Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BG-X Enduro Championship с.Кърнаре 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: BG-X Enduro Championship с.Кърнаре 2012

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
    Може ли да бъдат качени предвидените в началото тракове за състезанието, а не тези от последния момент Съответно за мотори и атв-та? Или ако не желаете тук да ги пускате, може и на лично
    Може, разбира се, но нека е през Лично съобщение ! За този на ATV-тата се обръщайте към адаша Жоро Йорданов !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Ето и обещаните кадри от мен ! Няма да коментирам много, освен ташаците, защото снимките са достатъчно и ще добиете пълна представа за състезанието. Ще се въздържам да качвам снимки на публиката, въпреки че имаше страхотно колоритни образи, защото това все пак е спортен раздел на форума !
      Има ли още ограничение за ония 100 кадъра на страница ?

Започвам с любимият ми кадър и това е Мишо 69. Все още не почерпил за номера, който му завещах още през 2006-та !

Пачароза показва трасето. Ами, ако беше скъсал фланелката на Six days crazy job ?

Още на опознавателната се случиха такива неща, които предвещаваха интересно състезание ...

Междувременно в обратна посока, до гората мярнах следната картинка с участник Чинела !!! Вие как ще я изтълкувате ? Ей, т'ва човек като кара мотор, цял живот се оправя !

Първият ден Пачароза беше отебал състезателите за дълго време в близката горичка, за да компенсира отчасти липсата на навигация, но се получаваха дълги паузи и втория ден корегирахме това, че да не скучае публиката.

Състезанието се проведе изцяло в личното землище на Пачароза и никой "копче" не можеше да му каже. От тук се открива страхотна гледка към долината и Средна гора !

Някакви ЦРФ-и тука, но те са извън състезанието и за съдийски стават

Ей тия гуми много озориха почти всички ! Защо, не мога да си обясня ... ?!

Тони и Ненката достойно защитиха ветераните !

Тука Мишо нещо не бе доволен от предния си мус и направо след препятствието приземи мотора по гръб, за да я разгледа обстойно

Ванката Минков през първия ден кара много яко и сигурно. Преминаваше препятствията без грешка и заслужено се класира втори !

Ето го и на автомобила.

Младият Мишо (Илчо), на който май никой не знае истинското име отначало тръгна с голям хъс.

Браво на Теодор ! Този джуниър преди малко караше на късмет, но сега изключително е напреднал. Подготвяше препятствията предварително и не напразно ошамари всички хобита и през двата дни !

Марти през цялото време се забавляваше. Очаквах Ади и Вилимир също да дойдат, за да стане интересно, но за съжаление никой от тях не се появи !

Пак ли бе, писна ми от тоя Мишо 69 !

В интерс на истината, основното ядро наши ендруристи много напреднаха през последната година и има на какво да научат по-младите. Важно е процесът да не спира !

Ей тука ставаха най-големите каскади, макар че, ако се абстрахираш от това, че моторът ти може да пропадне между траверсите, препятствието е нищо повече от 20 см дъска при изпита за категория "А".

Следва серия с Марти ...

Още навремето, първата ни задача беше, той да усвои добре техниката, а по-късно резултатите сами щяха да дойдат. Така и стана.

Съжалявам, че ви показвам само тези 3-4 състезатели, но кадрите са свързани хронологично - Експет, Хоби, ATV.

Ето, за това препятствие ставаше дума !

Пачароза се бе постарал да има и водно препятствие, но се оказа, че налива вода от пусто в празно

За този изглед ставаше дума.

Ето го и половината Х-трак. Пачароза се бе постарал много !

Ванката в локвата

Между другото, аз съм привърженик на подобни кални препятствия, които да са интересни за публиката, защото се пръска вода , но да не създават условия за случайно развитие на състезанието, като погълнат някой от добрите състезатели по случайно стечение на обстоятелствата !

Ето я колата, но според мен беше доста заровена. Дори и през 2005-та колите бяха по-атрактивни и високи, а до сега нивото на техника се вдигна много !

Това са вече кадри от Мотоциклети "Хоби".

Илийката поизостана доста и след кратък консулт относно причините, стигнахме до заключението, че помагачите твърде бавно го дърпат по препятствията !

Слизане от ЖП линията ...

... а може да се слиза и така !

Отново Теодор. Бори се мъжки това момче !

Илийката си има заучено движение при преминаване на препятствия !

Сигурно вече забелязахте какво е то ...

Другият чудесно представил се джунър - Радостин Димков. В последните състезания той е постоянен участник и кара при мъжете. Резулата не закъсня !

Школата си е школа ! Личи си, че баща му няма намеса тук ...

Стават такива неща по "съчките" в трапа, но не е беда !

Сега ще ме извините, но трябва да прекратя репортажа, тъй като имам делова среща в един ракиен казан ! Подариха ми около тон сини сливи от Балкана и ще варя компот. По-късно ще продължа ...
      -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Ето и обещаните кадри от мен ! ...

...

Марти през цялото време се забавляваше. Очаквах Ади и Вилимир също да дойдат, за да стане интересно, но за съжаление никой от тях не се появи !
        ...
        В интерс на истината, основното ядро наши ендруристи много напреднаха през последната година и има на какво да научат по-младите. Важно е процесът да не спира !
        ....
        Следва серия с Марти ...

...

Още навремето, първата ни задача беше, той да усвои добре техниката, а по-късно резултатите сами щяха да дойдат. Така и стана.
        ...
        Съжалявам, че ви показвам само тези 3-4 състезатели, но кадрите са свързани хронологично - Експет, Хоби, ATV.
        ...
        Сега ще ме извините, но трябва да прекратя репортажа, тъй като имам делова среща в един ракиен казан ! Подариха ми около тон сини сливи от Балкана и ще варя компот. По-късно ще продължа ...
        ... Следва серия с Марти ...

Жоре, ти си роден за "пиармейкър" Ама на една от снимките

видях нещо като каручка, дай нещо и от тях, стига си наобикалял казана, че да не вземеш да осветиш лентата.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Е,дано стане хубав компот като репортажа!

Коментар

Време е да се включа и аз.Благодаря на всички състезатели и гости които посетиха това състезание.
            Съжалявам за навигацията но за 2013г.ви обещавам една незабравима навигация през паркове,ловни полета,резервати,дюни и пр.
            И аз мисля че се получи добро състезание, надявам се догодина да нямам проблеми и да стане още по добро.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Ей, тоя Генчев много палав бе ! Сега идва ред да похваля и Ванката, спокойно !

Генчев - старши всъщност е прав, като употреби думата "каручки". Не знам за навигацията, но в ендурокроса, долу-горе всички караха АТВ-тата по тоя начин с изключение на Ванката !

В навигацията обаче Дочков доказа, че опитът на дълги дистанции е много важен, като финишира с около 30 минути пред втория ! Не знам другите какво толкова се мотаха с не твърде дългата дистанция ?! Чакам обяснения от s_s1 ...

Не съм сигурен, но втори май дойде Ваасил Трайков с този танк ...

Ето го и Ванката Генчев. Като видя, че ще го щракам, той за нула време ускори от 20 до 120 км/ч и мина на косъм от това ремарке, както и от дебелото орехово дърво малко по-късно !

Ето и резултата от това финиширане ! На този мъж му текна кръв точно от десятката ... сигурно от въздушната струя ...

След още половин час финишираха и тия две баби.
              Всъщност това беше всичко от съботния ден. Генчев, споко, идва репортажът от неделя и е бъкано с каручки, само че след моторите !

Споменах вече, че за неделя бяха пристигнали нови състезатели. Дори тревненци ми се обадиха изрично за това. На снимката Звезделин си закопчава ботушите, защото ще ги подкарва вече, все едно им вади зъбите !

Екипът на Рени също е готов за снимане !

В неделя решихме с Рени и ПачарозЪТ да скъсим трасето, ем да могат хората да гледат постоянно екшън, ем да може операторът да снима повече от него, ем да могат състезателите да имат шанс за реванш. Експертите караха два манша, а хобито - три. Няма да се сърдите, но пак започвам с Марти, тъй като той обикновено минаваше първи !

Мишо 69 се стегна за неделя !

Абе, тука в мелето и той пострада, ама във втоеия манш успя да навакса.

Още малко от екшъна на Мишо ...

Ванката също не тръгна добре и още в началото бра ядове. После си споделяхме и се оплака от мускулна треска, което е разбираемо след толкова дълга пауза.

Знаете кой е, че Генчев ще ми се сърди !

Пак малко екшън ...

Теодор обаче беше като машина !

Звезделин

Това е отново най-добрия зъболекар сред ендуристите. Ако се сбиете в студентски град, знаете после към кого да се обърнете !

Теодор вече е спечелил поредния манш.

"Машината" този път не си оправда твърде името, но има причини за това и се надявам през другия сезон вече да е във форма !

Илийката тези гуми трябва да си ги вземе за домашно. Не му се отдаваха определено !

И пак Иекшън в серия кадър след кадър !

Колички от неделя ... Дочков към Пачароза: "Виж какво ще направите, че да озъптите онова, малкото л..но. Ще черпя!"

Някои от препятствията за АТВ бяха премахнати, но останаха поне 6-7.

Генчев - старши прави показно !

Миро все дърпаше останалите на старта, но после нещо каталясваше.

Ето, така се подреждаха обикновено състезателите след старта.

... и след като се върнеха от гората, Ванката обикновено водеше Следва серия на Генчев - Джуниър, само S_S1 да не ми се разсърди !

Без ташак, момчето си заслужава определено похвалите !

Личеше, че на Миро ръцете нещо не държат, пък и авукът на двигателя на АТВ-то нещо хич не ми харесваше ! Чакай, той пък нали е КТМ, какво се чудя !

Сега видях, че няколко готини кадъра не са се качили, но както казва Ванката: "Късно е чадо, мандал'то лопна!"

Генчев-старши добре стои на машината, само дето трябва да кара с около 100 км/ч по-бързо !

Бравос !
              Сега следва пауза за кафе и после съм обещал на Пачароза всички 1000 и кусур кадъра !
              -------------

Коментар

Кафето ми се проточи, извинявайте ! Продължавам ...

Още каручки ... в интерес на истината, публиката се вълнуваше от тях и момчетата се стараха много, поздравления !

Уговорихме се Ванката преди последния манш да мине няколко препятствия повече за да го снимам. Отначало изостана, но по-късно навакса, та и двамата изпълнихме уговорката.

Последен манш мотори "Експерт". Свтльо стартира като фурия, все едно, че Чинела му бе дал допинг, но се превъзбуди явно много ...

Мишо бе като часовник ...

Ванката изглежда много добре, но ....

И евала на този ветеран - Ненката ! Той никога не кара в клас хоби и това му прави чест, при все, че някои ги е срам да не се изложат и затова не карат дори в този клас. Поучете се от него ! Хубаво стана от "Six days crazy job" насам, ветераните да имат отделно класиране, защото все по-малко остават спортистите в тази държава. От следващата година ще въведем такава категория задължително !

Тук започна и шампионската серия на Марти по преминаване на препятствията - всички само на задна гума. Не знам дали други обърнаха внимание на това, но на мен ми направи огромно удоволствие ! Беше красиво и професионално ! Съжалявам, че не съм хванал навреме моментите, но спусъкът на канона ми заяжда и щрака, когато на него му дойде на ум !

Траверсите ...

Искам да ви кажа нещо под секрет ... Знам, че обичате да карате в гората, но за да се научите наистина да карате ендуро, трябва да преминавате изкуствени препятствия стилно, красиво, безпроблемно. Ендурото е като тениса, не се ли научиш да играеш красиво, нямаш шанс за успех по-нататък ! Надявам се, да сте ме разбрали, защото бих желал да има повече школувани състезатели в България, за да може да израстем по-бързо в този спорт.

Хобито си имаха своите проблеми, но тях не ги коря, защото от там се започва.

Оше малко кадри от клас "Хоби" ...

Идва пак ред на АТВ ! Дочков по традиция отново тръгна най-добре.

Ванката му дишаше прахта ...

Малко отклонение ... Ей в това възвишение, отделено от Стара Планина над Розино, беше разгърната голяма част от навигацията и повярвайте, щеше да ви хареса много, но ...

Втора обиколка, Миро продължава да води ...

Ванката е поизостанал ...

Трета обиколка, на Миро силите са изчерпани и джуниърът отново преминава някои препятствия екстра, за снимки.

"Защо не пуснахте повече препятствия ?" - жалва ми се Ванката. Ако Илийката и Ванката едновремено ти задават въпроси, сигурно ще перкулясаш ! Шегувам се, няма проблем, млади са и ги разбирам !

"Летящият Генчев" - много правилно го бе нарекал някой във Facebook ! Да си признае веднага кой беше !

Миро запази титлата си, показвайки, че стратегията му е точно примерена !

Към Пачароза: "Ей, аз к'во ти казах ! Без малко да изпусна първото място !" Нядявам се разбирете, че се шегувам, Миро е много интелигентен спортист !

Тук според мен се изигра едно малко излишно състезание, но организаторът имаше право, защото агнето си беше негово, а от друга страна идеята не бе лоша при условие, че всичко бе на асфалт, а не на черно.

Моторите се окопаваха почти веднага и на практика нямаше победител, но агнето все пак бе спечелено от Тони Цветков. Поздравления !

Награждаването остава за утре, че сега имам по-важна работа, sorry ! Надявам се да ви е било интересно !
                Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 04-10-12, 22:52.
                -------------

Коментар

"Летящият Генчев" - много правилно го бе нарекал някой във Facebook ! Да си признае веднага кой беше !

Аз така му казвам защото той доста напредна и много радва окото,но това съм го чул от друго място само че в множествено число,Летящите Генчеви,баща и син.

Коментар

Изчервих се като ученичка. Не мисля, че Иван или особено аз заслужаваме такива комплименти.

Благодаря на Жоро за снимките и готините коментари, Благодаря и на всички други предпочели да постнат снимки и коментари тук.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да довършим !

Вижте колко добре изглежда Светльо с купата, пък сега Иван Минков иска да му я земе ! Няма оправия в тая държава, ей !

Тук вече са всички призьори от клас "Експерт", само си представете на мястото на Светльо - Ванката Минков ! ПачарозЪТ само притърча ту за агнета, ту за прасета

Клас "Хоби" - двама младежи и един младеж умножен по няколко пъти

Клас "Каручки", както би казал Генчев - старши.

Клас "Най-големи тъпанари" ... шегувам се, разбира се ! След шестдневката вече има клас "Сеньор". на второто стъпало трябваше да е Ненката, ама той пък беше експерт, та малко не разбирам ... нищо де, важен е жеста !

Сеньорите при ATV-тата !
                      Остана ми малко място, ще пусна няколко снимки - ширпотреба:

Ей така се веселят кърнарци на кебапчетата !

Тия пък вече са навселени яко !

Някои си спомнят тази фланелка сигурно ....

Рекламното лице (гърди) на BG X-Enduro Championship - 'Машината" ! Дамата също я познавате !

Този кадър ми аресва !

... този - също !

... и този !

Казах ви вече, че Кърнаре си има трупа за народна музика. Не чалга, НАРОДНА МУЗИКА !!!

Показах ли ви Ренка ?

... ето я за последно !

Редбул-ките в по-палав вариант

Иван Минков, знаеш в кого да се целиш !

Ей тия скоби вече като ги видя, става ми лошо !

Тук съм фокусирал новата машина на ей тоя, вдясно !

Кърнаре си има и мажоретки !!!

Малко банкетни истории и край !

Казах на Пачароза да извади езика на Илийката, че много говори !

ЧинелЪТ май не очакваше сапунерката да докара чак до него ...

Алкохолна снимка с моя прител - Ванката. Неговата чаша е зад гърба ми !
                      Айде, стига толкова !
                      Габровци бяха споменали за някакво състезание, Змея - също и накрая, както всяка година - ташаклийското (отборно) ! До нови срещи !
                      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 07-11-12, 23:44.
                      -------------

Коментар

В деня на награждаването съдиите бяха допуснали грешка в класирането на клас Експерт или по точно в третото място,но вече грешката е поправена и купата се върна при нейния собственик,или по точно Иван Минков състезател с номер 227 е на трето място.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:73914_425801637479120_1515104131_n.jpg
Прегледи:1
Размер:181.5 КБ
ID:5414984

Име:46300_425801750812442_418528923_n.jpg
Размер:141.0 КБ
ID:5414985

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          В деня на награждаването съдиите бяха допуснали грешка в класирането на клас Експерт или по точно в третото място,но вече грешката е поправена и купата се върна при нейния собственик,или по точно Иван Минков състезател с номер 227 е на трето място.
                          Е-е, браво за бързата развръзка !
                          Сега Ванката трябва да занесе на Гено едно агне
                          -------------

Коментар

Име:28040_536572419703900_1750170726_n.jpg
Размер:134.3 КБ
ID:5427050Натиснете снимката за да я уголемите

Име:59651_536571976370611_1934449496_n.jpg
Размер:189.4 КБ
ID:5427051Натиснете снимката за да я уголемите

Име:61430_536576869703455_1810707066_n.jpg
Размер:148.4 КБ
ID:5427052Натиснете снимката за да я уголемите

Име:61914_536571736370635_1363600903_n.jpg
Размер:145.9 КБ
ID:5427053Натиснете снимката за да я уголемите

Име:148567_536580103036465_606958122_n.jpg
Размер:93.6 КБ
ID:5427054Натиснете снимката за да я уголемите

Име:178915_536571283037347_777722374_n.jpg
Размер:151.1 КБ
ID:5427055Натиснете снимката за да я уголемите

Име:182549_536571789703963_73051243_n.jpg
Размер:187.2 КБ
ID:5427056Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230084_536577283036747_507291873_n.jpg
Размер:148.0 КБ
ID:5427057

Коментар

Име:247158_536580199703122_85954569_n.jpg
Размер:228.7 КБ
ID:5427110Натиснете снимката за да я уголемите

Име:248851_536580783036397_1718688345_n.jpg
Размер:183.6 КБ
ID:5427111Натиснете снимката за да я уголемите

Име:259960_536574343037041_273610102_n.jpg
Размер:159.6 КБ
ID:5427112Натиснете снимката за да я уголемите

Име:262049_536572113037264_1202651683_n.jpg
Размер:177.8 КБ
ID:5427113Натиснете снимката за да я уголемите

Име:262102_536575026370306_67393911_n.jpg
Размер:97.1 КБ
ID:5427114Натиснете снимката за да я уголемите

Име:283266_536577846370024_869303137_n.jpg
Размер:163.9 КБ
ID:5427115Натиснете снимката за да я уголемите

Име:306745_536570533037422_1744446671_n.jpg
Размер:143.1 КБ
ID:5427116Натиснете снимката за да я уголемите

Име:311105_536571889703953_2076089382_n.jpg
Размер:96.3 КБ
ID:5427117

Коментар

Име:374435_536572499703892_1663821274_n.jpg
Размер:80.5 КБ
ID:5427453Натиснете снимката за да я уголемите

Име:396619_536575196370289_1270068888_n.jpg
Размер:155.7 КБ
ID:5427454Натиснете снимката за да я уголемите

Име:404985_536577346370074_1832255361_n.jpg
Размер:172.7 КБ
ID:5427455Натиснете снимката за да я уголемите

Име:423022_536576696370139_555470945_n.jpg
Размер:163.9 КБ
ID:5427456Натиснете снимката за да я уголемите

Име:481748_536575363036939_987073944_n.jpg
Размер:146.3 КБ
ID:5427457Натиснете снимката за да я уголемите

Име:483141_536577439703398_444720778_n.jpg
Размер:171.2 КБ
ID:5427458Натиснете снимката за да я уголемите

Име:485124_536579589703183_774559329_n.jpg
Размер:132.1 КБ
ID:5427459Натиснете снимката за да я уголемите

Име:526346_536575286370280_306597385_n.jpg
Размер:167.1 КБ
ID:5427460Натиснете снимката за да я уголемите

Име:530887_536579976369811_1685644203_n.jpg
Размер:97.3 КБ
ID:5427461

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X