Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тримата братя и златната ябълка - Made in Crazy job, 20.11.2010 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тримата братя и златната ябълка - Made in Crazy job, 20.11.2010 г.

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
    Ха, явно затова, без да разбера, съм си го харесал по едно време

Благодаря на всички съпричастни за прекрасният уикенд - като върл новобранец това беше първата ми ендуро - изява със състезателен характер, която се осмелих да посетя най - вече заради увещанията на Жоро Хаджиев, че щяло да бъде леко, лесно, елементарно, ташаклийско и т.н.

Наистина станах за ташак, ама къде беше лесното и лекото не разбрах ...
    Хех, Мите, това, a и останалото, надолу, все едно съм го писал аз, ама... за миналогодишната игра, "Троянската война"...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
      ......................................
      ...................................................................
      надясно и назад - мотах се като муха без глава, търсейки заветната първа контрола, но след като не я намерих .....................................
      .............................................
      Та като заключение - отново благодаря на всички замесени, обстановката беше весела и дружелюбна, а мероприятието подхрани мерака ми за ендуро.
      И други имаха проблем с контролите! Едно от АТВ-тата ги беше събрало х2,,,изтървал отбивката и без да се осети направил второ кръгче
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Коментар

Коментар

A-a, вижте какво, да се разберем ! Трасетата казвам, че са леки в сравнение с това, което се кара на "Six days crazy job" да речем. Все пак е игра и кой когато свари ... е приказката. Никой не гони кой знае какво време !
            Това е стимул да продължавате да тренирате !
            --------------
            Съжалявам, исках да пусна още снимки, но FTP-то ми не зацепи нещо !
            Утре !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

браво на всички които се бяха заели с организацията на това приятно за всички събитие,все пак вижте колко участника имаше тук и колко има на РШЕ

Коментар

Първоначално публикуван от Барни Преглед на мнение
                браво на всички които се бяха заели с организацията на това приятно за всички събитие,все пак вижте колко участника имаше тук и колко има на РШЕ

Не много сомо 70% повиче.
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Май за мен става въпрос а.

Какво съм виновен че ми се кара пък трака малак.

Поне си покарах доволно.
                  Най-интересното е, че освен че си изминал 138 км ами си и съкратил половината от трака!!!
                  Май с тебе бяхме объркали сценария! Тъй като и двамата ходихме да се бием с "вятърните мелници" ....
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                    Най-интересното е, че освен че си изминал 138 км ами си и съкратил половината от трака!!!
                    Май с тебе бяхме объркали сценария! Тъй като и двамата ходихме да се бием с "вятърните мелници" ....
                    Абе на мен ми е простено аз съм аматИОр.Ми ти шампионе 120км.и 2 ч. след мен на биседката как така а.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

• От: Тримата братя и златната ябълка - Made in Crazy job, 20.11.2010 г.

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                      Абе на мен ми е простено аз съм аматИОр.Ми ти шампионе 120км.и 2 ч. след мен на биседката как така а.
                      Имаше технически проблем (ЖПС-а отказа), вътрешен съботаж (уж слагал маркировка), външен съботаж (казали, че съм счупил мотора и бензинджията си заминал) в следствие на което търсих бензин в едно "Селце"....
                      Но шампионите нямат право да се оправдават....
                      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Така, така...
                        1. Той и стария ГПС ти прекъсваше, явно излъчваш елекромагнитни смущения.
                        2. Маркировката си беше перфектна преди някой да я окъса.
                        3. За бензина се чувствам виновен, грешката ми е, че не си взех палатка......
                        ......и наистина няма за какво да се оправдаваш - нали си получи наградата
                        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                        0894328706

Коментар

Бре, забравих, че имам още снимки за пускане от сватбата
                          Ето ги и тях, но тъй като отново имаше претеции към излъчвания мът'рял, няма да са всички ! Е, трябва да си правим партия все пак, нали сме колеги !

Не, нито борката е младоженецът, нито съпругата му е меркантилната принцеса, а още по-малко Тодоса ! Това е само началото !

Калин пак обясняваше каква е разликата между ендурото и супермотото ...

Барни-и-и !

Тhe Big Boss на чистотата - Печката. Мислех да го пиша галено "Печи", ама някакси не иде ... Тук май нямаше цензура ...

Старозагорско - търновско - мешана маса.

И аз си прекарах чудесно, но горещо стана след 4-тото питие !

Печката откри денсенето.

Верен на стила си, Сиренцето дразнеше останалите с печалбата от играта.

Раздаде и на съотборниците си ...

С Гъби си поръчахме ария от "Травиата", но след като DJ-я не ни изпълни желанието се напихме от мъка !

Комплексът "Пъстървата" беше нафрашкан яко !

Масата на Слабов, Змея, Пламен и ... не ми се изброява повече !

Смао една счупена китка за деня ... нищо не е !

Енинци

Част от дългата старозагорска маса.

Денка, Ц."Лудия" и ... който трябва !

Краси Колев: "Хич мъ няма" - да, така е !

Кочовица не ще снимки, като че ли е с комшията

Все приятелки наоколо !

Смилен & сие.

.. орото !

Идва времето на метъла, което изсква такава физиономия !

Ивка и Монката. Мони разплете ли косата, значи е много на кеф !

Това е свирене на соло китара, да се знае и да не се чудите ! Хубава снимка и поза !

За Доката всички жанрове музика са му на сърце и черен дроб !

Пачароза и Минков.

При тия три бутилки отпред ... нормално ! )

Още един китарист !

Тоя пък иска да ми извади очите !
                          Искам да изкажа възмущението си от групата запалени фенове на бокса, които не спряха да гледа TV през цялата вечер и принудиха скромния младеж Венци Радославов да отреже кабела на плазмата с ножа ...
                          ... така в 1:00 часа ни изгониха от заведенито !
                          До нови срещи !
                          Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 15-12-10, 21:14.
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X