Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
    Важно съобщение!!!
    Понеже тази зима ни изненада и снегопочистващите машини по Енинските пътеки си изчерпаха лимита за тази година а и от БКС РЕИСИНГ помощ никаква,се взе решение:
    Състезанието ГРАНД-БУРКАН 2 ДА БЪДЕ ОТЛОЖЕНО ЗА 17.03.2012.Г.
    Най накрая и на нас ни остана време да прегледме форума и да прочетем доста неща за първото прекрасно състезание в календара на ендурото.
    За да не сме виновни казвайте какви машини да пращаме да почистваме трасето и газ.

Жартони прие много надълбоко нещата и се зарече..................., че ще е първи на бесетката.

Коментар

Първоначално публикуван от vent68 Преглед на мнение
      Най накрая и на нас ни остана време да прегледме форума и да прочетем доста неща за първото прекрасно състезание в календара на ендурото.
      За да не сме виновни казвайте какви машини да пращаме да почистваме трасето и газ.

Жартони прие много надълбоко нещата и се зарече..................., че ще е първи на бесетката.
      Eeeeee,, колкото народ точи зъби за кюфтаци май само с КУТЕР помоща ще е най-за предпочитане!!И матриал за него де!!!!

А за снегопочистващата дядо боже има думата!!

пп. КУТЕР-машина за промишлено мелене на каима!
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Не знам, ама тВа КУТЕР ли е СКУТЕР ли, ще е май от основните необходими техники даааа....!.
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2110007.jpg
Прегледи:1
Размер:90.8 КБ
ID:5346459Времето е супер само за любов.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2110008.jpg
Прегледи:1
Размер:87.0 КБ
ID:5346460
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от d.6orca; 11-02-12, 16:48.

Коментар

Днес ми се обажда мераклия за предстоящото събитие с въпроса: Ееее Фъре, то бива бива ама то вашто на нищо не мяза? Що бре? Ами как шо? Днес по телевизия "Хоби" съобщиха че на 12.02.2012г. в околностите на Енина ще се проведе ГрандБуркан 2012,без такса участие! А нас не ни каните!!

Та още веднъж да поясня: Поради неблагоприятните метеорологични условия "Буркана" се отлага за 17 март /събота/2012година.Таксата участие ще бъде 10/Десет/лева която ще бъде разпределена като част от наградния фонд!
            Демек ще донаждаме не да келепердосваме!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
              Днес ми се обажда мераклия за предстоящото събитие с въпроса: Ееее Фъре, то бива бива ама то вашто на нищо не мяза? Що бре? Ами как шо? Днес по телевизия "Хоби" съобщиха че на 12.02.2012г. в околностите на Енина ще се проведе ГрандБуркан 2012,без такса участие! А нас не ни каните!!

Та още веднъж да поясня: Поради неблагоприятните метеорологични условия "Буркана" се отлага за 17 март /събота/2012година.Таксата участие ще бъде 10/Десет/лева която ще бъде разпределена като част от наградния фонд!
              Демек ще донаждаме не да келепердосваме!!

Те за това ти се обадих.

http://www.youtube.com/watch?v=vsJIp...ature=youtu.be

Коментар

[ATTACH=CONFIG]417739[/ATTACH]Времето е супер само за любов.
                [ATTACH=CONFIG]417740[/ATTACH]

То на това ако му викате сняг не знам ако ви пусна снимки от Витоша значи ,че няма да има състезание до 17.03.2013г най рано

Коментар

Баси верно няма сняг, тука само в София е три-четири пъти повече да не говориме за Витоша

Коментар

Бях в София онзи ден, да ви кажа не може да се похвалите че имате кой знае какъв сняг (като го сравнявам с този при наз де),а на Витоша сигурно има все пак е в планината.
                    Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 12-02-12, 09:49.
                    Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                      То на това ако му викате сняг не знам ако ви пусна снимки от Витоша значи ,че няма да има състезание до 17.03.2013г най рано
                      Светльо състезание ще има може да е по късно но ще стане.Колкото до снегът няма да ва трепим я нагоре по трасето има по 1м пряспи няма минаване пеш камули с мотор,тъи че ще изчакаме малко да се успокои времето и наи вече да стопи снегът.

Коментар

Аз долкото знам ще има затворен кръг,но един колега от София ми спомена,че нямалко да има.За това се обръщам кам организаторите с въпроса:ще има ли,или няма да има?

Коментар

Първоначално публикуван от Niki_barziq Преглед на мнение
                          Аз долкото знам ще има затворен кръг,но един колега от София ми спомена,че нямалко да има.За това се обръщам кам организаторите с въпроса:ще има ли,или няма да има?
                          Незнам какво имаш предвид за затворен кръг но регламента ще бъде следния:
                          Които е участвал миналата година му е ясно! Според броя на участниците ще бъдат разделени на две или три групи! Ще бъдат завъртяни две или три обиколки ,които ще определим като сглобим трасето! Класиралите се в челото ще участват на финал! А не класиралите се ще участват в АматИОрския финал!След сериите с моторите ще стартират ATV-тата в един манш по различно трасе с излъчване на директен победител.Всички мотори и ATV след старта ще направят обиколка и половина по мото крос трасето и тогава тръгват по МАРКИРАНОТО ТРАСЕ В ГОРАТА!!!Заради това GPS навигация НЯМА ДА ИМА НУЖДА!! Само яка гаСССС иии кеф!!!
                          Поради повсемесна криза Кюфтаци преди старта няма да се ядът,а и на Минков тази годинаа реколтата била слаба!!Намислил съм друга кушия! Ееее нали трябва да е ташаклииско и купонджииско??Аиде стига толкуз щот няма да е интересно!!!

Ааааа ъм Хилклаиминга забраиф! Накрая и него! Като преди и по време на състезанието ЗАГРЯВКИ ПО ОТСЕЧКАТА НЯМА ДА ИМА!!!

Всички записали се ще направят по няколко пробни опита,колко ще се реши допълнително!Състезателите ще направят по два състезателни опита като се зачита по добрия!Ако повече от двама преодолеят височината и преминат по обиколната пътека,за което Бат Шор каза че е малко съмнително! Ама кой знай? Може да са тренирали момчатиите! Тогава преминалите правят изкачване по часовник а ако са двамаЗАЕДНО НА ФИНАЛЕН СТАРТ!!!Даааа тъи е в Енина затуй е кушиятя я!! Айде Чао по -натъй още!!

Коментар

БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!

Коментар

И така за всички които мислят да посетят ГРАНД-БУРКАН №2 ЕНИНА с преспиване ще ви дам малко тел.номера на хотелите в с.ЕНИНА да си запазите места за 17.03.2012.г.
                              КОМПЛЕКС /ПАНЧУГОВ/ 0893 496 757: 0878442 413:
                              ХОТЕЛ /ПАСТЪРВАТА/ 04326 20 17: 0889 43 62 16:
                              КОМПЛЕКС /СВЕТИ ГЕОРГИ / 0886 22 30 95: Управител 0898 78 38 20:

Коментар

Светльо състезание ще има може да е по късно но ще стане.Колкото до снегът няма да ва трепим я нагоре по трасето има по 1м пряспи няма минаване пеш камули с мотор,тъи че ще изчакаме малко да се успокои времето и наи вече да стопи снегът.
                                Момчета вие най -добре си знаете за какво става на въпрос важното е да има състезание пък когато тогава,за мен също е по добре да е по късно.Желая ви успех в организацията и ще чакам с нетърпение другият месец по това време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X