Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MG Enduro X 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MG Enduro X 2013

Здравейте колеги,
    На 19.10.2013 /събота/,ще се проведе състезание организирано от клуб MG Racing ,което ще важи за BG X-Шампионата .
    Трасето е с дължина 22 км.и ще бъде изцяло маркирано.
    Клас "Експерт" карат 4 обиколки,а клас "Хоби" 3 обиколки с две отклонения от трасето на Експерт.
    Старта е в 11,00 часа ,а записване за състезанието може да направите в петък вечер до 23,00 часа в хотел "Гайдарец" Елин Пелин или в събота до 10,00 часа на старт/финала .
    Настаняване - хотел "Гайдарец" Елин Пелин,нощувката е 20 лв на човек, 0878 734 768 е тел. за резервации - казвайте ,че сте за състезанието !
    Разяснение относно старт,трасе,контроли ще бъде направено на брифинг в механата на хотела от 21,00 часа !
    Такса участие - 20 лв.

За подробности и въпроси ще отговоря тук в темата !
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

От: MG Enduro X 2013

Искам да уточня :
    Местността ,където ще се проведе състезанието е на 12 км от Елин Пелин !
    Затворено трасе /Х-трак/ няма да има !
    Кара се само по маркировка и в един ден !

И още нещо,местата в хотела не са много ,така че направете си резервация по-рано !
    Поздрави
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

Коментар

Може ли да дадете точните кординати на местността!(име или нещо друго) Ще има ли възможност да се гледа някъде?

Коментар

Точни координати ще пуснем 2 дни преди състезанието.Има много достъпни места за гледане, на които също ще пусна координати. Под достъпни разбирам с джип или поне с по-висока кола, но ако вали с кола ще е проблем
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ще ни улесните доста ако подавате заявки за участие на e-mail mgracing@mail.bg .Потвърждение на завката ще ви върнем отново по мейла.

offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Подадени завки до момента

Клас Стандарт

1 Делян Вълчев 1 КТМ ЕХС 300 Шумен Хард Ендуро
            2 Боян Богданов 2 КТМ ЕХС 300 Шумен Хард Ендуро
            3 Илия Иванов 466 Yamaha YZ450 Ем Джи Рейсинг
            4 Димитър Денев 4 КТМ ЕХС 250 Тюфлек Рейсинг
            5 Диан Димитров 5 Yamaha WR450 Тюфлек Рейсинг
            Клас Експерт:

1 Емил Мишев 19 Yamaha YZ450 Бухово
            2 Светозар Стоименов 2 Gas Gas 300 Мотобатальон София
            offroad фен
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Днес цял ден бях по трасето да помагам на колегите от Елин Пелин и се прибрах наистина много щастлив.
              Така съм се прибирал, само когато съм успявал да взема телефона на сервитьорката, пък бил той после и на светия синод.

По мое скромно мнение, чакайте, що пък скромно????
              Аз съм професионален зрител, мнението ми след десетки международни и родни състезания не може да е скромно.

Та по мое НЕСКОРМНО мнение, трасето е невероятно, наситено с изключително приятни и технични пътечки и пътеки.
              Има от всичко, от дупнишката пуна газ до люлинските магистрали, мечта ви казвам и се подписвам с две ръце.

В нашия клуб льохмана съм АЗ, та щом аз ги качвам, значи вие само ще се забавлявате, при това за чужда сметка.

П.П. Аз ще съм контрола, много моля да си носите по-едри банкноти.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

П.П. Аз ще съм контрола, много моля да си носите по-едри банкноти.
                Ванка криза Е не ставали с нещо от село,сланинка винце или бабек
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Стартови номера всеки да си прави, или ще са подсигурени на място?
                  Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                    Стартови номера всеки да си прави, или ще са подсигурени на място?
                    ще осигурим.... за всеки подал заявка по мейл ще има на 100%. За другите ако случайно не стигнат ще го мислим някак.
                    offroad фен
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Кога ще дадете точни координати как се стига до трасето и удобни места за гледане

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                        Ванка криза Е не ставали с нещо от село,сланинка винце или бабек
                        За теб може, но донеси една половинка от онова "мляко" дето го пие баща ти сутрин.

Така, и вчера момчетата от клуба се потрудиха над трасето което вече е готово на 100%.
                        Минах навсякъде, освен през кетъринга щото бил запазен за Генчев и Ванката...

Наистина са направили много добър избор на трасе!
                        След всяка пътека има възможност за глътка въздух и таман да заспиш.....хоп, нова пътечка.
                        Интензитета е много равномерен и правилно разпределен, няма никакъв риск да Ви доскучае.

Аз повече няма какво да добавя, освен че това състезание, както и всяко друго правено в района на Бухово, ще бъде помнено години наред.

Коментар

За теб може, но донеси една половинка от онова "мляко" дето го пие баща ти сутрин.

Така, и вчера момчетата от клуба се потрудиха над трасето което вече е готово на 100%.
                          Минах навсякъде, освен през кетъринга щото бил запазен за Генчев и Ванката...

Наистина са направили много добър избор на трасе!
                          След всяка пътека има възможност за глътка въздух и таман да заспиш.....хоп, нова пътечка.
                          Интензитета е много равномерен и правилно разпределен, няма никакъв риск да Ви доскучае.

Аз повече няма какво да добавя, освен че това състезание, както и всяко друго правено в района на Бухово, ще бъде помнено години наред.
                          А ще има ли трасе за АТВ-тата?
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            А ще има ли трасе за АТВ-тата?
                            Не, няма да има! Обаче кюфтетата ще са по- вкусни, отколкото на Дълбок дол.

Коментар

Не, няма да има! Обаче кюфтетата ще са по- вкусни, отколкото на Дълбок дол.
                              Ванка, пак ме разочарова.
                              Бирата е най сладка, тогава когато и ботушите са ти пълни с пот, а кифтяата най-вкусни като ти скърцат от калта и прахоляка в устата.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X