Обява

Свий
Няма добавени обяви.

26-27 Aприл 2014 BG-X Enduro Championship с.Кърнаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 26-27 Aприл 2014 BG-X Enduro Championship с.Кърнаре

Пачароз.... беше супер!

Коментар

Големият пропуск беше несериозният подход към качването и проверката на траковете. Аз се изтървах в петък и в събота бях в "обективна невъзможност" да изчеша някои екстреми. И си ги резнах. Но влязох в контролното време на лежанката и съм доста места пред онези, които драпаха по екстремите. Жоро е слагал по един час на отклонение, без значение дали си 50м извън трака, или си скъсил с 5 км. Пък и слагането на някои експерти трак за хоби...
      Трасето си беше супер, някои мрънкаха, че миналата година било разходка, сега пък им било трудно, но за кърнарско състезание, очакванията ми се покриха на 100%. Добре че те нямаше при преминаването на подлеза, че щеше да чуеш много нови изрази за родата на организатора... Но, както казва един мой приятел: "Еб...н нещастен няма!"
      Ride to arrive.

Коментар

EТо ДълГоочакваното генерално класиране
        Прикачени файлове

Коментар

Генерално класиране Експерт
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Пачароз за човек с твоите възможности се беше надскочил многократно при това къде има една дума почти сам, за което може само едно големо ЕВАЛА може да ти каже човек, направи кефа на много хора на мрън-мрън и други такива недей да обръщаш Фнимание. Аз лично много се изкефих и ако правиш други подобни мероприятия имам ли възможност винаги ще дойда да те уважа.
            Абсолютно споделям! Много точно казано.Паце, като се видим черпя бира.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Приемаме възражения, предложения и констатации по организацията, експлоатацията и стандартизацията на трасето за АТВ за следващия път. Ако ви беше леко ще стане по-тежичко. Дано да има следващ път де. Щото на Пачароза хич не му беше леко. Купил съм си голяма хавлия та да се бърша лесно, ако ме плюете много . Специално за Генчев старши ще има бира между двете обиколки, а гумите другия път направо да си ги оставя на старта до тубата за презареждане. И може затвореното трасе да го оградим с мрежа, та да не му бега коня . И за моторите: за да няма неразбории с траковете, записвайте се по-навреме, че то 50-60 GPS-а как се оправят и се оценяват след това ,

Коментар

Аз също съм мн доволен от състезанието, едно голямо браво на Пачероза
                Малко снимков материал и от мен.
                Прикачени файлове

Коментар

Евала на Пачий
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето как изглежда една цяла обиколка на ендуро крос трасето :

Коментар

Искам да ви подчертая, че траковете трябва да си ги преглеждате пред старта ! Понякога софтуера дава бъг и не качва целия трак поради различни причини. Друг път са останали стари тракове със същото име и новият не се вижда.
                      Нямам време да се занимавам с всички тези подробности, защото много работа ляга на гърба ми в едно състезание. Подготовката на GPS-ите си е изцяло ваша работа ! Човек, като си носи жура, знае как да го използва, нали ?!
                      Случаят с Ванката пък е съвсем друг. Там щеше да кара някакво хоби, че после се отказа и затова на GPS-a имаше и двата трака.
                      Според мен състезанието беше много добро и имаше от всичко ! Никой не може да придвиди времето и условията, длъжни сте не да мрънкате, а да намирате начин да финиширате, ако сте истински ендуристи ! Който счита, че е неподготвен, знае къде е бирата !
                      Пламене, с Гено изрично прегледахме всички тракове и сложихме абсолютно правилно наказанията според пронцента на покриване на състезателния трак от траклога на всеки. Това, че си извадил късмет и си се отказвал рано, си е лично твой късмет. Има някои, които са драли, драли и са се върнали, покривайки отново толкова трак, колкото теб.
                      Постижението в състезанието не се изчислява с времето прекарано в планината и това няма как да стане !

Снимките са във фейсбук, в моята страница и страницата на BG X-Enduro Championship, че тук се качват бавно !

ЗАПОМНЕТЕ: Чистете си GPS - ите от старите тракове за да нямате проблеми в бъдеще ! Това е действие в 3 стъпки !
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Искам да ви подчертая, че траковете трябва да си ги преглеждате пред старта ! Понякога софтуера дава бъг и не качва целия трак поради различни причини. Друг път са останали стари тракове със същото име и новият не се вижда.
                        Нямам време да се занимавам с всички тези подробности, защото много работа ляга на гърба ми в едно състезание. Подготовката на GPS-ите си е изцяло ваша работа ! Човек, като си носи жура, знае как да го използва, нали ?! ...
                        Лично се проверих GPS-a и видях, че няма обходните маршрути. Попитах какво става? Пачароза каза "ще карате по трака"... Когато пристигнбах на лежанката, той ме попита къде искам да карам. Правих си сметка да заобиколя само първото качване и тръгнах по "УЖ" маркирания първи обход!
                        При положение, че нямам трак как да знам на къде да карам и къде да се включа в основния? Страшно много се подразних от това, че завършили само 2-ма цялото трасе, замълчах си но ако продължавате да го натякване ще се разприказвам
                        Няма как да завърша каквото и да било без да знам от къде да мина! На кой е вината нямам представа!
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                          При положение, че нямам трак как да знам на къде да карам и къде да се включа в основния? Страшно много се подразних от това, че завършили само 2-ма цялото трасе, замълчах си но ако продължавате да го натякване ще се разприказвам
                          Няма как да завърша каквото и да било без да знам от къде да мина! На кой е вината нямам представа!
                          Да Иване само 2-ма минаха цялото трасе ааа и Ванко от Варна на другия ден караха си на всякъде по трака без да търсят обходи.
                          Ако беше малко по умен щеше да спреш да си разтегнеш трака и до видиш къде да караш а не като някоя овца да хванеш на обратно.
                          Има всичко на всичко 2 пътеки там , който не могат да се объркат ако си видиш на трака от къде си го напуснал и от къде да го хванеш.
                          Мишо и кара без трак и финишира трети нооо трябва да се мисли не само да се дава газ.

И каквато имаш да казваш го кажи (разприказвай ) се да знаем и ние.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Състезанието беше готино.Трака беше малко хард за хоби,но това е положението.Иначе как ще станем експерти?
                            Не занам какво спорите за този обход толкова.След контролата с лежанката имаше обход маркиран с ленти.Като се тръгне по лентите се стига до пътека,която те извежда до трака .Така беше обяснено и така си беше.Като се вкючва човек в трака има два варианта.Или да тръгне по трака или срещу него.За това има мащаб на ГПСа.Намалянаш го и то се вижда,че наляво връща към контролата,а надясно води до "Последна точка" .Голяма работа като не е бил начертан обхода.И да е бил начертан с друг цвят,пак при включването в основния,червения има две посоки на включване.

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                              Състезанието беше готино.Трака беше малко хард за хоби,но това е положението.Иначе как ще станем експерти?
                              Не занам какво спорите за този обход толкова.След контролата с лежанката имаше обход маркиран с ленти.Като се тръгне по лентите се стига до пътека,която те извежда до трака .Така беше обяснено и така си беше.Като се вкючва човек в трака има два варианта.Или да тръгне по трака или срещу него.За това има мащаб на ГПСа.Намалянаш го и то се вижда,че наляво връща към контролата,а надясно води до "Последна точка" .Голяма работа като не е бил начертан обхода.И да е бил начертан с друг цвят,пак при включването в основния,червения има две посоки на включване.
                              Нее ти това на шампиона не можеш да го обясниш.Не зная само, защо упорства като е добър и е искал да изкара трака защо търси обиколно
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                                Нее ти това на шампиона не можеш да го обясниш.Не зная само, защо упорства като е добър и е искал да изкара трака защо търси обиколно
                                Ако правилната посока е на "дясно" след като излезеш на пътя, то тогава не споря за нищо. А относно приказката, когато дойдеш ти и примерно едно момче от село и ви кажа - Карай през "комина" после през "Равната капина", "Гьозкая" , "Пашакая".... т.н. се сещаш, че ти ако нямаш трак няма как да знаеш как да стигнеш, а този който ги знае не му трябва трак лесно би се сетил как и от къде да хване пътеката. Както и да е накефих се, видях си грешките все пак ми бе първо състезание по ГПС за последните години... Трасетата бяха тежки и не прощават грешки.
                                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X