Обява
Свий
Няма добавени обяви.
MG Enduro X 2013
Свий
X
-
От: MG Enduro X 2013
Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнениеСветльо, каквото за хобито, дваж за експерт, нали знайш...
Споко, ти това трасе и с джипката ще го минеш.
Гума и правилно разпределение на силите, че 4 обиколки ич не са малко ... ама не са и много. Като имаш предвид, че Гъби искаше 6 да са...Днес пак зовеше поне за 5, ама аз го излъгах че в неделя сутрин съм на работа...Иначе уникално трасе много се изкефих.Честито на победителите
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнениеБлагодарско ,а снимки
Коментар
-
Здравейте,
Искам да поздравя всички ,които дойдоха,записаха се и участваха в MG Enduro X 2013 . Естествено Честито на призьорите !
Специално благодаря на момчета от клуба ,които безрезервно участваха в подготовката и провеждането на кръга !
Всички се постарахме много за маркирането и контрола на трасето и въпреки вероятните пропуски ,силно се надявам състезанието да ви е харесало и да сте останали с възможно най-много положителни емоции !
Поздрави и до нови срещи !
П.П. Ще съм благодарен на фотографите да ни представят малко снимков материал !"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
Състезанието беше супер организирано - стегнато като трасе, отлично маркирано и доста натоварващо. Именно, интензитета на изкачванията и спусканията според мен ,отказа 2/3 от стартиралите. Може би, само едно не беше обмислено, малко късното награждаване, което мина някак си ..., даже и без профифото, с изключение на 2-3 АматЙорски снимки, от Пачароза и Смилен.Силата е нищо без контрол.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар