1. Жълта книжка.
2. Медицинско свидетелство, че не сте хипертоник. /Червеното вино и свинското са противопоказни/
3. Портрет на Петър Берон
4. Пластмасова чаша с вместимост 0,5литра. /при падане да не може да ви нарани/
5. Сгъваем джобен нож с вилица. /От по-старите модели е препоръчително/
6. Документ от диетолог, че последните 48 часа не сте ял и пил...
7. Всичко друго което сметнете за необходимо, като изостанала туршия на която изтича срока края на март.
8. Ще добавям като се сетя.
...хора,извинявам се за тъпия въпрос,може и да сте написали в предните постове,но да питам за някакъв час за начало на състезанието,понеже ме чака път до там,а не ми се пропуска и минута.Успех!
2. Записване:
Записването ще стане сутринта на място на беседката ,до 10часа!!Всички състезатели попълват дакларация за отговорност, заплащат такса участие от 10 лв ,получават талон с които ще се подкрепят на безплатния кетъринг!! Целта на талона е да си поправим грешката от миналата година когато безброи навлеци ядоха и пиха на корем а състезателите си останаха само с кюфтетата от старта!! Те май половината бяха под масата ама айде от нас дамине!
3.Стартирване:
Старт около 10.15
Състезателите ще бъдат разделени на серии по 20 - 25 състезателя ,които ще пробягат 2 обиколки. Класират се първите 6 или 8 в зависимост от броя на сериите. Класиралите ще участват на големия финал- 2 обиколки, а от останалите който желае стартира е Аматиорския финал.
Ха ха ха Пачарозкин недеи да объркваш народа!! По гергьов ден вече всичко щее отминало всички снимки и клипове ще бъдат изгледани по безброй пъти и народа ще е останал с прекрасните спомени от събитието!!!А ти дано до тогава дано си хванеш някой аигърче от поляните около Беклемето с което да участваш в гергьовските кушии!!!
Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Чакай че при толкоз много писания забравих каручките!!
Слад стартовете на предватителните серии на маторите ,ше бъде даден старта на каручките!! Така че по време на старта им мотоциклети по трасето няма да има!! И още едно уточнение трасето на ATV нее подходящо зa UTV така че нагоре пътеки сняг и преспи за наиграване дал бог!!! На луд кон широки ливади!!!
Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
1. Жълта книжка.
2. Медицинско свидетелство, че не сте хипертоник. /Червеното вино и свинското са противопоказни/
3. Портрет на Петър Берон
4. Пластмасова чаша с вместимост 0,5литра. /при падане да не може да ви нарани/
5. Сгъваем джобен нож с вилица. /От по-старите модели е препоръчително/
6. Документ от диетолог, че последните 48 часа не сте ял и пил...
7. Всичко друго което сметнете за необходимо, като изостанала туршия на която изтича срока края на март.
8. Ще добавям като се сетя.
1-Жълтата книжка ,подпечатана ли да е или може и да не е.
2-Добре ,че майка ми е медицински работник
3-това ще ме узори
4-от тия бол в гаража
5-Швейцарка брои ли се
6-няма как да стане
7-не мога да смятам
8 -чакам добавките ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Коментар