Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален шампионат по оффроуд 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ами всъщност като се загледах на снимката горе (''шапката'' на саита) там ги има и трите вида машини отлиаво на дясно. (терминатора с радиостанцията не се брои )
    висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от dhx
      а според мен просто трябва да се направят поне 3 класа според колите.тва маи си е основният проблем тука.ниакои казват вторият ден на бистрица бил за бързи машини.добре ами ако имаше 3 класа штеше да е ок.не може да сравняваш тунингован до неузнаваемост Мерцедес със 69 ка. според мен. е добре да има 1.заводски; 2.тунинговани и 3.прототипи. защото какво общо имат колите на ''шампионите'' със нормален G. това са си прототипи според мен.еи не ми се смеите много молиа ви.много ми е трудно да пиша на кирилица и имам доста грешки. ама маи се разбира кво имам впредвид надиавам се. усмихваите се!!!
      За класове се говори от много време.Но единственото състезание на което имаше класове беше Джип Траял 2004 и това беше.Надявам се да има още но ще видим!
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ако има класове ще възникнат конфликти за това кое е само тунинг, изменение на конструкцията... Най добре е да има два класа-заводски, обурудвани по изискванията и "изроди"-танкове биг-футове и тн. Просто смятам че още не сме доизраснали за наистина професионален шампионат. Най-малкото не са достатъчно състезателите за такова сериозно разделение. (Естествено това е личното ми становище което има голяма вероятност да не е правилно )
        УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

каде ще се проведе състезанието в софия
          SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Добър въпрос !
            За 10 точки !

Коментар

Подготовката за състезанието върви с пълна сила. Скоро ще обявим тук подробностите. Ще се постараем да стане перфектно...
              VPetrov.photography

Коментар

Не се и съмняваме Стискам палци да стане интересно
                А за класовете, има огромен смисъл колите да са разделени на класове (къса база -дълга, прототипи - серийни...), пак да си има общо класиране (абсолютен шампион, който със сигурност няма да е дълга база), но и да има класаций по-типове - така ще е много "по-честно" и ще имат всички хъс да покажат най-доброто от себеси без да се отчайват че срещу тях е някои с "монстър" с >400+к.с.
                Това си е лично мое мнение

Коментар

Да ! Така трябва да бъде ! Но ако регламента се направи така , че да обезмисли "резачките" би било доста весело , нали ?

Коментар

някои неща да знае за неделя за съсътезанието до софия

Коментар

НЕДЕЛЯ ГНИЛЯНЕ

ФИНАЛА ЩЕ Е НА ГНИЛЯНЕ ДО ЗАВОД ЗЕБРА ТАКА КАЗАХА ПО РАДИОТО ТАМ ЩЯЛО ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА ПО ГОЛЯМА 4АСТ ОТ ТРАИАЛА

Коментар

Здравейте,
                        какво става със састезанието?Някой ще каже ли по-подробна информация за това къде ще е,кои дати(2-3 или 9-10) и в кой ден ще е таяла?Смятам на това състезание да присъствам(но за жалост не с джипа )
                        мерси предварително
                        http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Първоначално публикуван от bizkit_boy
                          Здравейте,
                          какво става със састезанието?Някой ще каже ли по-подробна информация за това къде ще е,кои дати(2-3 или 9-10) и в кой ден ще е таяла?Смятам на това състезание да присъствам(но за жалост не с джипа )
                          мерси предварително

До колкото разбрах ще е на 9-10 април на мургаш!Но не съм сигорен от каде ще тръгват и как ще премине състезанието!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от bizkit_boy
                            Здравейте,
                            мерси предварително
                            Аз чух че ще е до Кремиковци! Има ли някой проверена информация?
                            LZ1JJJ

Коментар

Ще се тръгва от Бухово . 9 - ориентиране , 10 - триал .

Коментар

За да не стават грешки, понеже темата е Национален шампионат по офроуд 2005 уточнявам, че шампионата включва състезания и мероприятия през следните месеци:

1. Откриване на сезона със състезание в София - 07 Май 2005
                                2. Юли 2005
                                3. Август 2005
                                4. Септември 2005

Освен горепосочените всички състезания от клас ендуро са също включени в нашия календар, за повече информация моля погледнете съответната тема...

Само изброените дотук мероприятия са официално включени в календара за Националния шампионат по офроуд организиран от нашия клуб. Всички други състезания или събития нямат нищо общо с клуб OFFRoad-Bulgaria.com и за повече подробности е добре да се провери при техните организатори.

Подробности за всяко от състезанията или мероприятията, които ние организираме ще бъдат публикувани тук в портала един месец преди съответното събитие, за да могат участниците да се подготвят адекватно.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X