ами всъщност като се загледах на снимката горе (''шапката'' на саита) там ги има и трите вида машини отлиаво на дясно. (терминатора с радиостанцията не се брои 
 )

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Национален шампионат по оффроуд 2005

Свий

X
- 

За класове се говори от много време.Но единственото състезание на което имаше класове беше Джип Траял 2004 и това беше.Надявам се да има още но ще видим!Първоначално публикуван от dhxа според мен просто трябва да се направят поне 3 класа според колите.тва маи си е основният проблем тука.ниакои казват вторият ден на бистрица бил за бързи машини.добре ами ако имаше 3 класа штеше да е ок.не може да сравняваш тунингован до неузнаваемост Мерцедес със 69 ка. според мен. е добре да има 1.заводски; 2.тунинговани и 3.прототипи. защото какво общо имат колите на ''шампионите'' със нормален G. това са си прототипи според мен.еи не ми се смеите много молиа ви.много ми е трудно да пиша на кирилица и имам доста грешки. ама маи се разбира кво имам впредвид надиавам се. усмихваите се!!!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Ако има класове ще възникнат конфликти за това кое е само тунинг, изменение на конструкцията... Най добре е да има два класа-заводски, обурудвани по изискванията и "изроди"-танкове
 биг-футове и тн. Просто смятам че още не сме доизраснали за наистина професионален шампионат. Най-малкото не са достатъчно състезателите за такова сериозно разделение. (Естествено това е личното ми становище което има голяма вероятност да не е правилно 
 )

УАЗ - Where I go there are no roads!!!
Коментар
 - 

Не се и съмняваме
 Стискам палци да стане интересно 

А за класовете, има огромен смисъл колите да са разделени на класове (къса база -дълга, прототипи - серийни...), пак да си има общо класиране (абсолютен шампион, който със сигурност няма да е дълга база
), но и да има класаций по-типове - така ще е много "по-честно" и ще имат всички хъс да покажат най-доброто от себеси без да се отчайват че срещу тях е някои с "монстър" с >400+к.с.
Това си е лично мое мнение

Коментар
 - 

Първоначално публикуван от bizkit_boyЗдравейте,
какво става със састезанието?Някой ще каже ли по-подробна информация за това къде ще е,кои дати(2-3 или 9-10) и в кой ден ще е таяла?Смятам на това състезание да присъствам(но за жалост не с джипа
 )
мерси предварително
До колкото разбрах ще е на 9-10 април на мургаш!Но не съм сигорен от каде ще тръгват и как ще премине състезанието!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Аз чух че ще е до Кремиковци! Има ли някой проверена информация?Първоначално публикуван от bizkit_boyЗдравейте,
какво става със састезанието?Някой ще каже ли по-подробна информация за това къде ще е,кои дати(2-3 или 9-10) и в кой ден ще е таяла?Смятам на това състезание да присъствам(но за жалост не с джипа
 )
мерси предварителноLZ1JJJ
Коментар
 - 

За да не стават грешки, понеже темата е Национален шампионат по офроуд 2005 уточнявам, че шампионата включва състезания и мероприятия през следните месеци:
1. Откриване на сезона със състезание в София - 07 Май 2005
2. Юли 2005
3. Август 2005
4. Септември 2005
Освен горепосочените всички състезания от клас ендуро са също включени в нашия календар, за повече информация моля погледнете съответната тема...
Само изброените дотук мероприятия са официално включени в календара за Националния шампионат по офроуд организиран от нашия клуб. Всички други състезания или събития нямат нищо общо с клуб OFFRoad-Bulgaria.com и за повече подробности е добре да се провери при техните организатори.
Подробности за всяко от състезанията или мероприятията, които ние организираме ще бъдат публикувани тук в портала един месец преди съответното събитие, за да могат участниците да се подготвят адекватно.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар