Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГРАНД БУРКАН-ЕНИНА 12 02 20011г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ГРАНД БУРКАН-ЕНИНА 12 02 20011г.

Ми нали идеята на цялото това мероприятие е да става веселба,така ,че айде и тракторите да дават газ.
    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
      Ми нали идеята на цялото това мероприятие е да става веселба,така ,че айде и тракторите да дават газ.
      Да не си решил да ставаш тракторист А.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

• Ще има ли клас 250 кб?
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-02-11, 20:10.

Коментар

Абе аз май скоро,не съм разхождал мотористи!!! Дали да не организирам нещо! На Колев ще му дам една камера, че да е по всеобхватен материала после
          Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            Абе аз май скоро,не съм разхождал мотористи!!! Дали да не организирам нещо! На Колев ще му дам една камера, че да е по всеобхватен материала после
            Настъпах мазола.

Коментар

Ако имам пари и комбайнер ще стана даже.Ама за сега ще си карам само тротинета

Коментар

Обстановката в Енина е на 6+.

Коментар

Те тва препядствие очаквах да видя по рано.Никога не съм минавал през такова,то и през килим не съм минавал , значи ще си отпадам.Фъре ,вие сте за създаване на профи писти бе,направо вече ми скрихте каската.

Коментар

Нищо подобно. Трасето си е супер лесно, подходящо дори за аматьори.
                    Ето как прехвърча през трупите и най-големия аматИор

Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                    0894328706

Коментар

Здравеите!!! Колкото дните намаляват толкова градусите се увеличават!! На температурите и на напрежението!! Днес около трасето на беседката бе като на панаир! Скари цвърчът мотори бръмчът чудо!! В един момент затворих очи и се опитах да си представя що ли щее в Събота?? Не неможах да си го представяПристигаики Рангелов неможа да си намери място и вика :Абе аз стар маторджия ли съм или не?? И си намери място!!

Смилен бая зор видя докато се опитваше да премести големия труп и като не можа взе че го прескочи

След като врътнаха по една обиколка Смилен сподели :А фасулска, ама със смилянски боб!! Много готино трасе!! Готино я аз като ви разправях!!!

Не се вслушвате в това което ви казвам
                      Дадох възможност да избирате награда от фотоса от снимката

Колоездачката вика: Ами като няма мераклии аз си оставам за организаторите

А на състезателите остава онова което бе между краката ми

Останалите награди в събота!! Който доди ши спичиели,който ни доди ни шъ спичиели
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ейй то един акъл за де по напред?? От няколко дни ми е дошло на акъла една работа ,и си викам ? Ша доди Чинела и като види каква заигравка може да се получи в съседния с беседката огромен скат ,и ша извика: Как не въй срам нии ходим чак на маината си да се почиперим на Яхиново а вии до задника ви и спите!!!
                        Та да не ядем калая утре идва машина да направи невъзможното възможно!!
                        Ееее не се плашете ,там заигравката ще бъде за най смелите след като бръмбарите започнат да бучат!!!
                        Утре ще има фото!!
                        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                          Здравеите!!! Колкото дните намаляват толкова градусите се увеличават!! На температурите и на напрежението!! Днес около трасето на беседката бе като на панаир! Скари цвърчът мотори бръмчът чудо!! В един момент затворих очи и се опитах да си представя що ли щее в Събота?? Не неможах да си го представяПристигаики Рангелов неможа да си намери място и вика :Абе аз стар маторджия ли съм или не?? И си намери място!!

Смилен бая зор видя докато се опитваше да премести големия труп и като не можа взе че го прескочи

След като врътнаха по една обиколка Смилен сподели :А фасулска, ама със смилянски боб!! Много готино трасе!! Готино я аз като ви разправях!!!

Не се вслушвате в това което ви казвам
                          Дадох възможност да избирате награда от фотоса от снимката

Колоездачката вика: Ами като няма мераклии аз си оставам за организаторите

А на състезателите остава онова което бе между краката ми

Останалите награди в събота!! Който доди ши спичиели,който ни доди ни шъ спичиели
                          Стига си издавал наградите,кът ги знаят няма да им е интересно после.

Коментар

Извинявам се , че не е точно по темата но тъй, като не съм местен та да си задам въпроса и аз. Та на 11 отивам на поивка в Узана и реших,че съботата 200% ще пробвам скарата и буркана . Въпроса ми е следния: На картата видях,че има третокасен път Узана-Ясеново-Крън. В какво състояние този път? Или да си карам през Узана-Габрово-Енина?

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
                              Извинявам се , че не е точно по темата но тъй, като не съм местен та да си задам въпроса и аз. Та на 11 отивам на поивка в Узана и реших,че съботата 200% ще пробвам скарата и буркана . Въпроса ми е следния: На картата видях,че има третокасен път Узана-Ясеново-Крън. В какво състояние този път? Или да си карам през Узана-Габрово-Енина?
                              Кажи какво ще караш мотор,кола,джип,колело или самолет та да ти одговорят.

Коментар

Черен път е, за кола си е малко рисковано.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X