Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Уфф... Големи цифри, голямо нещо... Стига с тая фантастика. Няма ли някое състезание по-скоро преди 20012?

Хайде, очакваме регламент и какво да носим за беседката /празни буркани, или?/
    Що бе Светльо,да не мислиш яе тогаз няма да има каручки? Само дето може би ще вървят без кочияши!!

Сега сериозно!Понеже взехме решение тия дни за вас,трасето все още ни е само в акълите, не сме го минавали зада го окачествим и измерим официално!Но скоро и това ще стане. Само мога от сега да кажа едно, със сигурност трасето няма да бъде мазохистко както някой очаква! Нали за пръв път организираме ATV изяви! Тук аз имам един въпрос: Колко км. е за предпочитане да бъде трасето за ATV? За да можем да си сверим саатите!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Забраиф още нещо за бурканите!!Нищо не носете, само добре назобете конете!!

Буркани ще има достатъчно,някой запомнящо големи и ще бъдат отнесени и дегустирани от най добрите!!

Тъи че стягаите опинците!! Няма лабаво!!

Чинеле,тая година кво ша прогнозираш??

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
        .....

Чинеле,тая година кво ша прогнозираш??
        Още не съм видял заявките, но пак се очертава да караме агне на връщане...

Коментар

Вии цял бюлък ли ша праити?

Коментар

Чичко фър имали някой хотел във близост за преспиване.
            0 8 76 36 8 542

Коментар

...
              Колко км. е за предпочитане да бъде трасето за ATV? За да можем да си сверим саатите!!
              По средно трасе от РШЕ в нормални метео условия, без тапи средно за 1 час се изминават 30 км. На Коча гадното каменно дере "счупи АТВ" и на Христов първия опит за "X-Cross Challenge" скоростите естествено са много по-ниски. Така, че всичко зависи от Вас организаторите какво трасе ще спретнете и колко време ще желаете да продължи състезанието.
              Моите молба са: 1. мин ширина на трасето да е 150см, че има доста разчекнати каручки. 2. Дърветата да са отрязани хоризонтално и от ниско до земята, за да не режем гуми. 3. Да има ясно указани посоки, че да не караме в "насрещното"
              П. П. За кетъринга изцяло се доверявам на Чичко фър, само спомена от барбекюто на беседката ми докарва обилно слюноотделяне.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

С Тодор онази сутрин имахме среща на баница и боза,и на високо равнище решихме че ще дойдем живот и здраве и ние, просто за да се видим най после на живо а и да обменим малко опит,и най вече,щото не можем да пренебрегнем такава покана отправена ни от Чичко Фър - най офицялно.

Между другото ще гледаме да си вземем и карач с нас,хем да ни отсрами хем да ни вози на обратно.

П.П Записваме се двама курбанджии, и понеже не видях такса за курбанджиите, ще носим само канче и лажица.
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                  Чичко фър имали някой хотел във близост за преспиване.
                  Хотели в близост дал бог! Пъстървата,комплекс Св Георги,комплекс Панчугов,къщи за гости! Хотел Крънско ханче,Комплекс Г. Изворово и др.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    По средно трасе от РШЕ в нормални метео условия, без тапи средно за 1 час се изминават 30 км. На Коча гадното каменно дере "счупи АТВ" и на Христов първия опит за "X-Cross Challenge" скоростите естествено са много по-ниски. Така, че всичко зависи от Вас организаторите какво трасе ще спретнете и колко време ще желаете да продължи състезанието.
                    Моите молба са: 1. мин ширина на трасето да е 150см, че има доста разчекнати каручки. 2. Дърветата да са отрязани хоризонтално и от ниско до земята, за да не режем гуми. 3. Да има ясно указани посоки, че да не караме в "насрещното"
                    П. П. За кетъринга изцяло се доверявам на Чичко фър, само спомена от барбекюто на беседката ми докарва обилно слюноотделяне.
                    Ок! А за маркировката, питай някой който е карал лани дали сее обърквал?Освен Пачароза!Затуй Кокера казаТри пъти го изпреварвам и на финала пак пред мен??Ъсяде??

Коментар

Объркал ли съййй???
                      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                      0894328706

Коментар

Ок! А за маркировката, питай някой който е карал лани дали сее обърквал?Освен Пачароза!Затуй Кокера казаТри пъти го изпреварвам и на финала пак пред мен??Ъсяде??

Такава ти е маркировката

Пък Кокера кат немуй да кара кой му е крив

Кокера ме изпревари ама Калин беше зад мен пък ти ме приебааа.
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Снощи ти писах ама нещо не излязло!!Та ти думам ся!За да опровергаем всичко казано до тук ти хвърлям ръкавицата а именно!! Докажи на предстоящия Буркан че си най- добрия и че не току тъи си на таз годишния Ерцберг!! А,,, ко ша каиш?? А ма таз година сигурно маркировката ще мие по добра!!

Коментар

Снощи ти писах ама нещо не излязло!!Та ти думам ся!За да опровергаем всичко казано до тук ти хвърлям ръкавицата а именно!! Докажи на предстоящия Буркан че си най- добрия и че не току тъи си на таз годишния Ерцберг!! А,,, ко ша каиш?? А ма таз година сигурно маркировката ще мие по добра!!
                            Ако не си купя матор до бурканя може да съм само зрител
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              Защо, бре ти четириколесна каручка нЕмаш ли?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                                Мале малеееее , на обущаря цървулите се скъсали.
                                Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X