Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WRC в България !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WRC в България !!!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    То за радването-ясно-всичко сме доволни, че ще имаме възможност да видим наживо пилоти от такава величина.
    Но тук мисля е мястото да си излея една отдавнашна мъка.
    А именно-рали "България' в сегашният си вид се подвизава на мястото на вече бившето рали "Албена"; Златни пясъци", и както там му променяха името през годините.
    Преди няколко години, не знам по инициатива на кой корумпиран (повтарям корумпиран!!!) висш чиновник мястото за провеждане на най-голямото българско рали беше най-нагло променено, и вместо в региона Жарна-Шумен-Сливен, се премести някъде по-на запад. Щото е мнооого по-близо до София. Дотолкова съм обиден от този факт, че даже не знам точно къде се провежда в момента ралито. А бях луд почитател, даже са ме наказвали с глоба, защото не съм отишъл на работа, а на трасето да гледам ралито...
    И поне в наглостта си, да не бяха писали, че това именно рали имало 30+годишна история. Историята е на рали "Албена", а сегашното тепърва трябва да си завоюва името.
    Тогава бях бесен, и се зарекох, че повече никога няма да гледам рали, но сега се позамислям, Льоб не е за испускане. Ама ще ми е още по-гадно...
    Защо всичко добро, хубаво, и доходоносно в тази държава трябва да е съсредоточено в София?.. Ние от провинцията също знаем нещичко, а и сме хора не по-долно качество...

Извинявайте за душеизлиянието, ама като си помисля, че това рали можеше да е в МОЯТ град, а не е, поради финансови интереси, ме хваща същия бяс както преди няколко години.
    Абе не дей така да се изказваш,защото аз и преди съм ходил по 500/1000 километра да гледам рали Златни. На тебе какво ти пречи да идваш в София и да гледаш?Приятелю'тези преходи от Варна до Шумен убиваха пилотите. По магистралата с рали автомобил знаеш ли как е-гадно е.
    ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Само искам да напомня на хората които са эапознати с този вид спорт че WRC-шампионатите няма да саществуват от календара на 2010година а за България какво WRC-очаквате нямам идея просто сме вписани в календара за догодина на Световния рали шампионатВ България може да видите идната година WRC-пилоти които ще се състезават с друг клас автомобили който няма да е WRC
      Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
        Само искам да напомня на хората които са эапознати с този вид спорт че WRC-шампионатите няма да саществуват от календара на 2010година а за България какво WRC-очаквате нямам идея просто сме вписани в календара за догодина на Световния рали шампионатВ България може да видите идната година WRC-пилоти които ще се състезават с друг клас автомобили който няма да е WRC
        Какво, какво !!??

Аз ли нещо не разбрах от тази пост или ?

Значи това дето разбрах, е че от 2010 г. WRC =World Ralli Championship (Световен Рали Шампионат) няма да съществува !!!

..................... а за България просто била вписана в календара на Световния рали шампионат !!!!???
        Последно редактирано от tony553; 07-10-09, 07:57.
        TLC 90 1KZ-TE 2000г.
        "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
          Какво, какво !!??

Аз ли нещо не разбрах от тази пост или ?

Значи това дето разбрах, е че от 2010 г. WRC =World Ralli Championship (Световен Рали Шампионат) няма да съществува !!!

..................... а за България просто била вписана в календара на Световния рали шампионат !!!!???
          Да колега 2010-година се спират WRC-автомобилите а ако си наясно в световния рали шампионат не карат само WRC-автомобилиМалко и аз не съм дооточнил но моля да бъда извинен
          Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

WRC означава две неща.
            -World Rally Championship- догодина с кръг у нас и
            -World Rally Car- клас/група/тип автомобили, които се състезават в момента.
            Бъдещето на шампионата е още неясен. Следва да се реши точно какво ще се случва догодина, но тенденциите са за преминаване към сегашните Super2000 автомобили и нови WRC но с обем 1600сс. Тъй като промените не могат да станат изведнъж, вероятно през 2010 ще наблюдаваме и сегашните WRCта под някаква форма.
            Още не е ясно какви коли ще карат Льоб, Хирвонен и компания, но и с N3 да дойдат пак ще е интересно... За тези на които е интересен рали спорта де. Тези които харесват футбол и с космически кораби да дойдат да се състезават пак ще им е евсе едно
            В сегашната си форма WRC е сериозно окуцял шампионат (както вече коментирахме) и е много малка вероятността да стане по-зле, така че аз лиано не се притеснявам особено.
            К. Кулев

Коментар

Здравейте колеги.2010г. ще можем да гледаме коли в същата конфигураци,която и тази година.От 2011г. година колите няма да са същите.Ситроен Спорт вече е заявил пилотите и колите си за 2010г.Остават Льоб и Сордо със С4WRC.Това е официално потвърдено от една седмица.Лошото е,че ралито ще се организира от РалиПул,собственост на Димитър Агура.Това означава ВИП зони,ограничение на влизане на МПС-та,заплатено влизане по отсечки и паркиране,проблеми с опъването на палатки по трасето.Иначе приятно гледане на всички фенове.

Коментар

Ще се предава по EUROSPORT от 21:00 часа ! Ето и цялата статия (прикачения файл го изтеглете за да го прочетете)

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

От: До: WRC в България !!!

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2545436

Хенинг Солберг ще кара с автомобил Форд Фиеста Супер 2000 в рали България - седми кръг от Световния Рали Шампионат (WRC), предаде БТА.
                  37-годишният норвежки пилот взе това решение, след като бе обявено публично, че неговият автомобил Форд Фокус WRC ще бъде управляван в България от бившия младежки световен шампион Пер-Гунар Андерсон.
                  "Ако изобщо карам в България, ще го направя с Фиеста.
                  Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще стане, защото нещата не са сигурни", каза Солберг относно предстоящия на 11-ти юли изцяло асфалтов кръг в България.
                  Именно това е причината за колебанията на Солберг, който не обича изцяло асфалтовите ралита и редовно пропуска дори германското.

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                    Здравейте колеги.2010г. ще можем да гледаме коли в същата конфигураци,която и тази година.От 2011г. година колите няма да са същите.Ситроен Спорт вече е заявил пилотите и колите си за 2010г.Остават Льоб и Сордо със С4WRC.Това е официално потвърдено от една седмица.Лошото е,че ралито ще се организира от РалиПул,собственост на Димитър Агура.Това означава ВИП зони,ограничение на влизане на МПС-та,заплатено влизане по отсечки и паркиране,проблеми с опъването на палатки по трасето.Иначе приятно гледане на всички фенове.
                    Малко късно виждам този пост, но донякъде не съм съгласен, че посоченото в него е лошо. Не знам какъе е тоя пул, ама относно платените отсечки, забраната за мпс и вип-зоните, това си е практика по цял свят. Даже тия с палатките си плащат. Плюс това в другите страни публиката е доста по-възпитана в това отношение, а тук ще е орда, вярвайте ми.

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнение

Хенинг Солберг ще кара с автомобил Форд Фиеста Супер 2000 в рали България - седми кръг от Световния Рали Шампионат (WRC), предаде БТА.
                      37-годишният норвежки пилот взе това решение, след като бе обявено публично, че неговият автомобил Форд Фокус WRC ще бъде управляван в България от бившия младежки световен шампион Пер-Гунар Андерсон.
                      Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще стане, защото нещата не са сигурни", каза Солберг относно предстоящия на 11-ти юли изцяло асфалтов кръг в България.
                      Именно това е причината за колебанията на Солберг, който не обича изцяло асфалтовите ралита и редовно пропуска дори германското.
                      Бе май ще кара Солберг, щото следващият понеделник тук идва някаква важна клечка от отбора му...

Коментар

Добрутру, сигурно искаш да кажеш 9,10 и 11! А освен фаворитите дето си ги знаем, Кими Райконен и Кен Блок дали звучат не по малко добре?
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50
                        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

А и ако минеш по стария път за Белмекен,пътя покрай водната кула,трябва много развинтено въображение за да наречеш тази отсечка асфалтова!
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                            Малко късно виждам този пост, но донякъде не съм съгласен, че посоченото в него е лошо. Не знам какъе е тоя пул, ама относно платените отсечки, забраната за мпс и вип-зоните, това си е практика по цял свят. Даже тия с палатките си плащат. Плюс това в другите страни публиката е доста по-възпитана в това отношение, а тук ще е орда, вярвайте ми.
                            Толкова километри гора,там нагоре всеки завой е хубав,това с плащането просто няма как да стане!
                            Иво (таксито) Андреев
                            0988 91 80 50

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                              Толкова километри гора,там нагоре всеки завой е хубав,това с плащането просто няма как да стане!
                              Ъхъъ,шом е за пари ще я измислят!!!Иначе трябва от вторник да сме по горите.
                              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ицо, мернах те по БТВ-то , на пресконференцията говориха за проблеми в трасето и организацията. Да не вземат да ни подминат?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X