очаквай най - лошото. носят се слухове за два дни по 70км ориентиране, а 70 км за цял ден е нищо, това значи мноооооого криво
Факт!До сега състезанието в бистрица винаги ми е било интересно за гледане!Винаги има места който са или много трудни или бързи!Миналата година беше много яко!Примерно екстрема при с.Железница никой не го качи без лебетка!А даже някой не се и опитваха!Още на старта интересно!Дано и сега да е така!
доколкото се чува десо няма да прави трасето тази година, а ще кара. трасето ще е на доктора, но и той е доказан талант
А мога ли да попитам нещо като старт-ова точка дали се знае!Или както винаги!Защото до колкото знам езерото е заградено и не може да се минава през него както преди!
Както се вижда от датата на моя първи постинг по темата, още миналата година през ноември инициирахме разговори и началото на поредица срещи с много хора по въпроса. Всеки, който искаше да участва с помощ съвет или мнение беше изслушан, а и винаги ще бъде добре дошъл и за в бъдеще.
След всички тези разговори и срещи, за съжаление общата констатация е, че този спорт вместо да върви нагоре и добива по-голяма популярност затъва все повече и загубва облика и живеца си. Много са причините за това, обективни и персонални, но целта ни не е разбора или критиката към който и да е. От миналото смятаме само да се поучим от допуснатите грешки, а също и да заимстваме доброто и положителното, което не е малко.
Обръщение към всички:
Уважаеми участници в портала, приятели на офроуда и състезатели,
През настоящата 2005 година ще организираме цикъл състезания, като положим усилия те да бъдат такива, каквито всички вие желаете да видите. Ще се радваме на всички добри идеи и съвети, без значение от къде идват. Нашето намерение е, да направим най-добрата организация и създадем перфектните условия.
Основните цели:
1. Привличане на най-добрите наши спортисти за участие.
2. Осигуряване на независимо, обективно и честно отсъждане, за да може състезанията да са състезания, а не търгове.
3. Привличане на много нови участници и популяризация на спорта сред нашето общество
4. Осигуряване на възможността публиката да види истински спортни постижения и състезателите да покажат най-доброто от себе си.
Всички подробности относно състезанията, условията и организацията ще бъдат публикувани своевременно.
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕШНА ГОДИНА!
Всичко това е много хубаво въпроса е да се постигне,а не е никак лесно . Предварително се извинявам не съм запознат със структурата изказвам мнение като вече заинтересуван по въпроса.Според мен най-добре е да се създаде първо съюз с регионални клубове да се знаят членовене т.е. да е примерно като в ловно рибарския съюз (не че там всичко цъфти)и още какви ли не други съюзи.Членската карта все пак те легитимира като принадлежност и ще се знае дали отиваш на републиканско или на едно от републиканските и да се чудиш за кое да се готвиш.
Коментар