Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Ако не си купя матор до бурканя може да съм само зрител
    Стига Веее , нема ще ни лишиш от твоите неповторими гагачи.
    (фен съм ти)
    Последно редактирано от robocop; 28-01-12, 18:02.
    на сушата и град помага

Коментар

Я кажете бе,при вас зима има, или няма .Аз вече взех да се чудя , да карам, или да не карам.
      Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
        Я кажете бе,при вас зима има, или няма .Аз вече взех да се чудя , да карам, или да не карам.
        Колега за 18 02 сме поръчали топло време така,че се настройвай да караш .
        А ето при нас какво е времето.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 227.jpg
Прегледи:1
Размер:159.1 КБ
ID:5341905Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 228.jpg
Размер:151.3 КБ
ID:5341906

Коментар

Първоначално публикуван от Хляба Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]411959[/ATTACH]

Ейййй..., от кога си търся такава шейна и за мен - пазарските нещо нямат обхват а и не издържат на товар.
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Охоооооооооооооооо , то при вас пролет бе.Пускам си настройките за каране.

Коментар

Я един съвет от мен, вече имате претенции за сериозни организатори.
              Направете една такава карта на трасето, после снимайте екстремните участъци, после изкуствените препятствия и най-накрая направете едан презентация тук в темата.
              Имате и силите, и опита да ударите всички организатори в земята. Направете го както е по книгите.
              След което опишете кое и как ще става, поне десетина дена предварително, това е начин да привлечете още повече участници от миналата година.

Пуснете и правилник, колкото и малък да е той......повярвайте ми, така правят хората по света.
              Ако има байпаси на екстремните участъци ги укажете, напишете и по колко ще се отнема от времето за минаване по байпаса и т. н.
              Ако ви трябва консултант "филосоФ' насреща съм, евтино зимам, по кило вино на съвет. УСПЕХ.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ScreenHunter_01Apr091727.jpg
Размер:129.3 КБ
ID:5342003

Коментар

Aбре Бат Ваньо,ти от де знаиш ква сме я намислили??Сичкото убуу ама нещо таз година времето се опитва да ни прави кушии с тос сняг!Почти всичко по трасето е ясно само чакаме по добро време за да сглобим всичко и да стане ясно дължината и според нея да преценим колко обиколки ще се правят!!Тогава ще прибегнем към услугите на някой компютарен ГЕИ ,нали така се казваше?? За да покажем ква сме я намислили?? Пък може и без любезности!! Аиди де , нали за това Бурканя сие БУРКАН!!Унъз гудина кът я карахме без карта сал Пачароза се изгуби!

Тук е момента да съобщя една новина!!Понеже крастата в Ендурото е голяма ,организаторите взехме решение,купона да е на висота да организираме и надпревара по HILL CLIMBING, демек катерене на баир!!Да видим кои ще грабне приза за най добър катерач по гърлото на Буркана?? Вярваите кушия ше има!! Аиде Тарзане стягаисе!!
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Oхоо бравос )) ,остава времето да се оправи ;P

Коментар

Аз съм си ОГРОМЕН ОПТИМИСТ,но все пак да попитам-Ами ако не се оправи времето..........
                    Само курбана ли ще остане ?Няма ли възможност да се поотложи това яко събитие?

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
                      Аз съм си ОГРОМЕН ОПТИМИСТ,но все пак да попитам-Ами ако не се оправи времето..........
                      Само курбана ли ще остане ?Няма ли възможност да се поотложи това яко събитие?
                      Има и тази вероятност да го отложим защото има много сняг още но дано се стопли и за два дена ще исчезне снегът и става убиец за каране.

Коментар

Аи дано да се стопи този сняг и да гледаме наи доброто састезание успех на организаторите.

Коментар

Първоначално публикуван от rysiq Преглед на мнение
                          Аи дано да се стопи този сняг и да гледаме наи доброто састезание успех на организаторите.
                          Чулте господ но днеска нали пак заваля,че незнам какво ще правим.
                          Но все пак съм оптимис и мисля ,че ще се справим и ще стане невероятно състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от Хляба Преглед на мнение
                            Чулте господ но днеска нали пак заваля,че незнам какво ще правим.
                            Но все пак съм оптимис и мисля ,че ще се справим и ще стане невероятно състезание.
                            Ще ва пусна с един топъл въздоховод да обдухате пистата и ша е тамън за разходка.

Коментар

Някой от вас знае ли дали тази година ще има състезание на Бухово и ако знае да ми каже месец и дата < благодаря предварително

Коментар

Ей сега случайно ме поканиха та ще присъствам (най-много да ме накарате да си купя мотор )
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X