Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГРАНД-БУРКАН № 2 ЕНИНА 18.02.2012.г

Миналата година исках да дойда да гледам, но нямах подкрепа от сина ми, защото няма да караме.
    Сега да попитам: Има ли клас "КАРУЧКИ" на това издание на буркана?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
      Трасето ЖОРЕ не минава през мегданя но много наши колеги не знаят как се кара в населено място.Поради тази причина станаха за две седмици ДВА инцидента и патрулките взеха да на юркат и нас местните.Затова моля всички моторджии които идват и пременават през ЕНИНА и др. населени места КАРАИТЕ БАВНО И ВНИМАТЕЛНО ИМА МНОГО КРЪСТОВИЩА И ИЗКАЧАТ КОЛИ И ДЕЦА.
      Нали Фъра беше писал миналата година заради някакви си 200-300 мотора от състезанието, минали през селото
      Значи е свикнал, може да намине пак през районното
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

Днес в Крън е пълно с полиция... и то най-вече към горния край на селото ,където излизаме с моторите!Ката че... умната!!!
        Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Хляба Преглед на мнение
          ПО ВНИМАТЕЛНО В СЕЛОТО!!!!!!! БЛАГОДАРИМ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
          Аз пък мислех че Енина е град !!!
          Тоя май убижда !

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Аз пък мислех че Енина е град !!!
            Тоя май убижда !
            И да мислиш не можеш. НемУЙкооооо.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Още малко ша ва трая! И зафащам!
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                Да ти държа ли?
                Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Aз спирам !!

Коментар

На вниманието на всички с КАРУЧКИ ( ATV ) съвета на СТЪРЕИШАНИТЕ реши на таз годишното състезание ГРАНД-БУРКАН №2 ЕНИНА 2012г.да има и КАРУЧКИ в отделен клас,заповядаите купона да е пълен. Всички на камарата.

Коментар

Здравейте и от мен! Както писах по горе чаках мига в който чакалото ще ми се изчака за да зафана

След последното състезание бях обявил че повече с организация не се занимавам ,ама то пусто сърце не трай! Стисках стисках и не устисках на нападките най вече на Жабока. --- Вообще не ми ги разправяй тия на мен ами си влизай в ролята! И аз к'о да прая??? Ади ади!!Така от днес вече съм 100% сигурен че назад няма !!!

ГРАНД БУРКАН 20012 ЩЕ ИМА И ТОГАВА
                      За какво иде реч? Първо да дам яснота по подхвърлените ми вече запитвания защо вашето състезание и то е под шапката на BG AXRTIM ENDURO? Нищо подобно! Получих обаждане от Жоро с въпрос: Фъре тая година година ще правите ли Буркан и ще можели точките от вашето състезание да важат за шампионата??Като по начин на изготвянe на трасе и регламент си го правите курбанджииско бурканджииско
                      Ами как няма да може,щом ме питаш какво по голямо признание от това че Буркана макар и майтапчииски е едно от наи -добрите състезания проведени през 20011Високо вдигнахме летвата лани ,да видим как тая година ще я прескачаме?

Относно състезанието и запитвания на тия дето не могат на две колелаВзехме решение да не ви отлъчваме и да не става както лани да ръмжите из лозята покрай беседката ами да наредим и вас на старт! Демек ще има и КЛАС ATV!! С точкуване за шампионата ! А да ва видя КОЛЕВ,ГЕНЧЕВ и компания! А да ва видим как ша устоявате на атаките на отбора на FILCHEV VINPROM RACINGНачело с Доката и Сената,водени от Менажера!
                      Относно начина на провеждане на състезанието,трасе маркировка,обиколки,трудност и прочае ще ви държа в течение! Моля въпроси които имате задаваите ги тук ,за да може да ви се отговори своевременно и изчерпателно!!Ади ша ви се обадя пак!!

Последно редактирано от Чичко Фър; 22-01-12, 18:01.
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

УУУБАВА новина за атветата
                        Поздравления......
                        А относно "атаките на отбора на FILCHEV VINPROM RACINGНачело с Доката и Сената,водени от Менажера!" то са само родилни мъки колко пати ги наказвахме вече не са на нащто ниво ХАХАХАХАХАХ........... Коментари по това не приемаме ясно!!!!!!
                        Там сме силна Габровска група (и за беседката)

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
                          УУУБАВА новина за атветата
                          Поздравления......
                          А относно "атаките на отбора на FILCHEV VINPROM RACINGНачело с Доката и Сената,водени от Менажера!" то са само родилни мъки колко пати ги наказвахме вече не са на нащто ниво ХАХАХАХАХАХ........... Коментари по това не приемаме ясно!!!!!!
                          Там сме силна Габровска група (и за беседката)

Вярно е, всеки път като ви дойдем на гости са си родилни мъки и наказание, или ви гледаме как нИмойте се качи някъде, или как се носите,,, заболяха ни гърлата да се смеем, а мене и ръцете да снимам
                          Тази година няма да се занимавам с трасетата, така че ще имате шанс, да завършите
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Хоби и Експерт по едно трасе ли ще карат

Коментар

Първоначално публикуван от rudi98 Преглед на мнение
                              Хоби и Експерт по едно трасе ли ще карат
                              Няма Хоби и ЕКСПЕРТ всички на едно така ще карат и моторите. Трасето е леко и готино за всички.

Коментар

ГРАНД БУРКАН 20012 ЩЕ ИМА И ТОГАВА
                                За какво иде реч? Първо да дам яснота по подхвърлените ми вече запитвания защо вашето състезание и то е под шапката на BG AXRTIM ENDURO? Нищо подобно! Получих обаждане от Жоро с въпрос: Фъре тая година година ще правите ли Буркан и ще можели точките от вашето състезание да важат за шампионата??Като по начин на изготвянe на трасе и регламент си го правите курбанджииско бурканджииско
                                Ами как няма да може,щом ме питаш какво по голямо признание от това че Буркана макар и майтапчииски е едно от наи -добрите състезания проведени през 20011Високо вдигнахме летвата лани ,да видим как тая година ще я прескачаме?

Относно състезанието и запитвания на тия дето не могат на две колелаВзехме решение да не ви отлъчваме и да не става както лани да ръмжите из лозята покрай беседката ами да наредим и вас на старт! Демек ще има и КЛАС ATV!! С точкуване за шампионата ! А да ва видя КОЛЕВ,ГЕНЧЕВ и компания! А да ва видим как ша устоявате на атаките на отбора на FILCHEV VINPROM RACINGНачело с Доката и Сената,водени от Менажера!
                                Относно начина на провеждане на състезанието,трасе маркировка,обиколки,трудност и прочае ще ви държа в течение! Моля въпроси които имате задаваите ги тук ,за да може да ви се отговори своевременно и изчерпателно!!Ади ша ви се обадя пак!!

Уфф... Големи цифри, голямо нещо... Стига с тая фантастика. Няма ли някое състезание по-скоро преди 20012?

Хайде, очакваме регламент и какво да носим за беседката /празни буркани, или?/
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X