Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА 2013 СРЕДНА ГОРА

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
    Колега, кога ще стане ясен часа?
    Утре ще ще го оповестя и ще има повече инфо.
    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

В събота към 11ч на Каравеловската поляна и от там огън.
      Ще има и снимка за спомен,после както си му е реда,а за вечерта е ясно.
      И времето го дават идеално,до събота на който ще идва.
      (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Откриването беше супер,само че за мен (до момента преди да падна и да си го разваля напълно,и да тръгна за ВМА),
        иначе имаше много хора,дано някой да е снимал и да качи материал,доколкото разбрах и вечерта е имало страшен купон,само че за някой хора.

Коментар

Пеньо Петров е загиналият при инцидента мъж
          Неделя, 14 Април 2013 09:58
          Над 2,5 часа след сигнала дойде помощта за пострадалите в Средна гора. Ако вертолетът Кугър на Министерството на отбраната бе пристигнал по-рано, имаше вероятност загиналият Пеньо Петров от карловското село Климент да е жив и да бъде спасен. Това каза за Карлово ТВ хижарят на „Фенера” Петко Палавейски. Сигналът за драмата е подаден в 14.32 часа, вертолетът е излетял от авиобаза Крумово в 16.10 часа, за да извърши медицинска евакуация на тежко ранени мъже. Вчера при инцидент с джип „Исузу” жестоко пострадаха трима. Малко след това живота си загуби Пеньо Петров от Климент. Мъжът е починал от рани по главата и фрактура на черепа. Той е на 39 години, семеен, оставя сираче 3 годишно дете. Работел е в противопожарното звено на ВМЗ Сопот в цеха в Иганово. 31 годишният Марин е с фрактура на ръката и жестока прорезна рана. На място му е била влята глюкоза, заради голяма кръвозагуба. Той е настанен в пловдивска болница, опасност за живота му няма. Най-леко е пострадал шофьорът на джипа. 23 годишния Христо Стефанов е без сериозни рани. Той също е в здравно заведение. Вчера, преди трагичния инцидент на поляната до хижа „Фенера” 100-на рокери са откривали пролетния сезон. Традиция е с моторите си да катерят супер стръмния връх „Пъпчето”. Когато рокерите яли, пили, покорили „Пъпчето” и се разпръснали, върха тръгнали да превземат тримата мъже от Климент. Спирачките на мощното возило обаче засекли, колата дала на заден по нанадолнище, обърнала се и се приземила в подножието на „Пъпчето”. Джипът буквално премазал тримата. Освен служители на ВСС, в спасяването са участвали и хора на карловската пожарна. С аварийно-спасителен автомобил трима огнеборци взели от болницата в Карлово лекар и медицинска сестра и ги качили на мястото на инцидента, каза шефът на пожарната главен инспектор Атанас Николов. В момента на мястото на трагедията е началникът на РУП Хисар Иван Иванов, разследването е поето от него и полицейското управление на курортния град. Той отказа да коментира дали шофьорът е употребил алкохол. Води се разследване, всичко ще бъде оповестено след като приключи, каза Иванов. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура Пловдив.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
            Пеньо Петров е загиналият при инцидента мъж
            Неделя, 14 Април 2013 09:58
            Над 2,5 часа след сигнала дойде помощта за пострадалите в Средна гора. Ако вертолетът Кугър на Министерството на отбраната бе пристигнал по-рано, имаше вероятност загиналият Пеньо Петров от карловското село Климент да е жив и да бъде спасен. Това каза за Карлово ТВ хижарят на „Фенера” Петко Палавейски. Сигналът за драмата е подаден в 14.32 часа, вертолетът е излетял от авиобаза Крумово в 16.10 часа, за да извърши медицинска евакуация на тежко ранени мъже. Вчера при инцидент с джип „Исузу” жестоко пострадаха трима. Малко след това живота си загуби Пеньо Петров от Климент. Мъжът е починал от рани по главата и фрактура на черепа. Той е на 39 години, семеен, оставя сираче 3 годишно дете. Работел е в противопожарното звено на ВМЗ Сопот в цеха в Иганово. 31 годишният Марин е с фрактура на ръката и жестока прорезна рана. На място му е била влята глюкоза, заради голяма кръвозагуба. Той е настанен в пловдивска болница, опасност за живота му няма. Най-леко е пострадал шофьорът на джипа. 23 годишния Христо Стефанов е без сериозни рани. Той също е в здравно заведение. Вчера, преди трагичния инцидент на поляната до хижа „Фенера” 100-на рокери са откривали пролетния сезон. Традиция е с моторите си да катерят супер стръмния връх „Пъпчето”. Когато рокерите яли, пили, покорили „Пъпчето” и се разпръснали, върха тръгнали да превземат тримата мъже от Климент. Спирачките на мощното возило обаче засекли, колата дала на заден по нанадолнище, обърнала се и се приземила в подножието на „Пъпчето”. Джипът буквално премазал тримата. Освен служители на ВСС, в спасяването са участвали и хора на карловската пожарна. С аварийно-спасителен автомобил трима огнеборци взели от болницата в Карлово лекар и медицинска сестра и ги качили на мястото на инцидента, каза шефът на пожарната главен инспектор Атанас Николов. В момента на мястото на трагедията е началникът на РУП Хисар Иван Иванов, разследването е поето от него и полицейското управление на курортния град. Той отказа да коментира дали шофьорът е употребил алкохол. Води се разследване, всичко ще бъде оповестено след като приключи, каза Иванов. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура Пловдив.
            Не ми се мисли от тоя връх какво е било падането надолу на джипа.
            Бог да прости момчето,много жалко.

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
              Не ми се мисли от тоя връх какво е било падането надолу на джипа.
              Бог да прости момчето,много жалко.
              "Важното" е, че имало як купон вечерта нали? ........ Бог да го прости!!!
              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Вчера беше черен ден...
                Лека му пръст и нека почива в мир...!
                Yamaha WR 200

Коментар

Много гадно,тъпо и нелепо се е получило.Като тръгнахме от Фенера към 12 и 30 имаше една червена Лада Нива и един черен джип без предно лево стъкло който към 10 сутринта беше паркиран на един тротоар в Климент.Таз ли е джипката с пострадалите колеги ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                    "Важното" е, че имало як купон вечерта нали? ........ Бог да го прости!!!
                    Не знам защо още ми лазиш по нервите ти и се заяждаш,може би защото си го просиш и си някакъв мазохист ли?
                    Първо и за мен откриването приключи бързо и слава богу се разминах с малко на фона на това което се е случило малко след нас на Пъпа.
                    От там аз си тръгнах за вкъщи леко по леко,а за купона вечерта ти що не си отишъл да им забраниш да купонясват не знам.(не казвам че е много правилно),но всеки си носи глава на раменете и си знае,и носи отговорност за действията си,така че пак се бъркаш където не ти е работа май.Аз лично за случилото се разбрах в неделя слетобед от поста на Пачароза в темата.Пак казвам много жалко за момчето.

Коментар

Мето освен теб имаше ли други на БАШ откриването да пуснат поне една снимка.

Коментар

Мето освен теб имаше ли други на БАШ откриването да пуснат поне една снимка.
                        Имаше много повече хора от това на 30март Пачо,ама нали ти казвам,че за мен много бързо приключи всичко и нито съм снимал нито съм карал.
                        А за кой е снимал не знам,хората повече карат и по малко снимат.

Коментар

Имаше много повече хора от това на 30март Пачо,ама нали ти казвам,че за мен много бързо приключи всичко и нито съм снимал нито съм карал.

Ясно биле са само профита те само карат.Ние аматИОрите повече снимаме по малко караме.

Коментар

Ясно биле са само профита те само карат.Ние аматИОрите повече снимаме по малко караме.
                            Хах не знам може и така да е.

Коментар

Леле,как ме е яд че съм пропуснал веселбата в тази тема,ако не ме домързи може да пусна около 100-тина снимки от Официалното Откриване на Ендуро сезон 2013 което се състоя на 30 март.

Коментар

На приказки наистина е имало,ама реално не,не видях нито една снимка качена тук от пишман откриването на 13 април.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X