Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тримата братя и златната ябълка - Made in Crazy job, 20.11.2010 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тримата братя и златната ябълка - Made in Crazy job, 20.11.2010 г.

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    ...
    Ако имате въпроси, попитайте Светльо как се задават !
    Въпроси все ще се намерят, ама той Калин много добре се е включил:
    Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
    Да преговорим (да видим кое съм разбрал и кое не).
    В 11 ч. 12 души тръгват да се опитват да се качат по екстрема?
    Всеки който и когато стигне до табелата, трябва да си намери нещо и да продължи нататък?
    Има няколко табели?
    Трасето е около 40 км. качвания и спускания (а не едно качване, което после трябва да спуснеш и така 40 км.)?
    Своеобразна Хоби група (колкото хора са останали) в 11:21 ч. тръгва по посока табелите и "късметчетата", но по обиколен маршрут?
    Състезанието е отборно - най-бързите вместо да бързат, по-добре да помагат на 5тия?
    Първия отбор с финиширали 5тима, успели да убият змея и намерили си атрибутче на табелите си измисля, как да си подели джакпота (малко джобни, няква купа и някой гримиран педал от гарата)?

Къде уцелих и къде сбърках?
    И все пак к'во прайм, ако тези с каруците /АТВ-тата/ не могат да съберат необходимата численост?
    И трасето достатъчно широко ли е за каруците или е само за конете /мотоциклети/?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Генчев за Троян сигурно няма да успея но за Златната ябълка ще гледам да съм там
      Така че ако търсиш съотборници за Кетъринг Тийм съм навит.
      Мисля че и други ще проявят интерес

Коментар

Стахотна приказка.Ако и състезанието е като нея,ще има дълго време да ви разправят.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          ................................................................

И все пак к'во прайм, ако тези с каруците /АТВ-тата/ не могат да съберат необходимата численост?
          И трасето достатъчно широко ли е за каруците или е само за конете /мотоциклети/?
          За каручките, ще отговарям аз! Спокойно, няма да ви тормозя, само готини места, без засуканици!

И понеже, ще се разделят всички на групички съветвам, поне един GPS на група!Ще е кофти, да има заблудени в 'насрещното'!

...и най-важното; това не е типично състезание, това си е купон !!!
          Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
            Генчев за Троян сигурно няма да успея но за Златната ябълка ще гледам да съм там
            Оправя ли се с травмата се включвам и аз.Па и Филчев каза че няма да ни тормози яката де ...
            SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
              Да преговорим (да видим кое съм разбрал и кое не).
              В 11 ч. 12 души тръгват да се опитват да се качат по екстрема?
              Всеки който и когато стигне до табелата, трябва да си намери нещо и да продължи нататък?
              Има няколко табели?
              Трасето е около 40 км. качвания и спускания (а не едно качване, което после трябва да спуснеш и така 40 км.)?
              Своеобразна Хоби група (колкото хора са останали) в 11:21 ч. тръгва по посока табелите и "късметчетата", но по обиколен маршрут?
              Състезанието е отборно - най-бързите вместо да бързат, по-добре да помагат на 5тия?
              Първия отбор с финиширали 5тима, успели да убият змея и намерили си атрибутче на табелите си измисля, как да си подели джакпота (малко джобни, няква купа и някой гримиран педал от гарата)?

Къде уцелих и къде сбърках?
              Нищо не си разбрал.
              Педалът е от кв."Лозенец", а не от гарата ! Останалото е точно така !

------------

Г-н Генчев, г-н Филчев ти е отговорил на питането. Ще се разходите по красивите била наоколо, ще пресечете една река с ниво до гърдите и толкоз !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Давам пример:
                Излиза единият брат (Кокера) и казва:
                - Избирам Мартин.
                Пламен казва:
                - Избирам Монката.
                Сиренцето казва:
                - Избирам Гълъбин, защото пие над кило !
                Кокера:
                - Избирам Ади.
                и т.н. докато накрая изберат и теб, Ванка !
                ---------------
                Змей, спокойно се пускай, екстремите са както писах с обходи !
                Ако завали, а на бас, че всички ще обхождат !

Aaaa, Ади е от наш'те.Вече е на спец.режим
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Нищо не си разбрал.
                  Педалът е от кв."Лозенец", а не от гарата !
                  Хайде да не се обиждаме !!!

Събрали сме се трима братя (с ATV-та), всеки има по две ябълки в гащите - търсим ламята!!!
                  Ако действително се кара по маркировка без да е необходим GPS сме там 100%.
                  Молбата ми е да дадете някакви GPS кординати на хотела, сборният пункт, часови график за мероприятието ......

ПП РОК група ще има ли?
                  Последно редактирано от Стефан Слабов; 12-11-10, 07:23. Причина: дописване
                  0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                    За каручките, ще отговарям аз! Спокойно, няма да ви тормозя, само готини места, без засуканици!

И понеже, ще се разделят всички на групички съветвам, поне един GPS на група!Ще е кофти, да има заблудени в 'насрещното'!

...и най-важното; това не е типично състезание, това си е купон !!!
                    Хубаво е да има ГПС, че на първото състезание от този тип, което Жоро организира аз, сина ми и Вильо финиширахме по тъмно на Стара Загора ибаните. А сега можем и до Габрово по грешка да прескочим.

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
                    Е тогава защо изобщо да си носим каруците, няма смисъл да стартираме. Така е гарантирано, че няма да се загубим. Ще обръщам мръвката на барбекюто, особенно ако и Чичко Фър е там с бурканите.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Приказката ми хареса много!Пожелавам ви и купона да е такъв!
                      B+

Коментар

Състезанието ще е чудестно и забавно като миналата година. Там сме на 100 %. Дано сега да имам повече късмет и да не стоя 4 часа и 30 минути в гората докато дойде Ахилии, Магаририи и Чукуририи да ме спасят с една нищо и никаква си но много важна снадчица за верига. БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ.
                        За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Няма пропускане ИДВАМЕЕЕЕЕЕ и аматИОритеееее.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Давам пример:
                            Излиза единият брат (Кокера) и казва:
                            - Избирам Мартин.
                            Пламен казва:
                            - Избирам Монката.
                            Сиренцето казва:
                            - Избирам Гълъбин, защото пие над кило !
                            Кокера:
                            - Избирам Ади.
                            и т.н. докато накрая изберат и теб,
                            ---------------
                            Змей, спокойно се пускай, екстремите са както писах с обходи !
                            Ако завали, а на бас, че всички ще обхождат !

Тъй кат гледам и заради мен ще падне кавга че и до бой може да се стигне.
                            ...........
                            Всички ще викат - тоз го неща вземете го вий.
                            ........................
                            Иван Маринов
                            CRF 250 X
                            Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Тези, които ще се поразходят само, трябва да са спокойни, че от тях няма да зависи нищо, още по-малко класирането на отбора им. Само първите 5 човека ще влияят на класиренето. Другите е хубаво поне да се приберат по светло !

Стефане, "Лозенец" - Стара Загора и "Лозенец" - София не са един и същ квартал !
                              Освен, ако няма някаква друга връзка ...

Джанта, сигурни сме, че и този път няма да ви разочароваме !

Гълъбине, подгответе Ади добре, че да не изложи Сиренцето вечерта ! Лично ще му налея кило и ако се провали, резил за регламента ! Разчитам на теб !
                              ------------------
                              Сега относно хотела, който още се строи ...
                              Искам да уредя един комплекс, който е в самия център на събитията и затова се бавя, но ако стане (макар да е много трудно) ще бъде супер !
                              Така, че изчакайте още един ден, моля !
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Гълъбине, подгответе Ади добре, че да не изложи Сиренцето вечерта ! Лично ще му налея кило и ако се провали, резил за регламента ! Разчитам на теб !
                                ------------------
                                Сега относно хотела, който още се строи ...
                                Искам да уредя един комплекс, който е в самия център на събитията и затова се бавя, но ако стане (макар да е много трудно) ще бъде супер !
                                Така, че изчакайте още един ден, моля !
                                Of course my friend, лично съм се заел
                                offroad фен
                                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X