От: ГРАНД БУРКАН-ЕНИНА 12 02 20011г.
Сега най-сериозно искам да изразя личната си позиция и мнение като зрител на това състезание.
Тръгнах с нагласата, че отивам на едно селско-курбанджийско, ташаклийско и най-вече аматьорско състезание с весел привкус.
Каква бе изненадата ми обаче още в навлизане към беседката.
Имаше определени маршрути за колите и отделно за моторите, имаше и обособени зони, имаше и униформени маршали, имаше от всичко по много, само обичайният хаос по такива състезания го нямаше..
Викам си, абе аз къде попаднах, това Енина ли е или Серес...
/защо ли го казвам това, ами скоро ще разберете/
Както и да е, колегите вече го казаха, който е дошъл е спечелил, който не....да иде и да види другият път.
Организацията на това състезания ме учуди толкова много, че още не вярвам на очите си, добре че има снимки и видео, иначе щях да си помисля, че не е истина.
Момчета и момичета от Енина, и най-вече чичко Фър, поклон от един "професионален зрител" на ендуро състезания.
Сега стига съм ви разказвал, по-добре е да ви покажа моите жалки опити по фотография.
Кадрите са от едно малко посетено от зрителите място, но също доста атрактивно.
Победителят Мартин Иванов по време на загряващата обиколка.

Човекът Ендуро Калин Кулев.

Зрител най-вероятно.

Балкана..

Светльо Христов от MG racing, победителят при АматИОрите...

Имаше проблем с жилото на съединителят, наложи се да го смени...

Този отзад е Миро, човекът който изкара най-много мотори на това място.

Дай сега мойто момче...

Ееее, не давай чак толкова де, каза Миро.

Това е Янчо Терзиев, на него трябва да благодарите за тези кадри.
Той е ЧОВЕКЪТ който ме нахрани и напой, той е ЧОВЕКЪТ който ходи да ми донесе резервната батерия, изобщо той е голям ЧОВЕК.

Имаше и колеги които бяха дошли тук с една едничка цел, и тя е да добиват злато.

Най-интересното тепърва предстой, очаквайте снимки почти всеки ден от днес до другата неделя.
Сега най-сериозно искам да изразя личната си позиция и мнение като зрител на това състезание.
Тръгнах с нагласата, че отивам на едно селско-курбанджийско, ташаклийско и най-вече аматьорско състезание с весел привкус.
Каква бе изненадата ми обаче още в навлизане към беседката.

Имаше определени маршрути за колите и отделно за моторите, имаше и обособени зони, имаше и униформени маршали, имаше от всичко по много, само обичайният хаос по такива състезания го нямаше..

Викам си, абе аз къде попаднах, това Енина ли е или Серес...

Както и да е, колегите вече го казаха, който е дошъл е спечелил, който не....да иде и да види другият път.
Организацията на това състезания ме учуди толкова много, че още не вярвам на очите си, добре че има снимки и видео, иначе щях да си помисля, че не е истина.
Момчета и момичета от Енина, и най-вече чичко Фър, поклон от един "професионален зрител" на ендуро състезания.

Сега стига съм ви разказвал, по-добре е да ви покажа моите жалки опити по фотография.
Кадрите са от едно малко посетено от зрителите място, но също доста атрактивно.
Победителят Мартин Иванов по време на загряващата обиколка.
Човекът Ендуро Калин Кулев.
Зрител най-вероятно.
Балкана..
Светльо Христов от MG racing, победителят при АматИОрите...
Имаше проблем с жилото на съединителят, наложи се да го смени...
Този отзад е Миро, човекът който изкара най-много мотори на това място.
Дай сега мойто момче...

Ееее, не давай чак толкова де, каза Миро.
Това е Янчо Терзиев, на него трябва да благодарите за тези кадри.

Той е ЧОВЕКЪТ който ме нахрани и напой, той е ЧОВЕКЪТ който ходи да ми донесе резервната батерия, изобщо той е голям ЧОВЕК.

Имаше и колеги които бяха дошли тук с една едничка цел, и тя е да добиват злато.

Най-интересното тепърва предстой, очаквайте снимки почти всеки ден от днес до другата неделя.
Коментар