Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чесън и скариди" - Отборно ендуро състезание от Шипка до Емине - 13 и 14 юли 2013 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Чесън и скариди" - Отборно ендуро състезание от Шипка до Емине - 13 и 14 юли 201

Колега, отговорът е прост. Организаторът не осигурява асистенция, а това се прави, както навсякъде по света от самите отбори. Ако имаше поне 200 лв. спонсорски, вярвайте щяхме да организираме такъв екип. Разходите за горива по правенето на трасета, както и всичко останало, изброено в горния пост са изцяло за наша сметка. Аз бих ви посъветвал, да се организирате няколко отбора, които сте от един и същ клуб и да си осигурите необходимата минимум асистенция.
    Чуват се отзиви, че преходът ще бъде труден, ще се събере много време дълго, изтощително каране, но подобен преход досега никой в България не е правил и предизвикателството си заслужава, тъй като е своеобразен рекорд за този маршрут !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

От: "Чесън и скариди" - Отборно ендуро състезание от Шипка до Емине - 13 и 14 юли 201

Ужас !!! Не ви виждам.
      350 километра кой ще ги издържи.После още толкова обратно.
      Дакарска работа.Дано няма умрели.
      Успех на всички, ще ви следя с интерес.

Коментар

Джарта е как кой ще ги издържи ... който ги издържи само той ще ги е издържал. Някаква тафтология глупава се получи. Важното е да опитаме, току виж се получило.

Сега нека изчакаме Жоро да се върне и да каже за трасето как, какво и защо. И без това го чакат няколко дена жеги из балкана.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Много приказки, много умници! В цялата история на ендурото не е имало такова състезание -предизвикателство. Браво на Жоро , поздравявам го и го подкрепям, за мен ще е чест да участвам, пък до където стигна. И те така....

Първи отбор - отбор "ЗНАЙНИ" /Миро Дочков и Краси Колев/
          Втори отбор - отбор "НЕЗНАЙНИ" /Цанко Лудия и Росен Испанеца/
          И понеже сме от Габрово, и като първи записали се - чесъна и скаридите са от Жоро.

ПП: Отборите "ЗНАЙНИ" и "НЕЗНАЙНИ" си запазват правото за трансфер на състезателите помежду си, тъй като ориентирането не е най-силната страна на "НЕЗНАЙНИТЕ".

Коментар

Жоро, ако 200 кинта са разковничето на сигурността - влизам.

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
            Ужас !!! Не ви виждам.
            350 километра кой ще ги издържи.После още толкова обратно.
            Дакарска работа.Дано няма умрели.
            Ужас ! Ами сега ... ?

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
              Аз предлагам, Джартов за "асистенция".
              Ще натовари 50-тина туби и хем ще може да следи отблизо, хем ще получи неограничено количество студена бира на плажа.

Коментар

Сменям коня

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150808_146667958715200_5305940_n.jpg
Прегледи:1
Размер:109.3 КБ
ID:5497005
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Joro_M Преглед на мнение
                  Аз предлагам, Джартов за "асистенция".
                  Ще натовари 50-тина туби и хем ще може да следи отблизо, хем ще получи неограничено количество студена бира на плажа.
                  Разбира се,приемам от раз !!!
                  Само кажете как и къде.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение

Ужас ! Ами сега ... ?
                    Mитак,дано не съм добър пророк, но за по голямата част от състезателите първия ден ще приключи около Върбица или Риш !

Коментар

А бе докъдето стигна та мое и мен да ме пишете, само не разбрах дали мое соло??? С асистенцията ми се оправих ама отборо ми е наполовина.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Петьо, докъде стигнем - само здраве да е !

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        А бе докъдето стигна та мое и мен да ме пишете, само не разбрах дали мое соло??? С асистенцията ми се оправих ама отборо ми е наполовина.
                        Вожде, винаги може да разчиташ на място в нашия отбор

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                          Петьо, докъде стигнем - само здраве да е !

Вожде, винаги може да разчиташ на място в нашия отбор
                          Става, договорихме се, то направо си отива на групов ..... Ама ще се кара доде може поне при мен горе-долу те така.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Паце, ти с каручката или с моторо?

Айде аз и сина ми с каручки да се пишем. Взели сме твърдото решение да стартираме. Селото ми е на средата на трасето. И ако имаме късмет...
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравейте , какви са изискванията към състезатели с каручки?

Коментар

Първоначално публикуван от valeri_at Преглед на мнение
                                Здравейте , какви са изискванията към състезатели с каручки?
                                Сещам се за поне 2 изисквания:
                                Да носят бира повече от Миро Дочков.
                                Да мезят повече от мен.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X