Обява

Свий
Няма добавени обяви.

26-27 Aприл 2014 BG-X Enduro Championship с.Кърнаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 26-27 Aприл 2014 BG-X Enduro Championship с.Кърнаре

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    А и последно да попитам гн. Христов който трябва да е за пример, защо е минал през линията нали уж трябва да има правила.Един от мотористите, няма да казвам кой се е разминал на късмет с влака, като е минал и той от там. Да попитам, ако го беше блъснал влака какво правим? Това е от мен.
    Ами и аз да те попитам, като прекарваш състезанието под линията, поинтересува ли се колко е високо АТV 4х4 и вкара ли мисъл как ще се заклещим и ще стоим там до другия ден ?
    Трайков ме предупреди, че няма да мина, каза ми, че наказанието един час за минаване през линията и аз си нося наказанието, нямам претенции...
    За мое успокоение опитах да минах пред очите на съдията, който беше там, но не се получи...заклещва се кормилото, а пилота трябва да лази под вода след АТВ-то...
    АТВ-то има четири колела и не става като мотора да го накланяш и да газиш до колене в лай..та бутайки го...
    Доста не-умно решение за преминаване...да не казвам друга подходяща дума.
    На мен трасето и състезанието ми хареса и претенции нямам, ама твоите към мен не мога да вдяна...

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
      Ами и аз да те попитам, като прекарваш състезанието под линията, поинтересува ли се колко е високо АТV 4х4 и вкара ли мисъл как ще се заклещим и ще стоим там до другия ден ?
      Не само съм се поинтересувал но и прекарах АТВ 4 твоето като по високо ще си направиш сметка имаш ръце има и лопати мисля че всичко това влиза в едно състезание а не само да се кара,но няма да споря ако мислиш че си прав така да е.Щам нямаше кайма на релсите всичко е ок.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Може да е глупав въпрос но ще има ли обработено крайно класиране от двата дена за мотори "ХОБИ" .Благодаря предварително. Състезанието беше супер!!!

Коментар

Пачароз за човек с твоите възможности се беше надскочил многократно при това къде има една дума почти сам, за което може само едно големо ЕВАЛА може да ти каже човек, направи кефа на много хора на мрън-мрън и други такива недей да обръщаш Фнимание. Аз лично много се изкефих и ако правиш други подобни мероприятия имам ли възможност винаги ще дойда да те уважа.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от stef4o1994 Преглед на мнение
            Може да е глупав въпрос но ще има ли обработено крайно класиране от двата дена за мотори "ХОБИ" .Благодаря предварително. Състезанието беше супер!!!
            да ще има но утре

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
              Трайков ме предупреди, че няма да мина, каза ми, че наказанието един час за минаване през линията и аз си нося наказанието, нямам претенции...
              За мое успокоение опитах да минах пред очите на съдията, който беше там, но не се получи...заклещва се кормилото,
              Мога само да потвърдя! (аз съм "съдията" ). Без копаене, Ренегада щеше да стигне в най-добрия случай до под средата на моста.
              Ама сега лопати, кирки, кОпане... това състезание ли щеше да е или конкурс за работа в НКЖИ ?

След случката с калпазаните от мотори Експерт после се размислих, че беше по-добре, който иска да не се вре под моста, да може да мине с наказанието си през прелеза направо (както направи другия "Ренегад"). Ама каквото-такова, важното е грешките да се превръщат в опит, а не да се повтарят.

Коментар

Благодаря на Пачароза за това супер приключение, надявам се да има повече състезания. Единствената ми забележка е минаването под линията (беше много в началото и даде преимущество на състезателите с по-малко килограми :-))
                Колев

Коментар

Обещаните тракове от втората обиколка на АТВ "Икспертите" както казва Генчев
                  Махнал съм времето за зареждане, цигарите, редбула и кИбапчетата, само чисто каране

Коментар

Относно линията беше неприятно да се слиза и да се върви до АТВ-то, но нямаше по безопасен начин без да се минава през прелеза. До някъде и аз съм виновен защото аз го минавах със работното сузуки и сметнах, че другите са по ниски и ще минат без много зор но явно се бъркам за което се извинявам.

Коментар

Няма спор, че това преминаване под линията е меко казано глупост. Една мокра баня и изкуствена тапа още в началото. Другата глупост бяха и тия щанги. Промяната на регламента в движение също е минус. Трасето обаче много ми хареса, само дето дъждът го направи доста трудно. Пачароз, не се сърди за забележките. Умният човек се опитва да си види грешките и не ги повтаря. Евала за хъса който имаш, щото ако няма такива като тебе, нямаше и да е такова ендурото. Айде догодина ще се справиш още по добре.
                      Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                        Няма спор, че това преминаване под линията е меко казано глупост.
                        Тук грешиш глупавото беше масовия старт за който послушах някой хора.Ти май си нямаш и представа на колко места трябва да се подпиша преди състезанието.
                        Пък щангата си беше точно на място ако беше сухо времето и дойдехте на куп щеше да ви спести доста неприятности.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Тук грешиш глупавото беше масовия старт за който послушах някой хора.
                          Това с масовият старт не го отразих, понеже мислех, че нямаш времеизмерване. Но ако си имал , наистина е грешка.
                          Диян Димитров

Коментар

Да се оплача и аз : защо не сложи по 2 бири да пием и да вдигаме някоя мажоретка, а тази лежанка измисли?! Мисля че повечето участници сме много доволни, пък пропуски/грешки и мрънкащи винаги ще има.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                              Това с масовият старт не го отразих, понеже мислех, че нямаш времеизмерване. Но ако си имал , наистина е грешка.
                              Няма да се повтори района не ми го позволява.

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                                Да се оплача и аз : защо не сложи по 2 бири да пием и да вдигаме някоя мажоретка, а тази лежанка измисли?!
                                Даже щеше е по добре обратното: по една бира и две мажоретки.
                                Диян Димитров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X