Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    На приказки наистина е имало,ама реално не,не видях нито една снимка качена тук от пишман откриването на 13 април.
    Пак казвам,аз щях да кача и имах желание да снимам (и не само )ама откриването за мен приключи много бързо и се отправих към ВМА.А и за хората бяха наистина много повече от тези на 30 март,ако съдя по снимките и клиповете които видях в форума от тогава и от това което видях с очите си на 13 април.
    Казах му и на Пачароза хората който бяха повече карат по малко снимат явно или нямат регистрация в форума или не знам(не казвам че ако имаше снимки щеше да е лошо).Но съм сигурен че имаше много повече от на 30 март,но не знам какво значение има това,за мен поне няма никакво и искам само всеки да си кара и прави кефа и да се съберат повече хора,а не да има 15 дати за откриване и закриване не знам поради какви причини всяка година.
    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
      Пак казвам,аз щях да кача и имах желание да снимам (и не само )ама откриването за мен приключи много бързо и се отправих към ВМА.А и за хората бяха наистина много повече от тези на 30 март,ако съдя по снимките и клиповете които видях в форума от тогава и от това което видях с очите си на 13 април.
      Казах му и на Пачароза хората който бяха повече карат по малко снимат явно или нямат регистрация в форума или не знам(не казвам че ако имаше снимки щеше да е лошо).Но съм сигурен че имаше много повече от на 30 март,но не знам какво значение има това,за мен поне няма никакво и искам само всеки да си кара и прави кефа и да се съберат повече хора,а не да има 15 дати за откриване и закриване не знам поради какви причини всяка година.
      15 Откривания ще има до тогава до когато Халата не спре да се рови където не му е работата.Никой не го е оторизирал да прави Откриване или Закриване.Това мероприятие води началото си от Каравелово и няма нищо общо със Стоян.

Коментар

Ето една снимка от 13 ти април,има няма 30 мотора,ще познаеш че е от тогава по камиона който продава мото аксесоари.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:543734_588931711139774_1038645278_n.jpg
Прегледи:1
Размер:67.0 КБ
ID:5493115

Коментар

Ето и два клипа от 13-ти април,гледай внимателно колко много хора има,за мен честно казано това не е Откриване,няма ли кал и сняг нищо не става.

Коментар

За Халата не знам ваши си работи,нито го защитавам нещо,нито съм против него,аз лично и всички от Копривщица имаме добро мнение за него и винаги е било всичко на 6 от негова страна спрямо нас.Мен ми е се тая кой го организира просто пак ти казвам,за мен най добре е да е на един ден и да стане по голям кеф и мероприятие.
            А за снимката,точно от камиона със аксесоари не се виждат другите мотори,а клиповете явно са правени след като повечето мотори са били на Бяло камъне или преди това.То на това на 30 март все едно има много повече хора дори и от тези клипове или снимки,айде са.Ама не знам що спориме за някакви глупости,ама ако ти искаш ще спориме няма ядове.
            А и затова,че е тръгнало от Каравелово съм съгласен и аз съм чувал същото.
            (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
              За Халата не знам ваши си работи,нито го защитавам нещо,нито съм против него,аз лично и всички от Копривщица имаме добро мнение за него и винаги е било всичко на 6 от негова страна спрямо нас.Мен ми е се тая кой го организира просто пак ти казвам,за мен най добре е да е на един ден и да стане по голям кеф и мероприятие.
              А за снимката,точно от камиона със аксесоари не се виждат другите мотори.
              Казах ти,едно ще стане само тогава когато Халата се откаже.
              Ето ги и от другата страна.

Име:921055_588931864473092_1194784167_o.jpg
Размер:163.2 КБ
ID:5493346
              И нагоре.

Име:903173_588931831139762_2019844846_o.jpg
Размер:226.8 КБ
ID:5493347
              Понеже виждам че имаш желание да се напъваш,мои приятели които са присъствали и на двете ми казаха че хора е имало колкото на едното толкова и на другото.Аз присъствах само на 30-ти март,имаше със сигурност 200 човека в гората,но много добре знаеш че от много години насам всеки си кара с групата и единствено всички горе долу се засичат на Бяло Камъне.Знаеш ли че на 30-ти чакахме 1ч за една супа,имаше много народ и не можеха да смогнат с поръчките.

Коментар

Гледай сега,аз не се напъвам,просто не искам както и ти така и хората да остават с някакви грешни впечатления.За Бяло камъне знам как е с поръчките едно и също е всеки път от наплива на хора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X