Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BG-X Enduro Championship с.Кърнаре 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BG-X Enduro Championship с.Кърнаре 2012

Пачо ако видя че ми става много хард ще се прибера някак си. А и аз не участвам в класиране на никой шампионат за момента. Просто искам да покарам малко експерт трак. А ето че и други желаещи има да направим нещо подобно стига да ни качи някой трака на експерт.
    Ваньо нали важното е ние да финишираме, преди някой друг да финишира агнето в ресторанта.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Една лоша новина.
      От много доброжелатели,ловци и педер....си навигация няма да има.
      Ще се кара и двата дни Х-крос
      Съжалявам много но преди малко ми донесоха една папка със забрани от всички видове институции.
      Но все пак състезание ще има и мисля да стане доста интересно.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Състезанието ще е подобно на Хисарското ще се кара без навигация.

Коментар

А въпроса с атв-тата как стои?

Коментар

Ще направи по късо затворено трасе, даже отиде да го мисли. Въпреки горските мисля че ще стане купон.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Половината от трака наATV тата също минава през горски фонд/ подбалкана от Кърнаре до Сопот и обратно около 35 км с 3-4 хубави екстрема/ но - ядец!!! Прави се алтернативно трасе в полето. Довечера повече подробности
              .
              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
              0894328706

Коментар

Моето мнение по тея въпроси е че не трябва да се дава много гласност.Прави се състезание по Ендуро,и никой не знае къде ще се кара.Без много обяснение.
                Като тръгнат моторите,да одят да ги гонят из гората.
                Сигурно си имате "доброжелатели"както и всички си имаме и са си казали-ето паднаха ни сега тея.
                Да не мислите че гадовете не четат тука.

Коментар

Ей сега говорихме с Пачароза и той гарантира, че затвореното трасе ще бъде достатъчно дълго и интересно ! Няма да е и никак късо !
                  Хайде да не мислим само за себе си, а да отидем да уважим труда му, защото човекът от няколко месеца с мерак се блъска над това състезание. Всеки съм сигурен, че през останалото време си кара, където си поиска и няма да е голяма загуба, че точно тогава няма да се качи на планината.
                  Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 27-09-12, 18:32.
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                    ...Всеки съм сигурен, че през останалити време си кара където си поиска и няма да е голяма загуба, че точно тогава няма да се качи на планината.
                    Не бе Жоре, бъркаш, откак лани горския ми се озъби, че вече не може да се кара в гората само по асвалта дрифтя...
                    Та така до тази пролет, кога ме спре'а куките у село на мегданя и се установи, че неисСправен съм бил... и ми туриха на труБчета каручката, че карам с износени гуми... Та вече няколко месеца не съм му чул звука. ТамЪн се надЕЯх да си откарам в Стара планина...
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                      Една лоша новина.
                      От много доброжелатели,ловци и педер....си навигация няма да има.
                      Ще се кара и двата дни Х-крос
                      Съжалявам много но преди малко ми донесоха една папка със забрани от всички видове институции.
                      Но все пак състезание ще има и мисля да стане доста интересно.
                      По случай случката кажи им на моите момичета от НПЦБ да го д.хат,така рече Живота.
                      И един специален поздрав от сърцето на парка.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5316937v.jpg
Прегледи:1
Размер:81.9 КБ
ID:5412270
                      А и щях да забравя,да дойда в Кърнаре и да не поровя някоя пътека просто няма как да не стане.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Ей сега говорихме с Пачароза и той гарантира, че затвореното трасе ще бъде достатъчно дълго и интересно ! Няма да е и никак късо !
                        Хайде да не мислим само за себе си, а да отидем да уважим труда му, защото човекът от няколко месеца с мерак се блъска над това състезание. Всеки съм сигурен, че през останалото време си кара, където си поиска и няма да е голяма загуба, че точно тогава няма да се качи на планината.
                        Аз съм съгласен с Дъртия.Ще дойда и ще подкрепя труда на Пачарозин!!!
                        Ама че Дъртия..............няма значени нали!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                          Аз съм съгласен с Дъртия.Ще дойда и ще подкрепя труда на Пачарозин!!!
                          Обаче обещайте че някой ще забавлява жената докато караме!!!

Коментар

Животе не са виновни тези от парка,виновни са тези които ще ходят в парка а също и тези които се събират за отриване на лов даси гърмят шапките като се напият.

Трасето за двата класа ще е 15 километра без GPS с 3 контроли които само ще ви записват.
                            6 обиколки за експерт 5 за хоби.
                            АТВ може да е малко по дълго 5 обиколки.Тук може да има и GPS Ще го уточня допълнително.

Аааа и обещавам след състезанието да кача трака на експерт на всички все някога ще му се накефите.
                            Последно редактирано от Pacharoza; 27-09-12, 20:23.

Коментар

Лова на едър дивеч се открива на 6-ти октомври.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                Лова на едър дивеч се открива на 6-ти октомври.
                                Е тогава на 5-ти трака е свободен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X