ID:5618459

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Спокойно, има малко сняг, но до 15-ти всичко ще е ОК ! Наводнения няма. Копринка има собствен микроклимат и дори в момента става за плаж !
                      -------------

Коментар

За съжаление времето няма да е с нас !! http://www.gismeteo.ru/month/15550/

Коментар

Отбор мотори от Карлово "Серсем Рейсинг" !
                          Yamaha WR 200

Коментар

Да добавим още един отбор АТВ - ЛУДОГОРСКИ АЙЗБЕРГ.
                            Ще потопим всички.
                            С нашето записване ,вече превъзхождаме мотористите .
                            Жоро, завари два КТМ-а един до друг и вземи мини трасето за АТВ. Искам да съм сигурен че няма да го минем ние ........
                            ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Комаровски , ще пуснете тракторчетата напред и без това сме по бавни поне да съпортваме )

Коментар

Първоначално публикуван от danchot Преглед на мнение
                                Комаровски , ще пуснете тракторчетата напред и без това сме по бавни поне да съпортваме )
                                Щом така ще ви е по-удобно , няма проблем. Ако обещаете да почерпите, ще закача и инвентара .
                                За мен ще е голяма веселба. повече от 2-месеца не съм се качвал на АТВ-то. Напоследък Джъткам само с МАтора.
                                ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X