Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален шампионат по оффроуд 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Bravo

Първоначално публикуван от izo4x4
    Браво, Венци!!!

Радваме се, че все пак ще има състезания тази година! Ще се радваме да помогнем с каквото можем и на вас, и на мотористите. И без това смятаме да увеличим обема на страниците, но си мислехме, че няма с какво да ги запълним , сега поне сме по-спокойни

Успех!!!

Дано и списанието и на венци.Дано и състезанията и списанието да вървят все нагоре!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Добре де DJDAVEL миналата година Ноември не ти ли хареса в Бистрица , а пък и органиэатора си го биваше
      SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от aziza
        Добре де DJDAVEL миналата година Ноември не ти ли хареса в Бистрица , а пък и органиэатора си го биваше
        Не ми хареса втория ден.
        Защото това си беше чисто рали (поне за мен)
        Защото си личеше че беше направено за бързите джипове.
        Предпочитам сички състезания да бъдат като Джип Траял 2004.
        Просто това си беше едно от най-добрите състезания.От миналата година лично на мен ми харесаха само 3 състезания.Габрово,Варна и Джип траял 2004.
        Дано тази година готините състезания са повече.

Коментар

мерси
          Според мен трябва да си има трофите,траяли сьщто така и крос ралита все пак си има хора за всичко и всеки си го кефи различно нещо.
          За мен офф роуда са си трофитата примерно трасе от 100 км. от което 80 са в някое блато с средна далбочина на калта 60см. а другите 20 да са скален трял !
          Но всеки си има разли4ни разбирания и желания затова трябва да има няколко типа састезаниа заштото автомобилите са коренно различни за свеки тип офф роуд !
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Да за втория ден и на мен малко не ми хареса защото както казваш ти си беше за бърите джипове , но първия беше страхотен особено на местата на който бях
            SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Re:

Първоначално публикуван от CJ_
              мерси
              Според мен трябва да си има трофите,траяли сьщто така и крос ралита все пак си има хора за всичко и всеки си го кефи различно нещо.
              За мен офф роуда са си трофитата примерно трасе от 100 км. от което 80 са в някое блато с средна далбочина на калта 60см. а другите 20 да са скален трял !
              Но всеки си има разли4ни разбирания и желания затова трябва да има няколко типа састезаниа заштото автомобилите са коренно различни за свеки тип офф роуд !
              Павеле не знам но мисля че е трудно да се направи джип за сички видове състезания.
              Защото едни са машините за скално катерене а пък съвсем други за калните блата.Такаче не може да има такива състезания спорет мен.
              България е планинска страна и мисля че офф-роуда трябва да си е такъв какъвто беше на бистира или различни по готини състезания!

Коментар

diavol koleda

Да djdavel е прав България е планинска страна и оффроуда трябва да е планнински такъв какъвто си е всъщност друга е въпроса какви да са траялите трябва да ви кажа че не беше чак толкова лош скоростния траял в Бистрица е да приличаше малко на мотокрос и определено по бързите машини имаха предимство но все пак ако се редуват скорстен с техничен траял такъв като в габрово и в София няма да е зле едно състезание скоростен едно техничен и така желая успех на Венци и Пламен в новото начинание Чакам с нетърпение началото на сезона
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Re: diavol koleda

Първоначално публикуван от diavol koleda
                  Да djdavel е прав България е планинска страна и оффроуда трябва да е планнински такъв какъвто си е всъщност друга е въпроса какви да са траялите трябва да ви кажа че не беше чак толкова лош скоростния траял в Бистрица е да приличаше малко на мотокрос и определено по бързите машини имаха предимство но все пак ако се редуват скорстен с техничен траял такъв като в габрово и в София няма да е зле едно състезание скоростен едно техничен и така желая успех на Венци и Пламен в новото начинание Чакам с нетърпение началото на сезона
                  Не е въпроса дали да има такива състезания или не.
                  Аз лично мисля че ако някой иска АВТО(ДЖИП) КРОС да отиде на състезание.Има цял сезон за тия състезания.Ние се интересуваме от офф-роуд.Тоест каране по трудни терени.А там може и чичката от селото с москвича да кара.Какво му пречи.Въпроса ми е дали има самисал от тях.Защото мерцедесите показаха какво са (На янчо се счупи).Такаче нека си има траяли като в софия и в габрово.В тях се показва техника и сила на машината!

Коментар

diawol koleda

определено съм за да са повече техничните траяли те са по интересни както каза djdavel това е оффроуд но нищо не се губи ако се види и един скоростен траял трябва да призная че този в Шумен не е бил никак лесен поне от това което гледах пък ако иска некои чичка с Москвич нека се пусне ще бъде интересно все пак Москвича си е истинска легенда в оффроуда само с един двигателен мост
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

моето скромно мнение е, че преди да се професионализира /как я измислих тая дума?!/ един спорт, трябва да има достатъчно популярност... т.е. трябва да има много участници на любителско ниво... да се организират трофита или нещо подобно...
                      А ние веднага се хвърлихме в интриги за купи и наградни фондове...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

diavol koleda

кво значи да го професиоризираме офроуда къв е смисъла хубаво нека има купи нека добре е нозащо тя е определяа замен оффроуда е приключение кеф въпроса е да преминеш да пребориш природата себе си и машината да се докажеш но не сам като некои самец това да не е формула едно тук има взаимопомош нали това е основата на оффроуда преди имаше купа за феърплеи сега що нема за мен ще е хиляда пъти по яко тази купа да взема ма да знам че е било кеф че съм минал и съм помоганл на някои и тои дамине после сме поили по бира и ни е било кеф това е иначе да си има хиляда купи кво ще си ги лъскам и и без това като кажеш шампион съм по оффроуд повечето хора се блещят като невидели все тая ми ма като каже мина 100,200 итн. километри в непроходима кал иамше още20 машини ебати яката компания всеки ше каже бати якото упя ли са пичове това е за мен това изживяване нека си има купи професионалисти даже и спортна битка ма да не се омаскаряват нещата и всичко да се свежда до ечалбата няма смисъл

Коментар

diavol koleda

професионализираме бати сложната дума нещо не съм я написъл правилно първия път

Коментар

Моето мнение е, че е добре да съществува и едното и другото! Нека има избор,пък всеки ще се ориентира. Какво като не донесеш купа в къщи,майка ти ще те изгони на улицата ли Достатъчно престижно е, че си имал смелостта да участвуваш в състезание Понякога пък по-разумното каране печели.Типичен пример беше off road Шумен през декември.Янчо и Долфи в стремежа си да станат първи допуснаха грешки и гъркът,който бе тръгнал да "разгледа" природата стана трети
                            Важното е да няма дразги и деления! Ако това го има, какви походи за кеф ще правим ( говоря и за ендуро мотоциклетистите )
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

diavol koleda

Мисля че трябва да се учим от ендуристите аз на колкото съсътезания съм бил те все са заедно екип карата за кеф не казвам че джиповете трябва да финишират заедно това е невъзможно,а трябва да си помагат взаимно да са приятели а не врагове това не е футбол,а изживяване на съвсем дръго ниво от съвсем друг характер в което взаимопоща както правят мотористите и част от джипърите е най-важна предложението ми към Венци и Пламен е да върнат купата за феърлеи в оффроуда мисля че всички ще се съгласят с мен

Коментар

а според мен просто трябва да се направят поне 3 класа според колите.тва маи си е основният проблем тука.ниакои казват вторият ден на бистрица бил за бързи машини.добре ами ако имаше 3 класа штеше да е ок.не може да сравняваш тунингован до неузнаваемост Мерцедес със 69 ка. според мен. е добре да има 1.заводски; 2.тунинговани и 3.прототипи. защото какво общо имат колите на ''шампионите'' със нормален G. това са си прототипи според мен.еи не ми се смеите много молиа ви.много ми е трудно да пиша на кирилица и имам доста грешки. ама маи се разбира кво имам впредвид надиавам се. усмихваите се!!!
                                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X